- 15 Kasım 2013
- 1.390
- 2.321
-
- Konu Sahibi MinnakinAnnesi
Arkadaslar bı kacgundr pislik hayvanın dıskısını gordum yapıskan koydk heryere ama yakalanmıyor dun mutfak copunu actm cop atmak ıcın icinden bi fırladı aklım gıttı ben fareden igrenen lafı gecınce krız gecıren ınsanım bide 11ayşk kızım var yerde süreklı daha tam yürümüyo delırecem kızıma bıse olcak dıye hergun supurup sılıyorm ama yınede o evdeyken temızlıgı temızlık dıye saymıyorm eşim olmadan koltktan ınemıyorm dusunun bunları yazarken korkudan koltkta kızımı sallarken aglıyorm düsünün halımı cok korktugum bı hayvan ne yapacam nasl gıdecek ev nasl temızlenecek sirkeli suyla sılıyorm genelde bide salon mutfak bır o lanet hayvanda mutfakta tıkırtı yapıyor bana inatyardım edin ne olur
fareyi bacağından tutup kafasına mı vuruyodunuzbizim evde cok vardi fare en az 8 9 tane oldurduk.. babam vefaat ettiginde devamli giren cikan oldugu icin kapi acik duruyordu iceriye fare girmis .tuzak koyuyorduk findik ezmesi suruyordu annem ustune ona bayiliyorlar yavrular hemen dusuyordu bazen hatta bacaklarindan yakalanip hala yasiyorlar kafasina vuruyoruz hemen oluyorlar.. cekirdek olsun baska yiyecekler olsun hepsini yemislerdi.. bide bir ara turkiyedeki evimizede gelmislerdi megerse catikatindan delik acmislar komsudan bize gecmisler dolabin icinede dogurmus sanki pamuk bir gorseniz. ama simdi cok sukur birsey kalmadi..
fareyi bacağından tutup kafasına mı vuruyodunuz
ya küçük bebğim var diyosun o evde kalınır mı ? yatağa da çıkar, üfleyerek kulak, burun yiyen hayvan bunlar, bebeğine zarar verebilir büyük ihtimal, lütfen uyandır k.valideni ya da başka bi akrabanı ve kalma o evdeŞuan tam iki tane yakaladı eşim heryere yapıskan kpydı ıkı tanesi yapıstı hemen onu dısarda öldürüp atıyorkı sesıne dıgerleı korkmasn dıye bide eldıvenle hazılardı yapıskanları ınsan kokusunu bılırlerms ya suan hatım indircem resmen korkudan ölcem kaynanamda uyumus orayada gıdemedm yataga cıkarmı bilen varmı ya yataga tırmana bılırmı gercı etrafım hep yapıskan dolu ama korkuyırm yınede
sağol detaylı bilgi için, artık gidip gönül rahatlığıyla kusabilirimheheh evet hatta annem korkardi fareden 2 3 defa ona denk geldi beni cagiriyor dedim kafasina vur olsun bari oklavagnin arkasina saklanmis fare buda ustune bastirmis farenin karin yeri incelmis nasil bastiysa terliknende kafasina vuruyor al sana al sana diye aldim peceteyle attim hasat etmis disleri disariya cikmisti tavsan gibi.. zaten tuzaga dustuklerinde aninda donuyor vucutlari cok ilginc..
heheh evet hatta annem korkardi fareden 2 3 defa ona denk geldi beni cagiriyor dedim kafasina vur olsun bari oklavagnin arkasina saklanmis fare buda ustune bastirmis farenin karin yeri incelmis nasil bastiysa terliknende kafasina vuruyor al sana al sana diye aldim peceteyle attim hasat etmis disleri disariya cikmisti tavsan gibi.. zaten tuzaga dustuklerinde aninda donuyor vucutlari cok ilginc..
