- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.629
-
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #1.321
9 a 10 bu kadar fark yarattı demek , vallahi müthiş .. Güle güle kullan saçlarını canımmesajları gördüm , ben özelden mesaj atamıyorum canım mail adresine gönderdim
Ay evet ben de şimdi fark ettim
En iyisi ben mesajlarımı 100'e tamamlayım da rahat rahat özel mesajla çözüm bulabileyim
selam yuri.. Biz kızlarla beraber ortak keratin almayı düşünüyoruz , istersen sende katıl kılıçbalığı 1,2 ortak daha arıyor
ortakkkk olmak istiyorum :))) ikinci keratin bakımımı bir ay içinde yapıcam.. şimdiden alayım bende size katılabilir miyimmm
Ayrıca arkadaşlar ben saçlarıma keratini yapmadan önce live clean ile yıkadım açıkçası yazılanların bazılarını yanlış anlamışımsonrasındada live clean kullandım ama saçlarım gayet güzel oldu.. Ama bu yapacağım keratinde daha fazla dikkatli olacağım... yeni baştan okuyorummmm tüm yazılanlarııı öncesinde hangi şampuanı kullandıysanız onu bulup alıcammm
Canım, her keratin uygulaması öncesi o pembiş şampuan şart...Bende 80 ml almıştım ama sadece işlem öncesinde kullanıldığı için yetiyor uzun süre...Bende öyle anlamıştım , yeterli oluyor sanıyordumama olmuyormuş kılıçbalığım üstüne basa basa anlattı çok yordum onu çook o pembe şampuanı kullanıyoruz canım.. işlem öncesi derinlemesine temizlik için :)
Kılıçbalığı canım aklıma 1 soru takıldı , şimdi biz ilk keratin uygulamasını yaptık , başlarken o pembe şampuanı kullandık sodyumdan sülfattan arındırdık ve işlemli saça nude veya live clean tarzı sülfatsız şampuan kullandık. 2.keratin uygulamamızda o pembe şampuana gerek olmaz değil mi? Sonuçta saç sodyumdan arındırıldı ve diğer sülfatlı sodyumlu şampuanlarla yıkanmadı.. Yinede o pembeyi 2. , 3. , 4. uygulamalarda da kullanmalı mıyız sen nasıl yaptın canım? O pembe şampuanın miktarını çok az aldım ondan soruyorum
keratin nerelerde satılır veya siparişle mi alınır
yardıııııımmmmmmm
peki brezilya fönünün etkisi geçtikten sonra saç yine eski kazık haline geri mi dönecek yoksa düz olmasa da yine eskisinden daha iyi bir durumda mı olacak? teşekkürler şimdiden
Piyasaya ne zaman girecek acaba FDA onaylı keratin? Haziran gibi keratin uygulamak istiyorum ozamana kadar girmezse başka bir ürün alayım ozaman.Sty... ile başlayan ürünü nereden aldınız acaba?İnternette son teklif diye bir site var buradan mı?Güvenli midir?Hiç internetten alışveriş yapmadım da...
saçı kıvırcık olanlarrr
brezilya fönü çektirdiğinde ve dipleri geldiğinde nasıl bi görüntü oluyor bileniniz var mıı??
Ortak keratin treatment alacağımız arkadaşların listesi ve alacağı ml
İrmaky 500 ml
emirgül 500 ml
ilknur_aktas_07 250 ml
ö_z_l_e_m 250 ml
berraceylin 250 ml
Ayselk 250 ml
son durum bu şekilde...Listedeki herkes bana bulunduğu şehri yazarsa sevinirim kızlar...İstanbul'da olanlarla buluşuruz zaten...Diğer arkadaşlarada mecburen kargo yaparız...Birileri bana ortak olsun, ben yine açıktayım 1000 ml ihale yine bana kalacak hainler[/QUOT. Haklisin talim ya bikac kisi daha ciksada sen 1000 lik ben 500 luk almak zorunda kalmasam 250 yeterdi bana, neyse artik:) buarada ben istanbuldayim cnm
İrmaky 500 ml
emirgül 500 ml
ilknur_aktas_07 250 ml
ö_z_l_e_m 250 ml
berraceylin 250 ml
Ayselk 250 ml
son durum bu şekilde...Listedeki herkes bana bulunduğu şehri yazarsa sevinirim kızlar...İstanbul'da olanlarla buluşuruz zaten...Diğer arkadaşlarada mecburen kargo yaparız...Birileri bana ortak olsun, ben yine açıktayım 1000 ml ihale yine bana kalacak hainler[/QUOT. Haklisin talim ya bikac kisi daha ciksada sen 1000 lik ben 500 luk almak zorunda kalmasam 250 yeterdi bana, neyse artik:) buarada ben istanbuldayim cnm
Dur bakalım Salı gününe kadar bekleyelim bir...Olmadı yeni bir düzenleme yaparız...
İrmaky 500 ml
emirgül 500 ml
ilknur_aktas_07 250 ml
ö_z_l_e_m 250 ml
berraceylin 250 ml
Ayselk 250 ml
son durum bu şekilde...Listedeki herkes bana bulunduğu şehri yazarsa sevinirim kızlar...İstanbul'da olanlarla buluşuruz zaten...Diğer arkadaşlarada mecburen kargo yaparız...Birileri bana ortak olsun, ben yine açıktayım 1000 ml ihale yine bana kalacak hainler
tatlım sen bi harikasın,eee hadi kadro tamsa ı m readyyyyyyy :))
tatlım ben sana msjı burdan atamıyorum özelden,malum anladın sen onu,ben senı geçenki gibi msj atarım:))
mrk etme yarın tamamlanır o zaman.bu arada ben antalyadayım.nasıl pölüşecez :))
Kargo ile göndereceğim kuzum...Başka çare yokİstanbuldakilere elden vereceğim ama şehir dışı olunca iş değişiyor ama aramızda yurtdışından alacak olan arkadaşımızda var...
tatlım sence bide düzleştiricimi alsam,benım düzleştiricim aslında cok güzel ama gel gelelım 205 derece,valla bidaha paramın boşa gitmesini istemem,eğer illaki 230 derece olacaksa onuda alcam,ahhhhh varya su saça dökülen paraaaaa :))
yardım edin lütfen!!!ben çok kararsız kaldım hem kanserojen olması hemde saçı çok döküyo denmesi lütfen yardım edin saçınız dökülüyomu???şimdiden teşekkür ederimmm