-
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #1.241
İnatçılığı olsun veya olmasın, geri dönüş olduktan sonra neye yarar ki? 1 aylık bir bakım için biraz pahalıya geliyor sanki
Yalnız şöyle bir durum keşfettim ben, benim o en çok lastik gibi uzayan yerler şu an yavaştan ortaya çıkmaya başladı ama eskiden çıtır çıtır kopan o saçlar şu an kopmuyor, bu da iyi bir şey...Benim ilk seansı uygulamam 15 Ocak yani 3 ayı geçmiş durumda...Arada parça parça uygulama yaptığım yerlerde ise şu an hala sorun yok...
İnatçılığı olsun veya olmasın, geri dönüş olduktan sonra neye yarar ki? 1 aylık bir bakım için biraz pahalıya geliyor sanki
Yalnız şöyle bir durum keşfettim ben, benim o en çok lastik gibi uzayan yerler şu an yavaştan ortaya çıkmaya başladı ama eskiden çıtır çıtır kopan o saçlar şu an kopmuyor, bu da iyi bir şey...Benim ilk seansı uygulamam 15 Ocak yani 3 ayı geçmiş durumda...Arada parça parça uygulama yaptığım yerlerde ise şu an hala sorun yok...
kızlar dün akşam 4.gunumdu yıkadım,fakat sonuç hiç iç açıcı değil.çok az bi düzleşme var,uçlar dalgalı hala kiii zaten kendı sacımda dalgalı,öyle kıvırcık deil,yaaaa gitti 220tl valla,
aşkolsun kızlar söylemedınız bana bi marka gittim nerden bulduysam zırttan pırttan bi marka bulmusum.ama ben demeden dayanamıcam lütfen kımse fixnano kullanmasın,benım param boşa gitti sizinkide gitmesin.
lütfen bana kullanıp memnun kaldığınız bi marka varsa özelden mesaj atın.kılıçbalığı bu konuya en hakim olan sensin.lüfen yardımcı ol.şimdiden yardımcı olan herkese teşekkürler.özelime mesaj atarsanız cok sevınırım
tester ının kullanacağın herkesin 1 ayda bozuluyor dediği ürün bende bir ayı geçti ve hiçbir bozulma yok. gönül rahatlığıyla kullanabilirsin cnm. bu arada onun 3 çeşidi mevcut, hepsi aynı oranda düzlük sağlamıyor, belki ondan diğer arkadaşların fönü çabuk bozulmuştur, yoksa saçta bir gün kalmasından kaynaklı değil
Ayni seyi bende tesbit ettim canim, iki keratin bakimi üzerine röfle yaptirdim keratinim bozuldu gitti ama yanip kopacak olan yerler lastiklesmesine ragmen kopmayip kivir kivir oldu, inceldi sündü kopamadi geri kivircik ve tiftik bir sekilde geri döndübakimlarla yani senin Selective sonra gliserinli su ve birde Revlon Nutri color creme almsitim ya röflelerim platinlessin diye ücüyle suan islakken tiftik olsada kuruduktan sonra düzlesiyor kendiliginden yanik yerler
Not: sizin saclarinizda tiftiklesecek keratinden sonra röfle yaptirirsaniz anlamina gelmiyor cünki benim sacim cok islem görmüstü önceden ve altinda eski röflelerim vardi.
Bu arada Sac duanada bayildim yaaa Aminnnnnnnn diyorum
Kaç gr almayı düşünüyorsun? Ben bu sıra 1 litre alacağım çünkü ona göre senin içinde konuşayım madem...90 olsa iyiydi 200den başliomuş ben bulamıorum bana yardımcı olun yoksa artık zamlandımı bu keratin :)) ay fazla oluyorum sanırım
canim renk konusunda bisey diyemiyorum biliyorsun bikac kezde boyadimama ise yaradigini söylenleri okudum. Heleki kum rengi düsünüyorsan ise yarar diye düsünüyorum. Bakim yapmasi parlatmasi acisindan 10 numara mesela röfleden sonra saclarim kurumak bilmiyor fönle ama bunu yaptigim zaman keratinli sacima yakin sürede cabuk kuruyor tüm yipranmisligina ragmen yumusatti ve akiskan hale getirdi saclarimi.
Ah be canım, aslında mesajların hepsini okusan o markaya alerjim olduğunu bilirdin aslındaDur ben bu konu ile ilgileneceğim...
bencede yaaa artık bana yardım etme zamanın geldi :)) ilgilenceksin bak söz verdin.saol ,simdiden teşşekkur ederım canım napalım, bidaha deneriz nede olsa para boll :))
Hiç üşenmedim oturdum saç duası yazdımBeğeninize sunuyorum, eğlenelim biraz
Allahım,
saçlarıma zeval verme
saçlarımı kuaförlerin gazabından, kem gözlülerin bakışından, makasların hışmından, suların klorundan şampuanların sodyumundan-sülfatından koru yarabbim...
Saçlarımı hain kırıklardan, zalim taraklardan, malum doğal hava koşulu zararlarından, tutmayan saç boyalarından sakın yarabbim...
Saçlarımı, saç uzatamayan kişilerin dilinden, röfle yapmayı bilmeyen kuaförlerin elinden, kıskanç kadınların şerrinden koru yarabbim...
