• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evde bunalımdayım, aşamıyorum ne yapsam

Kahvalti yapmak.

Spor yürüyüş yapmak.

Herhangi bir ihtiyaç olmasa da yakınlardaki marketleri gezmek.

Evde değişik pasta ve yemek denemek.

Kanaviçe işlemek(ben yapip satiyorum instagramda). Ya da baska bir el sanati öğrenmek.

Halk egitimde dikiş kursuna gitmek( zamanim olsa dikiş de ögrenmeye çalışacağım. Çeyizcinin dikiş makinesine para ödemekten sıkıldım)

Film izlemek. (Ben özellikle hint filmi tercih ediyordum)

Etraftaki hayvanlara yemek götürmek. (Eşim bazı günler hayvan barınağına gidip köpekleri seviyor. Köpeklere dertlerini anlatmaya bayılıyor)

Huzurevini ziyaret etmek.

Ben 1 günü yetiştiremiyorum..günler çok kısa. Siparişler çok. Ben aylardır kitap okuyamıyorum.

Yapılacak çok şey var bence

Kahvalti yapmak.

Spor yürüyüş yapmak.

Herhangi bir ihtiyaç olmasa da yakınlardaki marketleri gezmek.

Evde değişik pasta ve yemek denemek.

Kanaviçe işlemek(ben yapip satiyorum instagramda). Ya da baska bir el sanati öğrenmek.

Halk egitimde dikiş kursuna gitmek( zamanim olsa dikiş de ögrenmeye çalışacağım. Çeyizcinin dikiş makinesine para ödemekten sıkıldım)

Film izlemek. (Ben özellikle hint filmi tercih ediyordum)

Etraftaki hayvanlara yemek götürmek. (Eşim bazı günler hayvan barınağına gidip köpekleri seviyor. Köpeklere dertlerini anlatmaya bayılıyor)

Huzurevini ziyaret etmek.

Ben 1 günü yetiştiremiyorum..günler çok kısa. Siparişler çok. Ben aylardır kitap okuyamıyorum.

Yapılacak çok şey var bence
Evet hayvanlarla vakit geçirmek Harika bir şey. Ayrıca kanaviçe de çok yaptım zamanında 🥰🌸

Bekarken calısıyordum. Simdi cocugum var ev hanımıyım ilk zamanlar o dediklerin süper keyif verirdi zamanla sıkılmaya başlıyorsun bende gurbetteyim belki arkadaşlarım ailem yanımda olsaydı sıkılmazdım ama belli Bi yerden sonra aynı şeyler sıkıyor haaaaa vaktin var mı dersen cocuktu yemekti iş güç vakit kalmıyor her Allahım günü pastamı da yapıyorum eşimle filmde izliyorum ama gurbette hep bir yanın eksik
Gurbet zordur evet.
Ama zaten sizin çocuğunuz varmış. Yaşı kaç bilmiyorum ama eğer minikse zaten size çok zaman kalmıyordur. Sizi gurbette olmak etkiliyordur bence. Ben olsam arada ailemi çağırırım. Hem hasret gideririm hem de moral olur.

Gurbet zordur evet.
Ama zaten sizin çocuğunuz varmış. Yaşı kaç bilmiyorum ama eğer minikse zaten size çok zaman kalmıyordur. Sizi gurbette olmak etkiliyordur bence. Ben olsam arada ailemi çağırırım. Hem hasret gideririm hem de moral olur.
Bebeğim kücük ailem geliyor bende gidiyorum ama nasılsa döncem diye sevinemiyorum 🙄

Evde bunaldığınız zamanlarda dışarı çıkın. Nasıl öneri ama :KK53:

Kpss’ye hazırlanıyormuşsunuz toplayın kitabı defteri güzel bir kafeye gidin. Orada birkaç saat kahve için, ders çalışın eve dönün. İnsan bazen sadece evden uzaklaşmak istiyor.

Back