- 29 Ağustos 2007
- 887
- 7
-
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #1.261
canımmmm allah nazarlardan saklasın cok güzel yaaa maşşallah maşallah,ya sen tester ı bosver bu keratının markasını yaz bana yeter :) yada ikisinide yazda affedeyım seni :)) şaka tabiki cnm benım allah sacının güzelliğini devamlı kılsın.bisey daha sorcam bu rengi nasıl yakaladın canım,ben platın istedım kuaförden ama zamanında açmadı galıba paketlerı,platin deil böyle bal sarısı renginde oldu,nasıl bu hale getirebilirim sence? yani biraz daha açabilme sansım varmıdır kendi imkanlarımla,cünkü baştan sona tekrar yaptıramam platın balyaj,saç yanar? sen saç konusunda baya geliştirmissin kendını bana yardımcı olabılrsen sevinirim.bide şu keratin marka,özelden falan filan anlarsın yaaa unutma emi canım ,
Şöyleki lastik gibi uzayıp koptuğundan berbat görünüyordu. Bir de moralim bozuktu geliverdiler işte
bu arada sarımsaklı şampuuan dediğin iyi oldu. Ben yaklaşık 3-4 aydır kullanıyorum. Kuaförüm saçlarımın yoğunluğuna şok oldu. Zaten yeni çıkanları ben de hissediyordum hele balıksırtı ördüğümde aradan fırlıyorlardı. Ben sarımsaklı şampuana verdim bunu daha da bırakmam zaten. Önce sarımsaklı şampuan sonra da çam terebentinli şampuan kullanıp aminoyu sürüyorum. bu saç bu sefer de güzel ve sağlıklı uzamazsa hep kısa kullanıcam:18:
Bu arada saç rengin süper maaşallah diyip boncuğumuzu takalım
baluuğum saçların son halı mikemmel olmuş maşşallaah dıyorum gerçekten çok fark var ve sonradan küllüleşmiş mi sanki ? sen rengıylemı oynadın ? küllü halı daha guzel ve daha bakımlı olduğu ççkkk belli
ayy kilicbaligim ya evde yoktum bütün gündür mesajini simdi okudum kestaneler kebap olmadi insallah :))
canim ten rengin nasil mesela gümüs bir kiyafetmi yoksa altin rengi kiyafetlermi daha cok tenine gidiyor yüzüne isilti veriyor ? mesela sicak renkler beni yasli gösteriyor gözaltraim cökmps gibi ama soguk renkelr yüzüme isilti veriyor aciyor beni yani.
biliyorsundur sende 4 mevsim tiplerini ordan yola cik bence.
aralardaki acilan renkler sanki turuncumsu gibi geldi bana platinlesmesi cok hos olmus ama.
ozaman platinin yaninda gözüm yanildi demekki , insnain kendi rengi en dogru renk aslindao zaman canim tahminen bahar tipisin kum rengi sana iyi gider platin beyaz yüzünü soluk gösterir dogru.
ee neler aldin revlonda aldinmi ?
cok kolay canim havluyla kuruttugun saca eldivenle sürüyorsun maske sürer gibi 3 dakika sonra yikiyorsun tabi ben 5 dakika beklettim
canim 1000 ml alcagim demissin benim verdigim o adrestenmi düsünüyorsun? sana özel mesaj attim almadan bi oku !
bu arada kactir unutuyorum Masallah saclarina bir nazar duasi gider valla tü tü Nazarlardan kem gözlerden korusun Allah
kılıç balıgı alacagın keratın bizim yaptıgımz keratın dımı st... ile başlayan?bu arada bu gliserinli tarif nedir bulamadım yahu bnmde saçlarım çokkk kuru
Kızlar bu arada 1000 ml keratin almayı düşünüyorum bana ortak olmak isteyen varsa haber versin ortak alalım malum 1000 mlyi tek başıma ancak 3 senede bitiririm
Evet canım o, ona karar verdim...Bildiğimden şaşmayayım diyorum...
Gliserinli su
1 çay bardağı temiz içme suyu
1 kola kapağı gliserin
20 damla jojoba yağı
4 damla fındık yağı
4 damla esans amaçlı bir yağ
Jojoba yerine aloe vera kullanılabilir, fındık yağı yerine badem yağı kullanılabilir...Ben böyle yapıyorum canım...
Kızlar bu arada 1000 ml keratin almayı düşünüyorum bana ortak olmak isteyen varsa haber versin ortak alalım malum 1000 mlyi tek başıma ancak 3 senede bitiririm
kılıçbalığı saçların mükkemmel görünüyor bayıldım