- 4 Aralık 2012
- 2.995
- 4.437
- 38
-
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #9.821
Yazıktır ya şu meblalara bak....Merhabalar, ben de Brezilya fönü yapmaya niyet ettim ancak karşıma çıkanlar Bio Gold ve Natura keratin oldu hep. Bunlar beğenilmemiş okuduğum kadarıyla. Siz nereden temin ediyorsunuz?
Bir de saçımda beyazlar var, ayda bir boyanıyor, bu sorun olacak galiba. Kuaförüm Brezilya fönü için 300 TL fiyat biçti, saçlarım omuzlarıma ancak değiyor...
Dün baktım ama satışı kapanmıştı, tekrar bakacağım.Yazıktır ya şu meblalara bak....
250 tl ye benim gibi kabarık kıvırcık popo hizasında olan saçı ortalama 10 kere yaparsınız..
maxi bio keratin iyidir
gg de vardı en son, başlıkta biraz dolaşın az çok fikriniz olur, onun dışında kafanıza takılan olursa hepimiz yardımcı oluruz
Tekrar satışa girer satıcı stoklarını sürekli yeniliyor :)Dün baktım ama satışı kapanmıştı, tekrar bakacağım.
Ben de şaşırdım bir de 350 dedi, sonrafan müthiş bir indirim yapmış gibi 300'e indi. Zaten saçımı siyahtan açmak için 200 lira verdim, çikolata kahveye boyadı ve iğrenç kızılımsı parlamaları olan siyahlı kahveli bir saç oldu. Yıprandı haliyle. Şimdi de yıprandığı için brezilya fönü önerdi...
Görür canım sabret sürekli girmiyor. Tek sefer kullandı ve elinde var. Paylaşır mutlaka.
Hepinize merhaba,ben bu konunun eski takipçilerindenim daha önce ortak keratin almıştım burdan biriyle maxi bio keratin,aradan yaklaşık 1 yıl geçti saçlarım yıprandı bakım arayışları için bu başlığı okurken kılıcbalığının
eski sayfalarda keratin komplex fotolarını gördüm,bende anadolu yakasındaki bir kuaföre yaptırmayı düşünüyorum.Benim saçlarım yıpranmış,ince telli ve dalgalı,uzunluk olarak omuzumda.350 lira dedi 300de anlaştık nasıl bu fiyat uygunmudur?Yapmadan önce sizin görüşlerinizi almak istedim.
Saç renginden memnun değilsen önce rengi hallet sonra bakımlara başla derim. Organik hindistan cevizi yağı edinip kökten uca sürersen bu süre zarfında bir miktar aşama kaydedersin. Diğer şeyler içinseDün baktım ama satışı kapanmıştı, tekrar bakacağım.
Ben de şaşırdım bir de 350 dedi, sonrafan müthiş bir indirim yapmış gibi 300'e indi. Zaten saçımı siyahtan açmak için 200 lira verdim, çikolata kahveye boyadı ve iğrenç kızılımsı parlamaları olan siyahlı kahveli bir saç oldu. Yıprandı haliyle. Şimdi de yıprandığı için brezilya fönü önerdi...
Saçıma kullanmadığım bakım yok zaten. Nashi argan yağı, organik hindistan cevizi yağı, argan yağlı saç maskeleri, çay ağacı yağı, keratinli sprey gibi bir çok ürünü kullanıyorum ama yine de kuru saçlarım maalesef.Saç renginden memnun değilsen önce rengi hallet sonra bakımlara başla derim. Organik hindistan cevizi yağı edinip kökten uca sürersen bu süre zarfında bir miktar aşama kaydedersin. Diğer şeyler içinseOKYANUSYAA zaten gerekli açıklamayı yapmış, ekstra ekleyeceğim bir şey yok.
Hiç boyatmadan duracak halde değil mi ?Saçıma kullanmadığım bakım yok zaten. Nashi argan yağı, organik hindistan cevizi yağı, argan yağlı saç maskeleri, çay ağacı yağı, keratinli sprey gibi bir çok ürünü kullanıyorum ama yine de kuru saçlarım maalesef.
Saç rengimi nasıl hallederim hiç bilmiyorum, şu an yıpranmış halde tekrar açılmaz gibi, daha koyu renge boyayıp kapatmanın tek yolu da siyah. Kızıllığı kapatmak için nasıl bir renge boyatmalıyım?
Beyazlarım çok fazla olduğu için boyatmama ihtimalim yok. Benim cildim de çok kurudur, pul pul dökülür, saçım da 1 haftada ancak yağlanırHiç boyatmadan duracak halde değil mi ?
çok örseleyeceksin saçlarını
o ürünler bile fayda etmiyorsa kim bilir ne haldeler
Saçıma kullanmadığım bakım yok zaten. Nashi argan yağı, organik hindistan cevizi yağı, argan yağlı saç maskeleri, çay ağacı yağı, keratinli sprey gibi bir çok ürünü kullanıyorum ama yine de kuru saçlarım maalesef.
Saç rengimi nasıl hallederim hiç bilmiyorum, şu an yıpranmış halde tekrar açılmaz gibi, daha koyu renge boyayıp kapatmanın tek yolu da siyah. Kızıllığı kapatmak için nasıl bir renge boyatmalıyım?
Ben şu an kuafördeyimkeratin complex bakımı için .saçımı önce 2 defa şampuanladılar,ikincisinde 10 dk bekleyip duruladılar.Keratin sürdüler şu an yarım saat bekleme aşamasındayım .Keratin sürülürken gözlerim sadece çok az yandı o kadar.şunuda belirteyim saçıma natural keratin smoothing treatment for blonde hair olanı uygulandı.2 gün sonra saçımı yıkıyıcam fotoları sizlerle paylaşırım mutlaka
Eki Görüntüle 2003268 Eki Görüntüle 2003267 Merhabalar,,
Kılıçbalığı ben kumaş maske kullanmıştım ama yine de duman rahatsız etti, bi dahaki sefere bi arkadaşımdan duyduğum bir yöntemi deneyeceğim, kumaş maskeyi kolaya batırıp takınca kötü gazları geçirmiyor dedi, bakalım
Okyanusya teşekkür ederim, sözünü dinleyeceğim, tatil dönüşüne bıraktım 2. Uygulamayı denizde fönüm biraz bozulur diye tahmin ediyorum, bakalım en erken temmuzda tekrarlarım.
Bu arada saçlarımın uçlarından biraz kestim, yine de uçlar hala yanık,fakat dümdüz olduğu için birkaç ay idare eder diye tahmin ediyorum onun dışında fönüm hala geçerli 3 kere yıkadım hala aynı duruyor, bugün biraz hindistan cevizi yağı ve arkadaşlarıyla bakım yaptım, bu da son hali filtresiz.. bence gayet oldu brezilya fönüm, ne dersiniz?