Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

ayyy napayım canım ben yandım eller yanmasın dayanamadım işteee :)) değilse o markanın ne reklamını yapcam,ama reklamın iyisi kötüsü olmaz diyorsan haklısın :)):KK52:

ayyy napayım canım ben yandım eller yanmasın dayanamadım işteee :)) değilse o markanın ne reklamını yapcam,ama reklamın iyisi kötüsü olmaz diyorsan haklısın :)):KK52:

Herhalde yani :) Şimdi diyelim bir isim belirttik bu ürün kötü dedik, o firmanın mümesslili direkt foruma sahte isimle üye olur ürünü yağlar ballar insanlarda buna inanır, daha çok canları yanar...Aynı şey kaliteli ürünler içinde geçerli biri çıkar bu ürün çok iyi der, diğerleri üye olur ürünü kötüler...Bunlar yaşadığımız şeyler o yüzden gerek yok:KK1::KK1::KK1:

Kılıçbalığı aslında ben ilk olarak sana özel mesaj atmak istemiştim ama sanırım özel msjı kapatmışsın :KK58:
O nedenle buraya yazıp yardım alıyım dedim :KK59:

canım sana sadece fix diye bişey alma diyorum sadece,onun dısında bılmıyorum baskasını kullanmadım ama onu sakın kullanma,diğerinide denicez memnun olursam soylerız,biz kızlarcak toplanıp alcaz,yapcaz :)) tüm kızlar toplandık toplandık toplandıkkkk :))

Ben de o ürünü almaya karar vermişken kötü yorumlar okudum memnun olmayanlar çoktu
hemen vazgeçtim almaktan, bilgi için teşekkür ederim :KK17:

Herhalde yani :) Şimdi diyelim bir isim belirttik bu ürün kötü dedik, o firmanın mümesslili direkt foruma sahte isimle üye olur ürünü yağlar ballar insanlarda buna inanır, daha çok canları yanar...Aynı şey kaliteli ürünler içinde geçerli biri çıkar bu ürün çok iyi der, diğerleri üye olur ürünü kötüler...Bunlar yaşadığımız şeyler o yüzden gerek yok:KK1::KK1::KK1:

hakikaten haaaa,valla hiç bu aklıma gelmemişti :)) ben yeniyim galiba :))haklısın canım biddaaa olmaz inşallah :)olsun bi kişi kurtardık :)) :KK37:

Çok heyecanlı bir şekilde mesaj yazdım sana tam yolladım dedim, mesaj sayımın 100 olması gerekiyormuş özel mesaj atabilmek için :KK5:

Hahahahahah kıyamam canım ya, gülüyorum ama bakma çok sinir tabii...Şimdi ilk markayı elediğimize göre diğer markanın ilk harfini yaz bakayım...

Birinin ilk iki harfi bi
Diğerinin de kr :KK17: bunu yanlış yazmıştım düzelttim

Son düzenleme:
İkinci yazdığım yanlış hatırlamıyorsam bu konunun ilk sayfasında fotosu vardı.
Mavi,pembe ve bordo renkli olanlar :KK17:
O halde iyi ki ilk yazdığımı almamışım, benim için şu an saçlarımın sağlıklı olması önemli
kıvırcıklığı -ki defrizeden sonra o güzelim bukleler de mahvoldu- gitmese de olur :KK14:

İkinci yazdığım yanlış hatırlamıyorsam bu konunun ilk sayfasında fotosu vardı.
Mavi,pembe ve bordo renkli olanlar :KK17:
O halde iyi ki ilk yazdığımı almamışım, benim için şu an saçlarımın sağlıklı olması önemli
kıvırcıklığı -ki defrizeden sonra o güzelim bukleler de mahvoldu- gitmese de olur :KK14:

O ilk sayfadaki K Keratinin K si tatlım o markanın adı kr ile başlamıyor:KK1::KK1::KK1: Ambalaj benzerliği diyelim...

işin kariyerin okulun hepsi bir yana gerçekten faydalı bilgiler vermişsin buna ikna oldum .. ha benim fikrim senin için önemli olmayabilir.. fakat ben prensip olarak doğru bildiğimi yapar, söyleyecek şeylerim de varsa söylerim.. sana sonra eğer sende müsade edersen, soracaklarım olabilir.. devamını diliyorum..

Ay evet ben de şimdi fark ettim :KK17:
En iyisi ben mesajlarımı 100'e tamamlayım da rahat rahat özel mesajla çözüm bulabileyim :KK9:

selam yuri.. Biz kızlarla beraber ortak keratin almayı düşünüyoruz , istersen sende katıl kılıçbalığı 1,2 ortak daha arıyor :KK34:

ortakkkk olmak istiyorum :))) ikinci keratin bakımımı bir ay içinde yapıcam.. şimdiden alayım bende size katılabilir miyimmm

Ayrıca arkadaşlar ben saçlarıma keratini yapmadan önce live clean ile yıkadım açıkçası yazılanların bazılarını yanlış anlamışım :KK1: sonrasındada live clean kullandım ama saçlarım gayet güzel oldu.. Ama bu yapacağım keratinde daha fazla dikkatli olacağım... yeni baştan okuyorummmm tüm yazılanlarııı öncesinde hangi şampuanı kullandıysanız onu bulup alıcammm :KK34:

Son düzenleme:
ortakkkk olmak istiyorum :))) ikinci keratin bakımımı bir ay içinde yapıcam.. şimdiden alayım bende size katılabilir miyimmm

Ayrıca arkadaşlar ben saçlarıma keratini yapmadan önce live clean ile yıkadım açıkçası yazılanların bazılarını yanlış anlamışım :KK1: sonrasındada live clean kullandım ama saçlarım gayet güzel oldu.. Ama bu yapacağım keratinde daha fazla dikkatli olacağım... yeni baştan okuyorummmm tüm yazılanlarııı öncesinde hangi şampuanı kullandıysanız onu bulup alıcammm :KK34:

Bende öyle anlamıştım , yeterli oluyor sanıyordum :KK70: ama olmuyormuş kılıçbalığım üstüne basa basa anlattı çok yordum onu çook :KK70: o pembe şampuanı kullanıyoruz canım.. işlem öncesi derinlemesine temizlik için :)

Kılıçbalığı canım aklıma 1 soru takıldı , şimdi biz ilk keratin uygulamasını yaptık , başlarken o pembe şampuanı kullandık sodyumdan sülfattan arındırdık ve işlemli saça nude veya live clean tarzı sülfatsız şampuan kullandık. 2.keratin uygulamamızda o pembe şampuana gerek olmaz değil mi? Sonuçta saç sodyumdan arındırıldı ve diğer sülfatlı sodyumlu şampuanlarla yıkanmadı.. Yinede o pembeyi 2. , 3. , 4. uygulamalarda da kullanmalı mıyız sen nasıl yaptın canım? O pembe şampuanın miktarını çok az aldım ondan soruyorum :KK70:

Son düzenleme:
X