Evde gebelik testinde çığır

keremkucuk39.com da 50 tane gebelik testi 37 tl kapida odemeli ben oradan aldim az once birde bi testleri varmis btk testi ona iki damla kan akitinca 5. Günde bike cimar diyor adam. Bir tane ondan 40 tane normal strip test toplam 37 ye aldım bakalim gelince yapar atarım o kana duyarlı olani. Genelde buyuk hastaneler alıyormuş ondan

iste kirmizi degil kuruynca oldu negatf yani.1 hafta var :)
Canimm olsada cikmaz ki daha cok erken. Ben erken gebelik testi yaptim onda bile cikmadi sabah yapmadim birde. Kanla yaptim bu cikti bakalim 2 gun sonra yenileyecegim. Bat 13 mart

Eklentiler

• IMG_20170307_191944.jpg
    51,4 KB · Görüntüleme: 145
Kızlar benim test de kan tam ikinci cizginin oraya gelmiş donmuş ama testi yaptıktan bir saat içinde olmadı öyle bişey gidip gelip baktim. Az önce bi bakayim dedim cixgiyi göremeyince üzüldüm.bir hayal mı gördüm dedjm kendi kendime

Canim bizim bat birlikteydi. Uzulme daha erken. İki gun bekleyelim yine tekrar ederiz. Bana hep belirtiler var gibi geliyor umudumu kaybetmedim sende kaybetme. Haklisin insan o cizgiyi gormeyince kotu oluyor bende oldum ama cikacak ben inaniyorum insAllah.

Kasik agrin devam ediyor mu? Benim sol kasigim belime dogru agriyor yaa bi de bugun ayaklarim da agridi biraz. Sarimsi bi akinti olmus azcik.

Benim bel kasık ağrım çok fena devam ediyor.persembe dktora gitmeyi düşünüyorum.ilk gebeliğimde de böyle olmuştu düşük tehlikem vardı.doktor hemen progestan vermisti

Benim bel kasık ağrım çok fena devam ediyor.persembe dktora gitmeyi düşünüyorum.ilk gebeliğimde de böyle olmuştu düşük tehlikem vardı.doktor hemen progestan vermisti
Ya agri bel bosluguna vuruyor mu seninde. Bugun ilk teste negatif cikinca temizlik yaptim oda istunkoru agrim oldu. Simdi de kasiklarimdan bel bosluklarima vuruyor sanci gibi

Ya agri bel bosluguna vuruyor mu seninde. Bugun ilk teste negatif cikinca temizlik yaptim oda istunkoru agrim oldu. Simdi de kasiklarimdan bel bosluklarima vuruyor sanci gibi
Evet canım bacaklqrima bile vuruyor ağrı.arada başım dönüyor midem hafiften bulanıyor.bi de çok çabuk aniden acıkıyorum

Kizlar gaz var mi sizde? Bende bi gaz oluyor ozellikle aksamlari
bende vaaar:)) bide uzaninca sol ayagimi celiyorm ayak ayak ustine atar gibi.sol kasiga agri gidiyo oyle yapinca.bel agrimda var.supheli iliskiden sonra basladi bunlar ozamandan beride aynen devam.hayal mi gercek mi 1 hafta sonra ogreniciiz:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…