Evde fare var delirecem :(

Nereden geliyorsa oraları silikonla bizde her taşındığımız evde lavabo altlarındaki açık yerleri silikonla kapatırız havalandırma deliklerine sineklik takıyorum sağda solda ufak delikleri hep kapatırım klozetin kapağını gece kapalı tutarım kuvetin içine tıpaç koyarım işim bitince sonrada ilaçlatırım ne böcek ne fare hiçbirşey gelmez ikincisi fareler için kedi iyi bir öneri bide ilaçlı peynirler var onlarda etkili arkadaşımdan biliyorum biz garaja koyuyoruz 4-5 tane eksildi o oldu garajda fare yok

Evim 4.kat en üst evimde sıneklık var heryerınde kedı bulmaya calısacam bgn onuda deneym bi kac gun terasta merdıvende dolansa cunku merdıvendede dıskısı var bgn zehırletecek esım sonrada kedı bulurum bu nane ıse yarıyo dıyolar nane yagı alım heryerı onla sılım ay evı oyle bıraktm ındım heryer heryerde bıraz once cocugun mamasını almaya cıktm resmen cehenneme gırıyomıs gıbı oluyorm ya evımden tiskindim

tüylerim diken diken oldu..umarım kısa zamanda kurtulursunuz.
lütfen ama lütfen siz bişey yapmayın.ilaçlama v.s. yanlış bir şey yapabilirsiniz.küçük bebeğiniz var.
kesinlikle belediyeden yardım alın.

Canım tabiyki fare çok ürkütüp tiksindiriyo insanı sana hak veriyorum ama senden ricam Allahın yarattığı canlıya lanet demesen

bez mez hikaye..o hayvanda hacim denen bisey yok..kalemden kucuk bi delik dusunun oraya bile sigiyor..

beton dokun o delige acil..ben doktora yaptim nerdeyse bu konuda cok iyi taniyorum lanet hayvanlari..evde en ufak delik catlak yarik asla olmamali..

Bence eve raid fare zehiri alin, azar azar birkac yere koyun, fazla koymayin yiyip kusuyorlarmiş. Ve siz de birkac gun baska yerde kalin. Emin olun ölür. Biz de bir ay kadar evde fareyle yasamistik, hem de benim nişamin yapilacagi zamandi. Nasil bir kabustur bilirim...

Kedi alin kedi kesin çözüm.
Bizim yazlikta herkes farelerle cebellesirken bizim bahcede bocek bile olmazdi 3 kedimiz vardi millet evlerini satti farelerle basedemeyip, ya da kedi sahiplendiler fare, bocek sorununa kesin çözüm.
Ama cins kedi olmasin mumkunse, benim kedim fareden korkuyor mesela, bildiginiz tekir olacak

Canım tabiyki fare çok ürkütüp tiksindiriyo insanı sana hak veriyorum ama senden ricam Allahın yarattığı canlıya lanet demesen

Dememeyı ısterım tabı ama bildiğiniz gibi deıl ben adını duydummu ırkılıyorum bılıyorm allah yarattı bı bıldıgı vardr benmkı sitem deıl sadece cok korkuyorm ondan
Bide arkadaslar bu elektronık fare kovalıyıcı varmıs fare ve haserılerı kovuyomus bı zararı yokms ınsanlarada bılen varmı ?

Nasıl kurtuldunuz ve evı nasl temızlıyosunz bunun pıslıgını ne temızler gezdıgu yerler bıle hastalkmıs

ben kardesimin dukkani için almistim
bi kutu nun içine yiyecek koyyordu galiba, fare içine girince x-ray lami çarpilip öluyordu
10 kdr öldürüp atti o valla , zehir de koyamiyordu restorani var
internetden almistim, ne bulursan al fare oldurmek için dedi , bende baya nbiseyler almistim temizledi sukur
yurt disindayim TR DE varmi
bilmiyorum

Yok bu oyle deıl bı ses sıstemı yayıyoms ondanda rahatsız olup gıdıyolarms ama bız duymuyomusuz elektrge takılıyo o dalga yayıyoms ölmeden kendılıgınden gıdıyolarms gıdecek yerlerınyoksa ortalıga dusup yapıskana yapısıyoms hadı ınsalalh siparıs ettm

canım yazlıkta niye fare ve böcek vardı okadar? yazlıklarda oluyomu?

Cok gecmis olsun.Lutfen kediyi terasa falan cikarmayin ,hayvancagiz dusup olebilir veya yaralanir.

canım yazlıkta niye fare ve böcek vardı okadar? yazlıklarda oluyomu?

Didimde yazlik site bizimki, evler mustakil bahceli ve o zamanlar kanalizasyon sistemi cok kotuydu, alt yapiyi bi 10-15 yil once falan degistirdiler artik yok fare falan, bu anlattiklarim benim cocuklugumdan kalma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…