Var valla.:26::26::26:
ee anlatmıyımda kurtuldum demıssınız naısl kurtulmak bu boyle daha fare yakalanmamıs o yakalanmadan bence tabak canak yıkamayın
ee anlatmıyımda kurtuldum demıssınız naısl kurtulmak bu boyle daha fare yakalanmamıs o yakalanmadan bence tabak canak yıkamayın
ayyyyhhh bende gecen sene evde hamam böcegı görüp kafayı yemsıtım. evı kac kere ılaclattım. fıttırıyordum az daha..
tuzak muzak kurun, zehır alın bısey yapın kurtulun ondan oncelıkle.
esyalarıda camasır sulu kaynar suyun ıcıne at beklesın 1-2 saat. yeterlı olur...
hic fare ile ugrasan var mi icinizde? 1 günde yakalanir mi? yakalanmazsa evde mi demektir ki?
Konuyu nereye acacagimi bilemedim.. Evde fare var kizlar... Mutfakta dışkısını da gordüm.. Sizce bu mutfak esyalarini nasil temizleyeyim.. Tabak çanak vs. Bulasik detarjaniyla gecer mi sizce? kaynar su yeter mi?
ufff.. yok hala yakalanmadi bizimki de bir daha da gorunmedi.. bekliyorum bakalim..
kutunun yerini hiç degistirmemistik bilincsizce ama... ve fare dün yakalandıııı :)
zehir de almisti eşim fare zehiri de koymustuk evin baska yerlerine ama onlardan yememis, saydim ordan biliyorum..
Ama icim rahat degil.. Fare zehirlerini toplamayacagim ki baska fare geliyor mu gelmiyor mu ogreneyim... Aman allahimm... Akrep de cok kotuymus. En sanssizlik faredir diye dusunuyordum. Ben de gece uyuyamiyordum ama akrep de uyutmaz insani ... Cok Gecmis olsun diyeyim... Eski evimde ben de gormustum 1 kere akrep..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?