Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

baluuğum saçların son halı mikemmel olmuş maşşallaah dıyorum gerçekten çok fark var ve sonradan küllüleşmiş mi sanki ? sen rengıylemı oynadın ? küllü halı daha guzel ve daha bakımlı olduğu ççkkk belli:nazar:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:canımmmm allah nazarlardan saklasın cok güzel yaaa maşşallah maşallah,ya sen tester ı bosver bu keratının markasını yaz bana yeter :) yada ikisinide yazda affedeyım seni :)) şaka tabiki cnm benım allah sacının güzelliğini devamlı kılsın.bisey daha sorcam bu rengi nasıl yakaladın canım,ben platın istedım kuaförden ama zamanında açmadı galıba paketlerı,platin deil böyle bal sarısı renginde oldu,nasıl bu hale getirebilirim sence? yani biraz daha açabilme sansım varmıdır kendi imkanlarımla,cünkü baştan sona tekrar yaptıramam platın balyaj,saç yanar? sen saç konusunda baya geliştirmissin kendını bana yardımcı olabılrsen sevinirim.bide şu keratin marka,özelden falan filan anlarsın yaaa unutma emi canım ,
:KK54::KK54::KK54::KK54::KK54: :KK54: :KK54: :KK54: :KK54: :KK54: :KK54: :KK54: :KK54:

Canım saç rengim zaten doğal olarak sarı olduğu için pek uğraşmama gerek kalmıyor...Ben önceden kendi saç rengim üzerine güneş balyajı atmıştım, şimdi onun üzerine düz boya sürünce balyaj yapılan yerler iyice açıldı platin oldu, zemininde rengi bir ton açıldı böyle bir şey çıktı işte ortaya...Her halukarda açabilme şansın var ama yanma ihtimali yüksek canım...Kolestonun röfle seti gayet başarılı röfleler ve balyajlar yapıyor aslında deneyebilirsin...

Şöyleki lastik gibi uzayıp koptuğundan berbat görünüyordu. Bir de moralim bozuktu geliverdiler işte:KK19:

bu arada sarımsaklı şampuuan dediğin iyi oldu. Ben yaklaşık 3-4 aydır kullanıyorum. Kuaförüm saçlarımın yoğunluğuna şok oldu. Zaten yeni çıkanları ben de hissediyordum hele balıksırtı ördüğümde aradan fırlıyorlardı. Ben sarımsaklı şampuana verdim bunu daha da bırakmam zaten. Önce sarımsaklı şampuan sonra da çam terebentinli şampuan kullanıp aminoyu sürüyorum. bu saç bu sefer de güzel ve sağlıklı uzamazsa hep kısa kullanıcam:18:

Bu arada saç rengin süper maaşallah diyip boncuğumuzu takalım:nazar:

E canım alaydık sanada 80 gr keratin yapaydık o zaman o lastikler anında jimnastiği bırakıp sert sporlara başlayacaktı benimkiler gibi:KK1::KK1::KK1: Ben kestirmemek için uyguladım keratin bakımını biliyorsun, çok da iyi yapmışım...

Güzel uzaması için bol bol nemlendirmek şart şu gliserinli tarifi muhakkak dene derim...Ben çok dua ettim...

baluuğum saçların son halı mikemmel olmuş maşşallaah dıyorum gerçekten çok fark var ve sonradan küllüleşmiş mi sanki ? sen rengıylemı oynadın ? küllü halı daha guzel ve daha bakımlı olduğu ççkkk belli:nazar:

Teşekkür ederim canım...Küllü değil tatlım ama platinler yoğunlaştığı için bu şekilde güzel bir göz yanılması oluyor, bu mesajıda okuyunca istediğimi başardığımı daha net anladım şimdi :KK1::KK1::KK1:Çünkü saçımdaki dore yansımalardan nefret ediyorum ama doğal yapısı bu ve küllü tonlarda beni çok solgun gösteriyor bende bu yüzden böyle bir yol buldum kendimce...Gerçekte küllü olmayan ama doğal ışıkta küllü gibi görünen bir saç rengi:KK1::KK1::KK1: Yalnız işim daha bitmedi, 3 gün sonra ufak bir işlemden daha geçireceğim kendilerini:KK1::KK1::KK1:

ayy kilicbaligim ya evde yoktum bütün gündür mesajini simdi okudum kestaneler kebap olmadi insallah :))
canim ten rengin nasil mesela gümüs bir kiyafetmi yoksa altin rengi kiyafetlermi daha cok tenine gidiyor yüzüne isilti veriyor ? mesela sicak renkler beni yasli gösteriyor gözaltraim cökmps gibi ama soguk renkelr yüzüme isilti veriyor aciyor beni yani.
biliyorsundur sende 4 mevsim tiplerini ordan yola cik bence.
aralardaki acilan renkler sanki turuncumsu gibi geldi bana platinlesmesi cok hos olmus ama.

Kızlar bu arada 1000 ml keratin almayı düşünüyorum bana ortak olmak isteyen varsa haber versin ortak alalım malum 1000 mlyi tek başıma ancak 3 senede bitiririm:KK1::KK1::KK1:

ayy kilicbaligim ya evde yoktum bütün gündür mesajini simdi okudum kestaneler kebap olmadi insallah :))
canim ten rengin nasil mesela gümüs bir kiyafetmi yoksa altin rengi kiyafetlermi daha cok tenine gidiyor yüzüne isilti veriyor ? mesela sicak renkler beni yasli gösteriyor gözaltraim cökmps gibi ama soguk renkelr yüzüme isilti veriyor aciyor beni yani.
biliyorsundur sende 4 mevsim tiplerini ordan yola cik bence.
aralardaki acilan renkler sanki turuncumsu gibi geldi bana platinlesmesi cok hos olmus ama.

