• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evde bunalımdayım, aşamıyorum ne yapsam

Nurca55

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2020
487
819
18
Herkese merhaba. Ben 7 senedir üniversite okuyordum. Ara dönemlerde, yazları boş vaktim oldukça çalıştım. Şimdi okulum bitti. Eşimin işinden dolayı Kocaeli’de küçük bir yere taşındık. Burda ne çevrem var ne de tanıdığım birileri. Evde bunalımdayım. Yalnızım hiçbir şey yapasım gelmiyor. Eşim gelince sıkıntı yok ama gündüzüm bomboş geçiyor. Yalnızım ve burası küçük olduğundan iş de yok. Ne yapsam bilmiyorum. Endişeleniyorum aslında böyle bunalıma girer insan sıkıntıdan. Yürüyüş, kitap okumak ara ara yaptığım şeyler zaten. Ama boş ve yalnız olmak zor.

Allah yardımcın olsun iş kolay bulunmuyor haklısın ortalık krizde bu aralar , ama kendini oyalamak için kurs vs gidebilirsin ,halk eğitim merkezlerin de ücretsiz çeşit çeşit hem hobi hem meslek kursları oluyor , hem sosyalleşmiş hem de yeni arkadaşlar edinmiş olursun.

Cocuk planiniz varsa, bu bos zamanda bebegini büyütebilirsin
Inan o kadar büyük bir is ki, insanin sikilmaya zamani olmuyor, birkac sene uykusuz gezdikten sonra evde oturabilmek bile insana keyif veriyor

Allah yardımcın olsun iş kolay bulunmuyor haklısın ortalık krizde bu aralar , ama kendini oyalamak için kurs vs gidebilirsin ,halk eğitim merkezlerin de ücretsiz çeşit çeşit hem hobi hem meslek kursları oluyor , hem sosyalleşmiş hem de yeni arkadaşlar edinmiş olursun.
Evet güzel olur aslında ama işte o kadar yıl okudum şimdi yine bir eğitim olayına girmek de hiç içimden gelmiyor ki

Cocuk planiniz varsa, bu bos zamanda bebegini büyütebilirsin
Inan o kadar büyük bir is ki, insanin sikilmaya zamani olmuyor, birkac sene uykusuz gezdukten sonra evde oturabilmek bile insana keyif veriyor

evet çocuk planımız da var 2 aydır korunmuyoruz bakalım hayırlısı 🥰

evet çocuk planımız da var 2 aydır korunmuyoruz bakalım hayırlısı 🥰

Ay o zaman sorun cözülmüstür
Gebe kaldiktan sonra gezebildigin kadar gez, dinlen
sonra uzunca bir maraton basliyor
Ben altinci yilimdayim, iyi yoruldum,bu tatilde iyi dinlendim
sporuma kadar biraktim dinlendim tembellik iyi geldi
Biraz dinlendikten sonra baslarim yan is aramaya
Ama hayatimin en yorucu yolculuguydu, galiba sonuna geldim, mutlu ve gururluyum :kahve:

Ay o zaman sorun cözülmüstür
Gebe kaldiktan sonra gezebildigin kadar gez, dinlen
sonra uzunca bir maraton basliyor
Ben altinci yilimdayim, iyi yoruldum,bu tatilde iyi dinlendim
sporuma kadar biraktim dinlendim tembellik iyi geldi
Biraz dinlendikten sonra baslarim yan is aramaya
Ama hayatimin en yorucu yolculuguydu, galiba sonuna geldim, mutlu ve gururluyum :kahve:
Ne güzel bir dönem 🥳 sevindim 😄 dilerim ben ve isteyen herkes de bu süreçleri güzel geçirir. Tabi bir de gebe kalmayı bekleten süreç de biraz sıkıyor sanki beni 😄

Ne güzel bir dönem 🥳 sevindim 😄 dilerim ben ve isteyen herkes de bu süreçleri güzel geçirir. Tabi bir de gebe kalmayı bekleten süreç de biraz sıkıyor sanki beni 😄

durumun müsaitse bu dönemlerde günübirlik dahi olsa esinle atlayin arabaya otobüse gezin dolasin
Sinemaya, tiyatroya, yemeklere cikin
Bu arada bir bakmisin gebe kalmissin
Hamile olmaya odaklanma, stres yapar
Yasamaya calis, balayi gibi gecir günlerini nasilsa bebek geliyorum demiyor pat diye hayatinin icine düsüyor insanin
son zamanlarinda keyfine bak derim ben bak iyi gelir bekleyis sürecine, gezin tozun valla mis

Evet güzel olur aslında ama işte o kadar yıl okudum şimdi yine bir eğitim olayına girmek de hiç içimden gelmiyor ki
bende okudum hatta tam bunaldığım dönemde 3 kursa aynı anda gitmeye başladım ve acayip eğlenceli ortamlar olabiliyor. çünkü bir üni kadar kısıtlayıcı değil , kendi yaşından insanlarla tanışıp eğlenebiliyorsun .

