Evde gebelik testinde çığır

kız gebelıkle olan bıle kesın degıl cunku pozıtıf cıkmıstı arkadsn kanda negatfmıs genede denenebılır herseyı denıyrz :))

Canim kanla yaptign test mı yanlış çıktı anlamadım ben.cok üzüldüm inan
Canm bnm yaptgm kaset test negatıftı ama strıp test inovıta dıye o pozıtuftı tabıkıde kasettekı dogru cıktı bıde bnm cızgı dagınıktı yanı tm duz cızgı degldı sızın gıbı kanla yaptm ama kasettekı doğruymuş

Aaa kanla pozitif cikan kisi hamile cikmadi mi?
yok canım cıkmadı.zaten ılk negatıf verdı bı tane daha yapyı o pozıtıf gıbı oldu karmakarısık yanı :) kız bu tıcarete gırıyo kımse bulamadıda bı bız mı bulduk :)) ole bısey oslaydı ıkı katna satısa cıkardı sımdıye

Çok üzüldüm ben ya şu an.moralim de bozuldu inan.su an tahlil yaptirmadan bile gitmek aklıma geliyor

Çok üzüldüm ben ya şu an.moralim de bozuldu inan.su an tahlil yaptirmadan bile gitmek aklıma geliyor
Hayır bnce yaptr pozıtıf cıkıcak cunku senn testle bnmkı aynıydı yaptr sonucu yaz eminim pozıtıftr

Hayır bnce yaptr pozıtıf cıkıcak cunku senn testle bnmkı aynıydı yaptr sonucu yaz eminim pozıtıftr
Bilmiyorum canım.senin testte hemen cikmismiydi ikinci çizgi.bende anında çıktı ben o yüzden de çok umutlanmistim.ama ne bileyim şimdi içim boş boş oldu senin durumu okuyunca.

Valla nebileyim arapsaçına döndü kafam hakkimizda hayirlisi olsun. Kafayi yemeden hamile kalabilsek bari. Beklesek hepsi cikacak ama sirf bu sabirsizliktan daha coook para dokeriz bu testlere

Bilmiyorum canım.senin testte hemen cikmismiydi ikinci çizgi.bende anında çıktı ben o yüzden de çok umutlanmistim.ama ne bileyim şimdi içim boş boş oldu senin durumu okuyunca.
Yok hmn cıkmadı bıde cızgı degıldıkı tm o ya tuhaftı
Ama kaset test negatftı sılık bıle yoktu bnce sen hamilesın

aynen
Valla nebileyim arapsaçına döndü kafam hakkimizda hayirlisi olsun. Kafayi yemeden hamile kalabilsek bari. Beklesek hepsi cikacak ama sirf bu sabirsizliktan daha coook para dokeriz bu testlere
sabirsizlktan kaulybediyrz hep zaten srlarn dedgi gibi 10 gun gecince yapsak hic bole olmuycak ama nerde bizde o sabir :))

Kızlar idrara limon veya karbonat dökün.. köpürürse pozitif. . Ben bu oğlumda denedim evde test yoktu. Köpürdü akşam test yapmıştım o da çift çizgi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…