- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.629
-
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #9.841
8.3 uygundurKılıçbalığı çok teşekkür ederim.. bu arada saçımın rengi ile ilgili yardım istesem fikir verir misin, saçlarım çok yıpranık olduğu için sadece dip boya yapıp uçları cila ile ranklendiriyorum 1 yıldır, 7.565 ile 7.77 yi karıştırıyorum ama bi türlü istediğim gibi olmuyor, ilk başta çok koyu oluyor, sonra kötü bi sarı yeşil turuncu yansımalı bi renge dönüşüyor, benim istediğim renk açık kumral dore tonları var mı önereceğin boya numaraları? Acaba sadece 9.3 ile boyasam renk tutar mı?
Cila için bunu yapiyim, dipleri de 8.3 le boyarım, olur mu? dipler çok sorun çıkarmıyor, uçların rengi acayip tonlar oluyor,
şimdi fön öncesi yeni boyamıştım, 2-3 hafta sonra bunu uygularım. Sonucu paylaşırım
Çok teşekkür ederim.. harikasın
:)
Kullanabilirsin canım.kılıcım keratin sonrası için saçımı yıkarken pureolgy şampuanı kullanabilirim diye biliyorum ama kuaför bana ısrarla sadece keratin complexin şampuanını kullanmamı söyledi başka bir müşterisine ellerinde dediğim şampuan olmadığından davinesin şampuanını vermişler ve o kızcağızın saçı keçe gibi olmuş.Ben yinede emin olmak için soruyorum pureologynin şampuanın kullanabilirmiyim ?
Eki Görüntüle 2003424
Canım bütün sayfaları okuduysan benim "stoklar tükenince yenisi gelene kadar bekleyin" yazdığımı da görmüşsündür mutlaka. Gg den başka satılan yer yok yani ben denk gelmedim. Satıcıya mesaj atabilirsin bilgi alabilirsin :)Merhaba herkese bende evde kendim yapmak istiyorum bütün sayfaları okudum maxi bio keratin almayı düşünüyorum fakat gittigidiyor da ürün şuan yok en son alanlar nerden aldılar acaba ? Saçlarım baya kıvırcık bu arada ama kısa geçen sene bu zamanlar kazıttım saçlarımı şimdi omuz hizasında etkisi olur diye düşünüyorum
Canım bütün sayfaları okuduysan benim "stoklar tükenince yenisi gelene kadar bekleyin" yazdığımı da görmüşsündür mutlaka. Gg den başka satılan yer yok yani ben denk gelmedim. Satıcıya mesaj atabilirsin bilgi alabilirsin :)Merhaba herkese bende evde kendim yapmak istiyorum bütün sayfaları okudum maxi bio keratin almayı düşünüyorum fakat gittigidiyor da ürün şuan yok en son alanlar nerden aldılar acaba ? Saçlarım baya kıvırcık bu arada ama kısa geçen sene bu zamanlar kazıttım saçlarımı şimdi omuz hizasında etkisi olur diye düşünüyorum
Evet gördüm ama acele işte doğduğumdan beri kıvırcığım ama bu konuyu görünce bekleyemedim hemen yapmam lazım filan oldumCanım bütün sayfaları okuduysan benim "stoklar tükenince yenisi gelene kadar bekleyin" yazdığımı da görmüşsündür mutlaka. Gg den başka satılan yer yok yani ben denk gelmedim. Satıcıya mesaj atabilirsin bilgi alabilirsin :)
Selam. Sacinin fotosunu gun isiginda cekip eklersen sana yardimci olmaya calisirim. Sanirim kizilliktan kurtulmayi istiyorsun ?Saçıma kullanmadığım bakım yok zaten. Nashi argan yağı, organik hindistan cevizi yağı, argan yağlı saç maskeleri, çay ağacı yağı, keratinli sprey gibi bir çok ürünü kullanıyorum ama yine de kuru saçlarım maalesef.
Saç rengimi nasıl hallederim hiç bilmiyorum, şu an yıpranmış halde tekrar açılmaz gibi, daha koyu renge boyayıp kapatmanın tek yolu da siyah. Kızıllığı kapatmak için nasıl bir renge boyatmalıyım?