durumun müsaitse bu dönemlerde günübirlik dahi olsa esinle atlayin arabaya otobüse gezin dolasin
Sinemaya, tiyatroya, yemeklere cikin
Bu arada bir bakmisin gebe kalmissin
Hamile olmaya odaklanma, stres yapar
Yasamaya calis, balayi gibi gecir günlerini nasilsa bebek geliyorum demiyor pat diye hayatinin icine düsüyor insanin
son zamanlarinda keyfine bak derim ben bak iyi gelir bekleyis sürecine, gezin tozun valla mis
Aynen eşimle vakit geçiriyoruz çok şükür, iyi geliyor bana sağolsun. Aktif bir çiftiz 😄 haftaiçleri sıkıntım. Ama aşıcam. Sizlerle konuşmak bile iyi geldi, teşekkürler 🙏🏻 ❤️❣️

bende okudum hatta tam bunaldığım dönemde 3 kursa aynı anda gitmeye başladım ve acayip eğlenceli ortamlar olabiliyor. çünkü bir üni kadar kısıtlayıcı değil , kendi yaşından insanlarla tanışıp eğlenebiliyorsun .

hmmm yani illaki iyi gelir diyorsun tamam deneyeceğim Pericim bir araştırayım ne varmış 🌸❣️

Herkese merhaba. Ben 7 senedir üniversite okuyordum. Ara dönemlerde, yazları boş vaktim oldukça çalıştım. Şimdi okulum bitti. Eşimin işinden dolayı Kocaeli’de küçük bir yere taşındık. Burda ne çevrem var ne de tanıdığım birileri. Evde bunalımdayım. Yalnızım hiçbir şey yapasım gelmiyor. Eşim gelince sıkıntı yok ama gündüzüm bomboş geçiyor. Yalnızım ve burası küçük olduğundan iş de yok. Ne yapsam bilmiyorum. Endişeleniyorum aslında böyle bunalıma girer insan sıkıntıdan. Yürüyüş, kitap okumak ara ara yaptığım şeyler zaten. Ama boş ve yalnız olmak zor.
Örgü bilir misiniz?
Ya da dikiş?
Mesela dizi indirin izleyin.
Ben dikiş dikerdşm baya sıfırdan başladım ferace diker oldum....
Çalışıyırdum ama haftasını çok sıkılıyordum....
Çok işe yarıyordu.

Onu da yapıyorum ama bütün günü dolduramıyorum bir şekilde
Düzenli olursanız bütün gün kpss icin dolar aslında su an sınava odaklanin bence akşamları eşinizle vakit geçirirsiniz. Atanınca zaten çok daha güzel rahat olursunuz inşallah

Şu an çoğu çalışan size özeniyor. Ben de..
Evde kışın o kadar güzel zaman değerlendirilir ki..

Netflix veya netten kahve; çay eşliğinde film dizi izlenir. Kitap okunur. Pasta yapılır. Yeni yemek tarifleri denenir. Bir hobi öğrenilir. Ders çalışılır. Yeni dil öğrenilir. Yapmak isteyene aktivite çok.. :KK69:

Şu an çoğu çalışan size özeniyor. Ben de..
Evde kışın o kadar güzel zaman değerlendirilir ki..

Netflix veya netten kahve; çay eşliğinde film dizi izlenir. Kitap okunur. Pasta yapılır. Yeni yemek tarifleri denenir. Bir hobi öğrenilir. Ders çalışılır. Yeni dil öğrenilir. Yapmak isteyene aktivite çok.. :KK69:
Bekarken calısıyordum. Simdi cocugum var ev hanımıyım ilk zamanlar o dediklerin süper keyif verirdi zamanla sıkılmaya başlıyorsun bende gurbetteyim belki arkadaşlarım ailem yanımda olsaydı sıkılmazdım ama belli Bi yerden sonra aynı şeyler sıkıyor haaaaa vaktin var mı dersen cocuktu yemekti iş güç vakit kalmıyor her Allahım günü pastamı da yapıyorum eşimle filmde izliyorum ama gurbette hep bir yanın eksik

hmmm yani illaki iyi gelir diyorsun tamam deneyeceğim Pericim bir araştırayım ne varmış 🌸
gerçekten tüm samimiyetimle söylüyorum , güzel arkdaşlıklar da edindim hala da görüşürüz , bazı halk eğitim merkezleri int sayfasından kurslarını yayınlıyor , bazıları da bizzat merkezle görüşünce öğrenilebiliyor. hakkında hayırlısı olsun tatlım kendini üzmeye değecek konular değil :)

aynen insan yalnız nereye kadar ...

Back
X