Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

Uffff anamm saça bak Mükeemmelll maşallah nazar değmesin.. Vallahi yeni gördüm harika olmuş.. Boyanın nosu ? tam isgtediğim renk :) süper olmuşş bu renge devam

Uffff anamm saça bak Mükeemmelll maşallah nazar değmesin.. Vallahi yeni gördüm harika olmuş.. Boyanın nosu ? tam isgtediğim renk :) süper olmuşş bu renge devam

Teşekkür ederim canım, renk kendi doğal saçım olan 9.0 üzerine neva color 10.0 numara :)

bu arada kılıçbalığım benim bozulmaya başladı fönüm diye yakınıyordum ya biliosun tekrar yaptırmaya karar verdim ama kuaförlerde fiyat uçuk olunca evde yapıcaktım.saçımı yakarım korkusuyla kuaföre malzemeler benden olsun teklifinde bulundum ozaman 20 tl alırım senden dedi.bende şimdi uygun bir keratin şampuan ve krem aramaya başladım.saçlarımın renginide açtırıorummm yepyeni fotolarımı paylaşıcam sizinle yine.inşallah daha güzel olur bu kez.gerçi saçım hala düz ama tülermeler başladı daha bir ay olmasına rağmen.bide normal olarak yağmurda falan ıslanınca yada nemli havada bozulmaması gerekiyor demi saçımın düzlüğü ama bozuluo işte.buda etkisinin geçtiğini gösteriyor sanırım.bakalım ürünleri bulabilrsem kuaförde yaptırıcam pazar günü.

Sen şampuan olarak ne kullanmıştın canım, birde kullandığın ürün b miydi? Şimdi ben şampuan olarak nude'un kuru saçlar için olanına geçtim offff var ya yok böyle bir şey

Normalde yağmurda falan bozulmuyor tatlım, dediğin gibi etkisi geçmeye başlamış ama 20 liraya yapacaksa gayet iyi...

yok cnm ben marmaristeyim

Aramızda Ankara'da olan arkadaşlarda var canım ama haftasonuna yetişmez herhalde en erken bu hafta alabiliriz biz...

keratini saça uyguladıktan sonra düzleştirici kullanmayıp da metal bigudilere sarsak mizample makinasında kurutsak dalgalı olur mu acaba:26::26:

keratini saça uyguladıktan sonra düzleştirici kullanmayıp da metal bigudilere sarsak mizample makinasında kurutsak dalgalı olur mu acaba:26::26:

Hayır canım ama aynı anda hem düzleştirmeye hem dalga yapmaya yarayan mesela remington sleek and curl tarzı bir düzleştiricin varsa dalgalı yapabiliyorsun...

kullandığım ürün e harfi ile başlıyordu sölemiştim daha önce markasını hatta bi günlük işlem uyguladılar demiştim.şampuanıda yine kuaförden aldım ama adını hatırlayamıorum şimdi.şuan işteyim eve gidince bakar yazarım.

Tatlım sen söyledinde araya vizeler girince beynim kısa devre yaptı unutmam normal Erken bunama diyorlar durumuma

Selam arkadaşlar
Bir süredir takip ediyorum bu konuyu, ben geçen sene saçlarıma defrize yaptırmıştım
ilk birkaç ay memnundum ama zaman geçtikçe saçlarım kötüleşmeye başladı hem kıvırcıklığı gitti
çok kötü bir şekle büründü hem de zarar gördü... Saçlarımı fönlemeden duramıyorum ama bu da
daha kötü olmasına sebep oluyor.
Sizin keratinle aldığınız mükemmel sonuçları görünce heves ettim ben de en azından saçlarıma bakım olsun istiyorum.
Nette çok araştırma yaptım keratinle alakalı ama her alacağım dediğim üründe sürekli bir pürüz çıkıyor
ve memnun olmayanlarla karşılaşıyorum. Şu an iki ürün arasında kaldım fakat onlar hakkında da pek bir bilgim yok.
Acaba size sorsam ikisi arasında hangisi daha iyi ya da onlardan daha iyisi var mıdır diye?
Defrizenin saçlarıma yaptığı zararı telafi etmek istiyorum

canım sana sadece fix nano diye bişey alma diyorum sadece,onun dısında bılmıyorum baskasını kullanmadım ama onu sakın kullanma,diğerinide denicez memnun olursam soylerız,biz kızlarcak toplanıp alcaz,yapcaz :)) tüm kızlar toplandık toplandık toplandıkkkk :))

herkese merhaba..kızlar kullanıpta memnun kaldığınız keratin markasını özelden mesaj atabilirmisiniz? şimdiden teşekkürler..

bide kızlarr ben alanyadayım gelın burda buluşalım :)hep beraber yapalım,kuaför çatlatan olsun

,bide genel olarak bişey sorcam,saçımın rengi bal rengi röflesi,bunu bikaç ton kendim açabılırmıyım herhangi bişey kullanarak,ahhh ahh nerde benım eski platinim,bi koyuya boyadım ondan sonra hiçbi kuaför beceremedi saçımın rengini adam akıllı platin yapmayı.işte bi ruh haliyle denedim ama sarı benim rengimmiş onu anladım.

asıl sorun çıtçıtım var,onları kullanamıyorum arada sırıtıyor.o tam platindi,fikri olan varsa yazarsa sevinirim,herkeşşşleri saçlarından öpüyorum.....

saçı kıvırcık olanlarrr
brezilya fönü çektirdiğinde ve dipleri geldiğinde nasıl bi görüntü oluyor bileniniz var mıı??

Bana özelden içerik yazarsan yardımcı olabilirim ama buradan marka adı paylaşmıyoruz canım...

Marka adı paylaşmıyoruz kız kuzu

herkese merhaba..kızlar kullanıpta memnun kaldığınız keratin markasını özelden mesaj atabilirmisiniz? şimdiden teşekkürler..

Canım zaten alacağın keratin bir kaç defa yapmaya yeter o yüzden bir kere uygula sonra rengini açar üzeirne tekrar keratin yaparsın...Benim saçlarım hiç yıpranmadı dün mesela...Şu işlemi halledelim sonra senin saçlarınada bakarız renk için...

saçı kıvırcık olanlarrr
brezilya fönü çektirdiğinde ve dipleri geldiğinde nasıl bi görüntü oluyor bileniniz var mıı??

Canım dipleri kötü görünecek kadar dayanmıyor bu işlem ama eğer vede kendin yapıyorsan ve saçların çok hızlı uzuyorsa o zaman diplere uygulama yapabilirsin bir sorun olmaz...Kuaförde yaptıracaksanda kuaförden rica edersin...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…