- 2 Ağustos 2012
- 183
- 25
-
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #9.861
Merhaba :) ne yapmanız gerektiği konunun ilk sayfasında yazıyor.Bunun dışında ben maxi bio keratin kullandım.merhaba bende istiyorum ama ne yapacağım ne ürün alacağım bilgi verirmisiniz.
Ben işlem öncesi arındırıcı şampuan olarak natura keratin'nin işlem öncesi şampuanını kullandım.Merhaba arkadaslar günlerdir forumu okumaya çalışıyorum harika bir iş çıkarmışsınız tesekkür ederim öncelikle
Keratine karar verdim maxi bio keratin alacagım ,fakat şampuan saç kremi hangi marka almalıyım ?
Arındırıcı sampuan ile normal sülfatsız şampuan ayrı şeylermi ? Yani keratinden önce kullanacagım şampuanı keratin sonrasıda kullanabilirim değilmi ?
bio keratin gold geçmiş sayfalarda çok mimliydi canım almadan önce yazdaydın keşkearkadaşlar ben tarifedeki gibi yaptım benim kullandığım keratin markası bio keratin gold keratinden sonra saçımı düzleştirdim.saçımda iki gün kaldı bugün saçımı yıkadığımda saçlarımın ucu sanki yanmış gibiydi daha doğrusu kupkuru saç uçlarım [bu arada saçlarım omuzlarımda 2 cm platin sarısı bir senedir boyamıyorum gerisi ana rengim ] anlamadım hiç bişey kızlar.keratin saçı yıpratırmı
benim saçlarda facia kuaför keratin bakımı için 200 lira dedi ama onlardaki ürün bio gold olandı gördüm :S asla onu yapmak istemem
80 tl daha verip 1 litre keratin alırsın o paraya maxi bio hemde
yada burdakilerle paylaşabilirsin son zamanlarda alan çok oldu
uyanıklar...
http://urun.gittigidiyor.com/kozmet...et-keratin-sampuan-sac-kremi-700-ml-27894100680 tl daha verip 1 litre keratin alırsın o paraya maxi bio hemde
yada burdakilerle paylaşabilirsin son zamanlarda alan çok oldu
uyanıklar...
evet kullananlar sevmemiştihttp://urun.gittigidiyor.com/kozmet...et-keratin-sampuan-sac-kremi-700-ml-278941006
bu ürün memnun olunmayan ürün sanırım ?
evet kullananlar sevmemişti
benim şahsen fikrim yok ama sanırım kullanmam :)
Fazla sürmüşsünEvet önce fön makinasıyla kuruttum saçlarım yıkandıktan sonrada böyle sertmi kalacak acaba ay çok üzgünüm ya
Eğer olmazsa 2 ay beklemeniz gerekiyor.Bende tekrar yapacağım.İlkinde tam tutmadı.İkincisi için gün sayıyorum.Ne yapayım sizce 3 gün bekleyeyim mi yoksa yarın yıkayayımmı ? Birde şimdi bu saç yıkanıp kurutunca dümdüz pırıl pırıl olurmu olması gerektiği gibi
Eğer olmazsa en az 3 ay beklemem mi gerekir yeniden yapmak için ?
Sorsaydınız keşke. Neyse
Bekletin yıkamayın düzleştirmeye devam
İlk yapılışta insanlar dümdüz pırıl pırıl saç hayal ediyorlar fakat olmayadabiliyor
Saçınızın cinsine göre değişiyor bu
Aşırı beklentiye girmeyin derim