Yavrum yaptım bitti bile...Rengime gelince gerçek saç rengim 9.0 gibi bir renk, ten rengim pamuk beyaz, gözlerim yeşil...O arada açılan turuncumsu renk dediğin benim doğal rengim yalnız:KK14::KK14::KK14:

ozaman platinin yaninda gözüm yanildi demekki , insnain kendi rengi en dogru renk aslinda :KK66: o zaman canim tahminen bahar tipisin kum rengi sana iyi gider platin beyaz yüzünü soluk gösterir dogru.

ee neler aldin revlonda aldinmi ?

ozaman platinin yaninda gözüm yanildi demekki , insnain kendi rengi en dogru renk aslinda :KK66: o zaman canim tahminen bahar tipisin kum rengi sana iyi gider platin beyaz yüzünü soluk gösterir dogru.

ee neler aldin revlonda aldinmi ?

:KK1::KK1::KK1:
E normal tabii platin ile 9.0 arasında dünya kadar fark var...

Revlon bulamadım canım ya, herhalde ebaydan alacağım ben bunu, sorduğum hiç bir yer bilmiyor, olsun en geç 15 günde gelir...Sen nasıl kullandığını tarif eder misin bana?

cok kolay canim havluyla kuruttugun saca eldivenle sürüyorsun maske sürer gibi 3 dakika sonra yikiyorsun tabi ben 5 dakika beklettim :KK66:
canim 1000 ml alcagim demissin benim verdigim o adrestenmi düsünüyorsun? sana özel mesaj attim almadan bi oku !

cok kolay canim havluyla kuruttugun saca eldivenle sürüyorsun maske sürer gibi 3 dakika sonra yikiyorsun tabi ben 5 dakika beklettim :KK66:
canim 1000 ml alcagim demissin benim verdigim o adrestenmi düsünüyorsun? sana özel mesaj attim almadan bi oku !

Hay allahım şaka gibi:KK14::KK14::KK14: Yok allah yüzüme bakmış herhalde uyuzmuğum tutmuştu sipariş verememiştim bir türlü isabet olmuş demek...Ben kendi kullandığım markayı buradan alacağım tatlım:KK1::KK1::KK1:

bu arada kactir unutuyorum Masallah saclarina bir nazar duasi gider valla tü tü Nazarlardan kem gözlerden korusun Allah :nazar:

Çoookkk teşekkür ederim canım benim, buraya en son foto koyduğumda saçlarım yanmıştı biliyorsun, bu sefer dua ile koydum, inşallah bir şey olmaz:KK1::KK1::KK1:

kılıç balıgı alacagın keratın bizim yaptıgımz keratın dımı st... ile başlayan?bu arada bu gliserinli tarif nedir bulamadım yahu bnmde saçlarım çokkk kuru :KK43:

kılıç balıgı alacagın keratın bizim yaptıgımz keratın dımı st... ile başlayan?bu arada bu gliserinli tarif nedir bulamadım yahu bnmde saçlarım çokkk kuru :KK43:

Evet canım o, ona karar verdim...Bildiğimden şaşmayayım diyorum...

Gliserinli su
1 çay bardağı temiz içme suyu
1 kola kapağı gliserin
20 damla jojoba yağı
4 damla fındık yağı
4 damla esans amaçlı bir yağ

Jojoba yerine aloe vera kullanılabilir, fındık yağı yerine badem yağı kullanılabilir...Ben böyle yapıyorum canım...

Kızlar bu arada 1000 ml keratin almayı düşünüyorum bana ortak olmak isteyen varsa haber versin ortak alalım malum 1000 mlyi tek başıma ancak 3 senede bitiririm:KK1::KK1::KK1:

ya bukadar olur bunu okumadan msj atmıştım sana, ama aşkolsun beni unutmuşsun sen:KK50: saçların harika olmuş cnm, rengi süper, sarının en güzel en hoş en beğendiğim hali:nazar: güle güle kullan. birgün saçlarımı uzatma başarısı gösterebilirsem bende platin kullanmayı çok istiyorum. ama gölgede bile yanıyor hain saçlarım:KK14:

Evet canım o, ona karar verdim...Bildiğimden şaşmayayım diyorum...

Gliserinli su
1 çay bardağı temiz içme suyu
1 kola kapağı gliserin
20 damla jojoba yağı
4 damla fındık yağı
4 damla esans amaçlı bir yağ

Jojoba yerine aloe vera kullanılabilir, fındık yağı yerine badem yağı kullanılabilir...Ben böyle yapıyorum canım...

bebişşş msj attım sana :))

Tamam şimdilik İlknur, Özlem, Berraceylin ve ben varım 4 kişi yani 250şer ml oluyor, eğer sayı artarsa 2 şişe alıp aramızda paylaşırız diye düşünüyorum ki listeye emirgül'de eklendi yani 5 kişiyiz...Başka isteyen varsa haber versin kızlar buradan yazabilirsiniz...

Son düzenleme:
X