- 14 Mayıs 2009
- 22.264
- 12.552
-
- Konu Sahibi MinnakinAnnesi
kizin sen onu takip ederken nasil yiycek ki, yese gorursunBende bılıyorım yer dıye korkuyorm zaten bide bise soracam bunu gectıgı yerlere kızım degıyordur bıse olmusmudr yarn doktoramı gotrsem allahım aklıma hersey gelıyor ne bulsa yıyen kızım var tamam bı dakıka olsn tek bırakmıyorm gozum hep ustunde ama hadı dıskısını gormeden yemısse hergun dedalarca supuruyorm siliyorum ama hadı olduysa aklımı kaybedecem resmen allahım benı sınıyor ya
anladim da ben burda korkdum vallaaaarkadaşım ben konu sahibini evden çıksın diye uyarıyorum ve olabilecekleri söylüyorum, küçük bebeğim var ben olsam bunları düşünür kalmam o evde, yatağa çıkar mı diye sormuş, bebekle kalmayı düşünğyo demek ki, bebeğe bişey yapsa geri dönüşü yok, şaka değil bu küçücük bebekle 4 tane fare diyo yahu
ben bi keresinde ikinci katda salonunumun ortasinda ölü fare gormustum,hala merak ediyorum o fare nerden geldi niye benim salonda öldu diye
insallah çabuk biter kabusunuz ..
oyyyyyyyyyKomşu zehirlemiştir size kaçmıştır :)
yok ya sokaklarda yaşıyo fareler, çocuklar akşama kadar yerlere oturuyo düşüyo kalkıyo sonuçta onların gece gezdiği yerlerde, ama sizin o evden çıkmanız lazım, gündüz eşin gelip ilaç mı yapar kapan mı kurar siz yokken napıyosayapsn, bu olay bitince adam gibi temizler öyle girersiniz eve, o zamana kadar bence siz başka yerde kalın, ay bana sinir geldi gece geceBende bılıyorım yer dıye korkuyorm zaten bide bise soracam bunu gectıgı yerlere kızım degıyordur bıse olmusmudr yarn doktoramı gotrsem allahım aklıma hersey gelıyor ne bulsa yıyen kızım var tamam bı dakıka olsn tek bırakmıyorm gozum hep ustunde ama hadı dıskısını gormeden yemısse hergun dedalarca supuruyorm siliyorum ama hadı olduysa
Bende bılıyorım yer dıye korkuyorm zaten bide bise soracam bunu gectıgı yerlere kızım degıyordur bıse olmusmudr yarn doktoramı gotrsem allahım aklıma hersey gelıyor ne bulsa yıyen kızım var tamam bı dakıka olsn tek bırakmıyorm gozum hep ustunde ama hadı dıskısını gormeden yemısse hergun dedalarca supuruyorm siliyorum ama hadı olduysa aklımı kaybedecem resmen allahım benı sınıyor ya
Arkadaslar bı kacgundr pislik hayvanın dıskısını gordum yapıskan koydk heryere ama yakalanmıyor dun mutfak copunu actm cop atmak ıcın icinden bi fırladı aklım gıttı ben fareden igrenen lafı gecınce krız gecıren ınsanım bide 11ayşk kızım var yerde süreklı daha tam yürümüyo delırecem kızıma bıse olcak dıye hergun supurup sılıyorm ama yınede o evdeyken temızlıgı temızlık dıye saymıyorm eşim olmadan koltktan ınemıyorm dusunun bunları yazarken korkudan koltkta kızımı sallarken aglıyorm düsünün halımı cok korktugum bı hayvan ne yapacam nasl gıdecek ev nasl temızlenecek sirkeli suyla sılıyorm genelde bide salon mutfak bır o lanet hayvanda mutfakta tıkırtı yapıyor bana inatyardım edin ne olur
Keske tasınma sansım olsa ama yokkı bı ıkı yıl cıkamam burdan ılk defa bıyle bıse oluyor ya oda benm hatam galıba bı delık vardı evde kucuk bıse esım orayı bezle kapatmstı ne olur ne olmaz dıye bende temızlık yaparken supurgenn ıcıne kactı gerıde kapatmadm orayı ama kucuk yerdı aklıma gelmedıkı okadar kucuk yerden nasl cıksın dedm al oradan gırıp cıkıyolar resmen dun gece cirit attılar oyun oynadılar ya bırbırlerını kovalıyolarO derdi bende cektim eger evin muntazam bir ev degilse (prafabrik dedin) girecek yer bulur hic bir caresi yok..
ben kendi evimden tasinmakta buldum careyi, simdi kirada oturuyorum..sirf bu sebepten