Saçlarım samur samur uzaya, ipek gibi yumuşaya, cam gibi parlaya, her daim kırıksız ola inşallah...
Amin:
Şimdi ben iki renkte kararsız kaldım bunları paylaşayım...
Eki Görüntüle 181160 Eki Görüntüle 181159 Eki Görüntüle 181161
İlk iki renk birbirine çok yakın ton farkı var gibi görünüyor ama aslında ışık farkı, diğeri daha parlak bir renk...Şu an saçlarımın 15 cmlik bölümünde boya yok biliyorsun ve 9.0 tonunda kendi rengim, eğer ilk iki rengi seçersem dipten 2 cmden itibaren komple 1 ton açığa boyayıp sonra kum rengi ile geçmem lazım, ama yok son resimdeki gibi yapacaksam kendi doğal saçımın üzerine yoğun balyaj atacağım sonra duruma göre kum rengi Revlon Nutri color alırsamda rengi daha sıcak hale getirebilirim, ne dersin?İkinci ihtimal sanki daha güzel durabilir gibi...Kestane kebap acele cevap malzeme avlamaya çıkacağım
ben ortadaki rengin sende daha güzel duracağını düşünüyorum..ten rengini de daha canlı gösterir..
Ah be canım, aslında mesajların hepsini okusan o markaya alerjim olduğunu bilirdin aslındaDur ben bu konu ile ilgileneceğim...
bencede yaaa artık bana yardım etme zamanın geldi :)) ilgilenceksin bak söz verdin.saol ,simdiden teşşekkur ederım canım napalım, bidaha deneriz nede olsa para boll :))
Tamam canım tamam, zaten kendime suç ortağı arıyordum ortak alırız işte hahahahaha Var mı Okeye 3. veya 4. arkadaşlar 250 ml kırışabiliriz
Ne güzel bi dua bu kılıçbalığım amiiin amiin inşallah
Amin canım...
Selammm, bugün 4gün doldu ve saçlarımı yıkadım.. Sonuç memnun edici ama tam düpdüzz pürüzsüz oldu diyemem. Yumuşacık ve parlak olduğu artık kabarmadığı da bir gerçek tabii..
Tam düpdüz olmamasını da düzleştiricimin sıcaklığının düşük kalmasına bağlıyorumm, malum 200 derecelikti benimkisi.. 2 hafta sonra falan bir uygulama daha yapmayı planlıyorum bakalım..
Resimleri ekliyorum soldaki uygulama sonrası, sağdaki de öncesi, ama uygulama sonrası resimde görünenden daha iyi, öncesi de resimde görünenden daha kötüydü :)
Eki Görüntüle 181449 Eki Görüntüle 181450
Hiç üşenmedim oturdum saç duası yazdımBeğeninize sunuyorum, eğlenelim biraz
Allahım,
saçlarıma zeval verme
saçlarımı kuaförlerin gazabından, kem gözlülerin bakışından, makasların hışmından, suların klorundan şampuanların sodyumundan-sülfatından koru yarabbim...
Saçlarımı hain kırıklardan, zalim taraklardan, malum doğal hava koşulu zararlarından, tutmayan saç boyalarından sakın yarabbim...
Saçlarımı, saç uzatamayan kişilerin dilinden, röfle yapmayı bilmeyen kuaförlerin elinden, kıskanç kadınların şerrinden koru yarabbim...
Saçlarım samur samur uzaya, ipek gibi yumuşaya, cam gibi parlaya, her daim kırıksız ola inşallah...
Amin:
Hey Allahım hiç gülesim yoktu.. Amin amin..
Bu arada ben dayanamadım gittim saçlarımı kulak hizasında kestirdim.. Şimdi sinamekili kür, amino keratin vs ile sağlıklı uzatmaya çalışıyorum. bu dua tam bana göre
sağlıklı saç uzatmak için önerileriniz varsa beklerim...
Bu fotoğraf saçımın ilk haline ait yani kendi doğal rengimin üzerine attığım bir kaç belli belirsiz güneş balyajı görülmekte...
Eki Görüntüle 181488
Bu ise saçlarımın yeni renginin loş ev ortamında ki görüntüsü
Eki Görüntüle 181490
Bu ise gün ışığındaki görüntüsü...
Eki Görüntüle 181492 Eki Görüntüle 181491
Bu arada keratinde bozulma olmadı bu yüzden elimdeki tasteri denemek için daha çok zamanım var...Bu vesile ile bu fotoğraflardan birini ilk sayfaya ekleyip keratin uygulamasının ilk hali ve 3 ay sonraki hali olarak karşılaştırılma yapılmasını sağlayabiliriz
Kuzum, sinamekili kürü ben uyguladım 8 hafta, uzamadığını sanıyordum ama epey uzamış, ammino keratin zaten başımızın tacı ama ben 2 yıkamadır sarımsaklı şampuan kullanmaya başladım ve kafamın kaşıntısına bakılırsa kafa derimin altında bir şeyler harekete geçti...Ben sarımsaklı şampuanıda kullan derim, işe yarayacak biliyorumBunun dışında gliserinli su kullanmaya başladıktan sonra saçlarım inanılmaz derecede nemlendiği için kırılma, kopma olmuyor bunu da ayrıca tavsiye ederim
Yalnız niye bu kadar kısa kestirdin ki?