- 14 Aralık 2014
- 112
- 27
- 35
-
- Konu Sahibi MinnakinAnnesi
Öncelikle farenin nereden geldiğini bulun ve önleminizi alin. Yapişkan tuzaklarin üzerine birer parça peynir koyun. Ayrica evi ilaçlatabilirsiniz.Arkadaslar bı kacgundr pislik hayvanın dıskısını gordum yapıskan koydk heryere ama yakalanmıyor dun mutfak copunu actm cop atmak ıcın icinden bi fırladı aklım gıttı ben fareden igrenen lafı gecınce krız gecıren ınsanım bide 11ayşk kızım var yerde süreklı daha tam yürümüyo delırecem kızıma bıse olcak dıye hergun supurup sılıyorm ama yınede o evdeyken temızlıgı temızlık dıye saymıyorm eşim olmadan koltktan ınemıyorm dusunun bunları yazarken korkudan koltkta kızımı sallarken aglıyorm düsünün halımı cok korktugum bı hayvan ne yapacam nasl gıdecek ev nasl temızlenecek sirkeli suyla sılıyorm genelde bide salon mutfak bır o lanet hayvanda mutfakta tıkırtı yapıyor bana inatyardım edin ne olur
Beledıyemi ilaclmaa yapıyor ? Ya ben bunu yazarken resmen duvarı deldı cıktı gıttı cocuk odasına ay kafayı yıcem ev prefabrk duvarı deldı resmen ya bunun geldıgı yer neresı acaba bı bılsem allahım gıdıp kaynanamda yatacam o derece tiskndım evden kocam gelsın kaynanamla altlı üstlüyz gıdıp onda kalcamBelediyeye haber ver apartmanda ve evde fare olduğunu bildirip ilaçlama yaptırtın.
Nasıl Duvarı deldi ya kocaman bir fare mi? Ev bahçeli mi? Hemen bir kedi bul eve sal o hallederBeledıyemi ilaclmaa yapıyor ? Ya ben bunu yazarken resmen duvarı deldı cıktı gıttı cocuk odasına ay kafayı yıcem ev prefabrk duvarı deldı resmen ya bunun geldıgı yer neresı acaba bı bılsem allahım gıdıp kaynanamda yatacam o derece tiskndım evden kocam gelsın kaynanamla altlı üstlüyz gıdıp onda kalcam
Üff beterin beteri varmış bende böceklerden sıkıntılıyım. Geldiği yeri bulmanız lazım zehirli yiyecekler koyun. Bebeğinize çok çok dikkat edin lütfen.
fındık faresı küccükler bı tane deıl suan tam 4tane gordum aglamaktan ölcem kızım kucagımda kocam yakalamaya calısıyor heralde bunlae yuva yaptıValla al çocuğunu annene git fare evden gidene kadar gelme. Ben aynen böyle yapmıştım. Eşim tuzaklarla yakaladı, kayınvalidem sağolsun evi temizletti ne var ne yok yıkattı öyle girdim eve. Benim hem küçük çocuğum vardı hem de hamileydim. Kalabileceğin bir yer varsa hiç durma git.
ilaçlama şirketlerinin koyduğu kara kutular var hiç bir işe yaramıyor. Biz de koydurmuştuk ama en son yine yapışkanla kurtulduk.
Şehrin göbeğinde nereden geliyorlar anlamıyorum. Fındık fareleri inanılmaz zeki hayvanlar bunu anladım.
Düz duvara mı tırmanıyor?? Siz kaçıncı katta iken girdi eve?Bizim evdede görmüştüm yıllar önce,, gözümün önünde balkondan girdi.. Dısardan giren minikler birde duvarlara tırmanıyorayyy .. Öncelikle kardeşim o fareyi dısarı cıkması lazım, ben cıkarana kadar tüm aile bir o koltuğu çektik, bir bunu derken sonunda saatler gecti ve cıktı cok sükür.. Sonrasında da pencere ve balkon kapısına sineklik tarzı bişeyler yaptırdık.. Eğer cok sayıda ise, evden cık eve ilaç koy, ölene kadarda gelme
Düz duvara mı tırmanıyor?? Siz kaçıncı katta iken girdi eve?
Off çok fena ben 7. Katta oturuyorum korktum yani geçen evden çıktım arabayla gidiyordumsiteden çıktıktan sonra kocaman bir fare önünden geçti o zaman düşünmüştüm bunlar duvara çıksa vay diye2. katta oturuyoruz ama odanın içinde de duvarın yarısına kadar tırmandıgını gözlerimle gördüm, zıplıyor sankii.. Balkondan girdi, yanımdan geçerek.. Gözümle gördüm yanisonra balkon kapısını falan yazın sinekliksiz açmıyoruz kapıyı.. Sineklik derken perdeden değil, kapı seklinde acılıp kapananlardan..
Evet belediye gelip inceleme yapıyor sonra ilaçlıyorlar. Tabii hangi şehirde hangi belediyeye bağlısınız bilmiyorum ama herhalde tüm belediyeler bu hizmeti veriyordur diye tahmin ediyorum.Beledıyemi ilaclmaa yapıyor ? Ya ben bunu yazarken resmen duvarı deldı cıktı gıttı cocuk odasına ay kafayı yıcem ev prefabrk duvarı deldı resmen ya bunun geldıgı yer neresı acaba bı bılsem allahım gıdıp kaynanamda yatacam o derece tiskndım evden kocam gelsın kaynanamla altlı üstlüyz gıdıp onda kalcam