Evet bu :))Evet gördüm ama acele işte doğduğumdan beri kıvırcığım ama bu konuyu görünce bekleyemedim hemen yapmam lazım filan oldumBi tane buldum ben sadece Google a yazıp bakmıştım siteye yazınca çıktı aynıdır diye umuyorum :) siz çok yapmışsınız keratin en beğendiğiniz bu marka mı acaba bu konuda da yardımcı olur musunuz ?
ilk sayfalardan başladım orda marka ismi söylenmesi istenmediği için isim geçen yerlerden devam ettim. Ama ne daha önce keratin hakkında bi araştırma yaptığım nede marka konusunda tecrübeli olduğum için doğal olarak birden fazla marka ismi geçtiği için hatta bu markanın başka bi ürününün de adı geçtiği sonrasında kötü sonuçlandığı için amacım emin olmaktı. Hatta sayfaları okumakla kalmayıp, tecrübeli gördüğüm sizin sadece konulara yazdığınız cevaplarıda okudum ve bana verdiğiniz cevabıda böyle görüp hemen tekrar yazdım bu konuya. Dediğim gibi geçen sene saçlarımı kazıdım çok döküldüğü ve aşırı yıprandığı için zar zor uzadı 3 ay sonrada düğünüm var,daha önce hiç bi şekilde bu tarz bi tecrübem olmadığı için emin olup teyit ettirmek istedim. Dün sabah siparişimi verdim zaten bekliyorum gelmesini. Teşekkür ederim cevabınız için iyi günlerEvet bu :))
Tabi yine denk gelmişsindir sayfaları okuduğunda bu marka ile aşk yaşadığımı yazmıştım :) o derece beğenirim yani
Gerçekten her sayfayı okudun mu
çünkü sorduğun her sorunun cevabı var tatlım
Acayip umutlanmıştım bu marka için, çok heveslenmiştim(
Dur panikleme :))Yaa okyanusyaa aglamak uzereyim. Burayi okumadan bu aksam uygulamayi yaptim ben.
napayim simdi yikiyayim mi hemen.
merhaba bende istiyorum ama ne yapacağım ne ürün alacağım bilgi verirmisiniz.Bilgilendirdiğin için teşekkür ederim.Ayıca Kilicbaligi sana,OKYANUSYAA'ya ve deneyimlerini paylaşan herkese çok teşekkür ederim.Hepiniz hayatımı değiştirdiniz.İyiki varsınız.Benim 20 yıllık sorunumu kökünden çözdün.Keşke daha evvelinden haberim olsaymış.Kara kara düşünüyordum nasıl yaptıracağım diye.Üniversite öğrencisiyim.O kadar parayı bir araya getirmem en az önümüzdeki 1 yıl imkansızdı.Bir yaptırsam bir daha yaptıramayacaktım.Umarım bu konu daha çok yayılır.Güzellik herkesin hakkı.Sizin gibi paylaşımcı,yardımsever insanların hastasıyım.
Keratin Complexi henüz yaptırmadım kuzum, haftasonunu bekliyorum.Dur panikleme :))
o haltı 3 gün önce ben de yedim
Henüz yorum yapmayacağım çünkü bi gözlemlemek gerek,
Kılıçcığımın saçlarına neden bunu yaptı benim saçımın sonu ne olacak ön göremediğimden sesimi çıkarmadım :)
sen de bir gözlemle bakalım.
Ama yapabileceğim tek yorum; önceki "maxi bio keratin" ile şimdiki "maxi keratin" arasında görünüm olarak pek fark yok.
Yani 550 tl gibi bir meblaya ben çok çoookkk şeyler beklemiştim.
Yaklaşık 1 ay sonra kopma bozulma gibi şeyler olmaz ise ozaman net yorumumu yapacağım sen de izle durumunu
KilicBaligi keratin kompleks yaptırdı şuan toparlamaya çalışıyor saçlarını
dur bakalım üzülme hemen
Başka birşeyle karıştırdım galibaKeratin Complexi henüz yaptırmadım kuzum, haftasonunu bekliyorum.
Bin tane konu konuşuyoruz normal kuzum.Başka birşeyle karıştırdım galiba
üzerime yok bu konuda biliyorsun
Merhaba :)Merhaba arkadaslar günlerdir forumu okumaya çalışıyorum harika bir iş çıkarmışsınız tesekkür ederim öncelikle
Keratine karar verdim maxi bio keratin alacagım ,fakat şampuan saç kremi hangi marka almalıyım ?
Arındırıcı sampuan ile normal sülfatsız şampuan ayrı şeylermi ? Yani keratinden önce kullanacagım şampuanı keratin sonrasıda kullanabilirim değilmi ?