- 6 Nisan 2011
- 36
- 0
-
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #1.301
ayyy napayım canım ben yandım eller yanmasın dayanamadım işteee :)) değilse o markanın ne reklamını yapcam,ama reklamın iyisi kötüsü olmaz diyorsan haklısın :))
canım sana sadece fix diye bişey alma diyorum sadece,onun dısında bılmıyorum baskasını kullanmadım ama onu sakın kullanma,diğerinide denicez memnun olursam soylerız,biz kızlarcak toplanıp alcaz,yapcaz :)) tüm kızlar toplandık toplandık toplandıkkkk :))
Herhalde yani :) Şimdi diyelim bir isim belirttik bu ürün kötü dedik, o firmanın mümesslili direkt foruma sahte isimle üye olur ürünü yağlar ballar insanlarda buna inanır, daha çok canları yanar...Aynı şey kaliteli ürünler içinde geçerli biri çıkar bu ürün çok iyi der, diğerleri üye olur ürünü kötüler...Bunlar yaşadığımız şeyler o yüzden gerek yok
Özel mesaj alımını açtım bu arada...Finallere kadar açık kalsın o hafta yine kapatırım :)
Çok heyecanlı bir şekilde mesaj yazdım sana tam yolladım dedim, mesaj sayımın 100 olması gerekiyormuş özel mesaj atabilmek için
Birinin ilk iki harfi bi
Diğerinin de krbunu yanlış yazmıştım düzelttim
İkinci yazdığım yanlış hatırlamıyorsam bu konunun ilk sayfasında fotosu vardı.
Mavi,pembe ve bordo renkli olanlar
O halde iyi ki ilk yazdığımı almamışım, benim için şu an saçlarımın sağlıklı olması önemli
kıvırcıklığı -ki defrizeden sonra o güzelim bukleler de mahvoldu- gitmese de olur
9 a 10 bu kadar fark yarattı demek , vallahi müthiş .. Güle güle kullan saçlarını canımTeşekkür ederim canım, renk kendi doğal saçım olan 9.0 üzerine neva color 10.0 numara :)
O ilk sayfadaki K Keratinin K si tatlım o markanın adı kr ile başlamıyorAmbalaj benzerliği diyelim...
Ay evet ben de şimdi fark ettim
En iyisi ben mesajlarımı 100'e tamamlayım da rahat rahat özel mesajla çözüm bulabileyim
ortakkkk olmak istiyorum :))) ikinci keratin bakımımı bir ay içinde yapıcam.. şimdiden alayım bende size katılabilir miyimmm
Ayrıca arkadaşlar ben saçlarıma keratini yapmadan önce live clean ile yıkadım açıkçası yazılanların bazılarını yanlış anlamışımsonrasındada live clean kullandım ama saçlarım gayet güzel oldu.. Ama bu yapacağım keratinde daha fazla dikkatli olacağım... yeni baştan okuyorummmm tüm yazılanlarııı öncesinde hangi şampuanı kullandıysanız onu bulup alıcammm