Evde fare

• Konu Sahibi Konu Sahibi arpa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

arpa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2011
357
5
46
İstanbul
Konuyu nereye acacagimi bilemedim.. Evde fare var kizlar... Mutfakta dışkısını da gordüm.. Sizce bu mutfak esyalarini nasil temizleyeyim.. Tabak çanak vs. Bulasik detarjaniyla gecer mi sizce? kaynar su yeter mi?

Evde bikaç yere tuzak koyun .
Tuzağa ceviz takın varsa yoksa peynir.

Çamaşır suyuyla temizler durularsınız deznfekte olarak...

Ama evvela fareden kurtulmanız şart :26:

ondan kurtulmanin bir yoluna baktim... anlatmiyim da.. temizligi nasil olur? igreniyorum suanda hicbirseyi kullanamiyorum..

Camasir suyuyla dezenfekte olacaktir sanirim.
Bizim ogrenci evimizde vardi :)))

Çamaşır sulu suyun içinde kaplarınızı bekletin, yarım saat, bir saat.

He tamam o zaman.O çok acımasızca.

Çamaşır suyu,kaynar su. Bir şeycik kalmaz,içiniz rahat olsun.

ay yok.. hic aklima bile gelmemisti oyle bisey yapilir mi? yapan varmiymis? o ne bicim sey oyle :) .. zaten fare ve ben ayni ortamda duramiyoruz. o benden ben ondan korkuyorum. ben bocege terlikle bile vuramam. ayy...

ay yok.. hic aklima bile gelmemisti oyle bisey yapilir mi? yapan varmiymis? o ne bicim sey oyle :) .. zaten fare ve ben ayni ortamda duramiyoruz. o benden ben ondan korkuyorum. ben bocege terlikle bile vuramam. ayy...

Var valla.:26::26::26:

Fare yapışkanından kurmadınız dimi?

kutu getirdi arkadasim kutunun icine girince bidaha cikamayacak kapagi kapaniyo.. ama benim fareden bahsedesim pek yok suanda :/ sinirilerim bozuluyo.. cok fazla korkuyorum hala yakalanmadigi icin.. o yakalanmazsa uyku yok ana bugece urkek tavuk gibiyim evin icinde.. Yapiskan nasil ?

ee anlatmıyımda kurtuldum demıssınız naısl kurtulmak bu boyle daha fare yakalanmamıs o yakalanmadan bence tabak canak yıkamayın

hic fare ile ugrasan var mi icinizde? 1 günde yakalanir mi? yakalanmazsa evde mi demektir ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…