ya küçük bebğim var diyosun o evde kalınır mı ? yatağa da çıkar, üfleyerek kulak, burun yiyen hayvan bunlar, bebeğine zarar verebilir büyük ihtimal, lütfen uyandır k.valideni ya da başka bi akrabanı ve kalma o evde
valla küçük bebekle saniye durma lütfen, gemlikte bi kadın vardı burunsuz derlermiş, çocukken fare yemiş burnunu uykusunda, korkunçtu hiç unutmam, lütfen bebeğini götürGıdım ben ozaman cıkarsa yataga zaten uyumam ben bgn artk bitti ya heryerde fare goruyorum bı yandan aglıyorm
Belki en enteresan benim yorumum olcak ama kafasına vurup olduruyorduk yazdiginizi okuduğumda üzüldüm ya. Bende fareli bi evde yaşayamam ama oldurmeden evden çıkarmanın yolu olmalı yanibizim evde cok vardi fare en az 8 9 tane oldurduk.. babam vefaat ettiginde devamli giren cikan oldugu icin kapi acik duruyordu iceriye fare girmis .tuzak koyuyorduk findik ezmesi suruyordu annem ustune ona bayiliyorlar yavrular hemen dusuyordu bazen hatta bacaklarindan yakalanip hala yasiyorlar kafasina vuruyoruz hemen oluyorlar.. cekirdek olsun baska yiyecekler olsun hepsini yemislerdi.. bide bir ara turkiyedeki evimizede gelmislerdi megerse catikatindan delik acmislar komsudan bize gecmisler dolabin icinede dogurmus sanki pamuk bir gorseniz. ama simdi cok sukur birsey kalmadi..
sağol detaylı bilgi için, artık gidip gönül rahatlığıyla kusabilirim
tsk ederim :) korkmayin onlar sizden korkuyor zaten..Ay ne kadar cesursun ben imkanı yok onu elleyemem ya inanmazsnz abartı gelır belkı ama ben fare yapıskanı kutusunu elleyemıyorm bide anlatmısın ayrıntılı ay valla tebrık edıyorm sızın gıbı olmak ısterdım
arkadasim konu sahibesi zaten kokruyor iyuce delireecek fazla detaya girmesyedin o kdrvalla küçük bebekle saniye durma lütfen, gemlikte bi kadın vardı burunsuz derlermiş, çocukken fare yemiş burnunu uykusunda, korkunçtu hiç unutmam, lütfen bebeğini götür
ne yapacaksin ki bacagi zaten kistirilmis onu o sekilde disariya birakamazsin zaten hafif vurdugun anda gidiyorlar yoksa bende oldurme taraftari degilim sonucta gunah onunkide bir can ama ic icede yasanmiyor malesef..Belki en enteresan benim yorumum olcak ama kafasına vurup olduruyorduk yazdiginizi okuduğumda üzüldüm ya. Bende fareli bi evde yaşayamam ama oldurmeden evden çıkarmanın yolu olmalı yani
Bende bılıyorım yer dıye korkuyorm zaten bide bise soracam bunu gectıgı yerlere kızım degıyordur bıse olmusmudr yarn doktoramı gotrsem allahım aklıma hersey gelıyor ne bulsa yıyen kızım var tamam bı dakıka olsn tek bırakmıyorm gozum hep ustunde ama hadı dıskısını gormeden yemısse hergun dedalarca supuruyorm siliyorum ama hadı olduysa aklımı kaybedecem resmen allahım benı sınıyor yaarkadasim konu sahibesi zaten kokruyor iyuce delireecek fazla detaya girmesyedin o kdr
arkadaşım ben konu sahibini evden çıksın diye uyarıyorum ve olabilecekleri söylüyorum, küçük bebeğim var ben olsam bunları düşünür kalmam o evde, yatağa çıkar mı diye sormuş, bebekle kalmayı düşünğyo demek ki, bebeğe bişey yapsa geri dönüşü yok, şaka değil bu küçücük bebekle 4 tane fare diyo yahuarkadasim konu sahibesi zaten kokruyor iyuce delireecek fazla detaya girmesyedin o kdr