Diğer dairelerde şimdilik yok yada farkedemediler bilmiyorum. Pencere açıktı üstümüz çatı oradan girmiş olabilir mi acabaDiger dairelere sordunuz mu onlarda var mi diye?
DUvardan yuruyemez kiDiğer dairelerde şimdilik yok yada farkedemediler bilmiyorum. Pencere açıktı üstümüz çatı oradan girmiş olabilir mi acaba
Bu pasta denilen şeylerden aldık baktık ısırmış bu da etki eder mi öldürür mü?giderleri koktrol ettirmeniz lazım nerden çıkıyor ona göe kapattırılmalı çatıdan falan mı geliyo ay fae bu kafasının geçtiği her deliğe girer fare yemi oluyo eczanelerde etkili şişiriyor unla alçı karıştırp verebılırsınız çatlatır
Çatı kata ve boruma bu ilaçlardan attılar. Binanın altında da market var. Oranın deposuna mı geliyor acaba..İlaçlama yaptırmanız gerekir bence. Hatta tüm apartman birlikte ilaçlatsanız daha iyi olmaz mı? Böyle yapışkanlı tuzakla çözemezsiniz. Yavruluyor durmadan belli ki
Olabilir o yuzden sorun binadakilereÇatı kata ve boruma bu ilaçlardan attılar. Binanın altında da market var. Oranın deposuna mı geliyor acaba..
onu bilmiyorum bizim evde olacak akşam resmini çeker atarım sana hemen öldürüyor eczaneden edinmiştim fare zehiri bugday derseniz verirlerBu pasta denilen şeylerden aldık baktık ısırmış bu da etki eder mi öldürür mü?
Çok sağolasın, bir an önce kurtuluruz inşallah eşim eve kamera sipariş etti biz evde olmadığımız vakit takip edelim diye artık ne yapacağımıza da şaşırdıkonu bilmiyorum bizim evde olacak akşam resmini çeker atarım sana hemen öldürüyor eczaneden edinmiştim
Aa bu çok mümkün.Çatı kata ve boruma bu ilaçlardan attılar. Binanın altında da market var. Oranın deposuna mı geliyor acaba..
yem koyun çoçuk var mı aman dikkat edın varsa elinizi değdirmeyin asla ve özellikle bebek, çoçuk olan evde çokk dikkat edinn Allah korusunÇok sağolasın, bir an önce kurtuluruz inşallah eşim eve kamera sipariş etti biz evde olmadığımız vakit takip edelim diye artık ne yapacağımıza da şaşırdık
Evet 2 buçuk yaşında kızım var. Sizin eve mi girmişti fare ? Bu buğdayı mtfak tezgahının altına falan atsak bize zararı olmaz demiyem koyun çoçuk var mı aman dikkat edın varsa elinizi değdirmeyin asla
girmez olur mu defalarca kez benım evim alt katta ve sürekli heryerden çıkıyordu wc bahçe her bulduğu boşluktan çıkar inanamazsın yok size zararı olmaz ama kızınız agzına almasın iyice kapatın koydugunuz yerlerı çoçuk ne olur ne olmazEvet 2 buçuk yaşında kızım var. Sizin eve mi girmişti fare ? Bu buğdayı mtfak tezgahının altına falan atsak bize zararı olmaz demi
Sizdeki fare türü ne bilmiyorum ama bazıları tuvaletten de girebiliyor. Klozet ya da alaturka fark etmeden borulardan çıkabilir kolayca.Diğer dairelerde şimdilik yok yada farkedemediler bilmiyorum. Pencere açıktı üstümüz çatı oradan girmiş olabilir mi acaba
Allah yardım etsin çok kötü bir durum , ben çok korkardım evde bile gezemezdimEvimizde geçen hafta fare gördük. Mutfaktan geliyordu tekrar mutfağa döndü bizde ne yapsak diye düşünürken kartonun üstüne yapışkan sürdük 4 tane yakalandı mutfakta su giderinin altında. Tabi gördüğümüz gün mutfak kapısını kapattık izolabantla kapının her yerini kapattık diğer odalara gitmesin diye.. Balkon kapısından girip çıkıyoruz mutfağa tuzaklara gelen var mı diye, Mutfakta su giderinin orada boşluk vardı onu perşembe günü kapattık o güne kadar 4 tane yakaladık. Tam bitti derken dün 1 tane daha yapışmış aynı yerde acaba bu korkup saklandı mutfak tezgahının arkadasında diye düşündük yada girip çıktıkları yer mi var ama öyle olsa kapattıktan sonra 1 tane yakalandı sadece.. Fareler küçük fareler fındık faresi mi , ev faresi mi nedir bilmiyorum.. 3. Kattayız üstümüz çatı kat.. Kaç gündür bununla uğraşıyoruz moralimiz çok bozuldu evden soğuduk.. Ev yeni ev..
Yani evinizden 5 taneye yakın fare cikmis siz de bu kadar varsa diğer yerlerde de vardır belli ki çok yavrulamis ilaç yaptırmamak için biz de yok diyebilirler tecrübe ile sabit,eski evimizde fare değil ama Hamam böceği çok vardı ilaç yaptırmamak için yok diyorlardı ki vardı sırf para çıkmasın diye.Diğer dairelerde şimdilik yok yada farkedemediler bilmiyorum. Pencere açıktı üstümüz çatı oradan girmiş olabilir mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?