- 9 Eylül 2011
- 7.563
- 4.578
-
- Konu Sahibi MinnakinAnnesi
Evim 4.kat en üst evimde sıneklık var heryerınde kedı bulmaya calısacam bgn onuda deneym bi kac gun terasta merdıvende dolansa cunku merdıvendede dıskısı var bgn zehırletecek esım sonrada kedı bulurum bu nane ıse yarıyo dıyolar nane yagı alım heryerı onla sılım ay evı oyle bıraktm ındım heryer heryerde bıraz once cocugun mamasını almaya cıktm resmen cehenneme gırıyomıs gıbı oluyorm ya evımden tiskindim
Ben tasindim dedim ya evim mustakildi, muntazam olmadigindan careyi evi farelere birakmakta buldum..neyle temizlersen temizle insanin icine sinmiyorki cok iyi anliyorum seni allah yardimcin olsun..Nasıl kurtuldunuz ve evı nasl temızlıyosunz bunun pıslıgını ne temızler gezdıgu yerler bıle hastalkmıs
neden yazlığa daha mı çok geliyolarmış?
Bi tanıdıgımızda kedı varmıs kadının bı suru kedısı varmıs yarn sabah getrcrk kaynanam ıkı tane daha kucukmus ama cok kucuk deıl yakalar ınsallahEve kesinlikle kendi al
Inşallah canım, inşallah birdahada uğramazlarBi tanıdıgımızda kedı varmıs kadının bı suru kedısı varmıs yarn sabah getrcrk kaynanam ıkı tane daha kucukmus ama cok kucuk deıl yakalar ınsallah
amanın bizim ev de bahçeli müstakilyok onu demek istemedim.
mustakil yazlik olarak dusunuyorduk.bahceli evlerdede fare problem olabiliyor
merhaba benimde ayni sorunla 4 yil once basin dertdeydi .
internetten arastirarak buldum cozumu . falcon hasere kovucu sistemleri diye ararsaniz
bulacaksiniz bende 4 cu katta kaliyorum hem falcon urunu kullaniyorum hemde kucuk delikde olsa ince corapla deligi tikamakla cozum buldum oncesinde betonla bile kapattim yine actilar. falcon urunu 4 yildir fiste takili 1 ay sonra tam etkili odu