Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

Merhabalar, ben de Brezilya fönü yapmaya niyet ettim ancak karşıma çıkanlar Bio Gold ve Natura keratin oldu hep. Bunlar beğenilmemiş okuduğum kadarıyla. Siz nereden temin ediyorsunuz?
Bir de saçımda beyazlar var, ayda bir boyanıyor, bu sorun olacak galiba. Kuaförüm Brezilya fönü için 300 TL fiyat biçti, saçlarım omuzlarıma ancak değiyor...

Merhabalar, ben de Brezilya fönü yapmaya niyet ettim ancak karşıma çıkanlar Bio Gold ve Natura keratin oldu hep. Bunlar beğenilmemiş okuduğum kadarıyla. Siz nereden temin ediyorsunuz?
Bir de saçımda beyazlar var, ayda bir boyanıyor, bu sorun olacak galiba. Kuaförüm Brezilya fönü için 300 TL fiyat biçti, saçlarım omuzlarıma ancak değiyor...
Yazıktır ya şu meblalara bak....
250 tl ye benim gibi kabarık kıvırcık popo hizasında olan saçı ortalama 10 kere yaparsınız..
maxi bio keratin iyidir
gg de vardı en son, başlıkta biraz dolaşın az çok fikriniz olur, onun dışında kafanıza takılan olursa hepimiz yardımcı oluruz

Yazıktır ya şu meblalara bak....
250 tl ye benim gibi kabarık kıvırcık popo hizasında olan saçı ortalama 10 kere yaparsınız..
maxi bio keratin iyidir
gg de vardı en son, başlıkta biraz dolaşın az çok fikriniz olur, onun dışında kafanıza takılan olursa hepimiz yardımcı oluruz
Dün baktım ama satışı kapanmıştı, tekrar bakacağım.
Ben de şaşırdım bir de 350 dedi, sonrafan müthiş bir indirim yapmış gibi 300'e indi. Zaten saçımı siyahtan açmak için 200 lira verdim, çikolata kahveye boyadı ve iğrenç kızılımsı parlamaları olan siyahlı kahveli bir saç oldu. Yıprandı haliyle. Şimdi de yıprandığı için brezilya fönü önerdi...

Ben de şaşırdım bir de 350 dedi, sonrafan müthiş bir indirim yapmış gibi 300'e indi. Zaten saçımı siyahtan açmak için 200 lira verdim, çikolata kahveye boyadı ve iğrenç kızılımsı parlamaları olan siyahlı kahveli bir saç oldu. Yıprandı haliyle. Şimdi de yıprandığı için brezilya fönü önerdi...
Tekrar satışa girer satıcı stoklarını sürekli yeniliyor :)
Kurnazlık diyeceğim başka birşey değil, boz ve bozduğunu düzeltmek için de para iste...
pof...

Hepinize merhaba,ben bu konunun eski takipçilerindenim daha önce ortak keratin almıştım burdan biriyle maxi bio keratin,aradan yaklaşık 1 yıl geçti saçlarım yıprandı bakım arayışları için bu başlığı okurken kılıcbalığının
eski sayfalarda keratin komplex fotolarını gördüm,bende anadolu yakasındaki bir kuaföre yaptırmayı düşünüyorum.Benim saçlarım yıpranmış,ince telli ve dalgalı,uzunluk olarak omuzumda.350 lira dedi 300de anlaştık nasıl bu fiyat uygunmudur?Yapmadan önce sizin görüşlerinizi almak istedim.

KilicBaligi KilicBaligi merhaba musait oldugunda umarim cevaplarsin. Sacima ne yapayimdan ziyade baaka birsey sormak istiyorum. Kozmetik olarak hayvanlar uzerinde test edilmemis urunleri tercih etmeye basladim. Naturtint adli bir markayi buldum bu boya hakkinda bir bilgin ya da fikrin var midir? Ayrica davines de hayvan deneyi yapmiyormus ikisinden birini ya da onerecegin baska bir cruelty free marka varsa onu denemeyi dusunuyorum . Tesekkur ederim simdiden.

N Na2SO4 merhaba. Size özelden mesajda attım. Ama görmediniz sanırım. Elinizde hala maxi varsa almak isterim. Haber bekliyorum. Teşekkürler şimdiden.
Görür canım sabret sürekli girmiyor. Tek sefer kullandı ve elinde var. Paylaşır mutlaka.

Bir arkadaş daha almak istiyordu almayıp paylaşabilirsiniz kızçeler, :))

Hepinize merhaba,ben bu konunun eski takipçilerindenim daha önce ortak keratin almıştım burdan biriyle maxi bio keratin,aradan yaklaşık 1 yıl geçti saçlarım yıprandı bakım arayışları için bu başlığı okurken kılıcbalığının
eski sayfalarda keratin komplex fotolarını gördüm,bende anadolu yakasındaki bir kuaföre yaptırmayı düşünüyorum.Benim saçlarım yıpranmış,ince telli ve dalgalı,uzunluk olarak omuzumda.350 lira dedi 300de anlaştık nasıl bu fiyat uygunmudur?Yapmadan önce sizin görüşlerinizi almak istedim.

Evde kendin yapmayacaksan bence keratin complex iyi bir seçim olur, dene derim.Ve evet fiyatları bu civarda.

Saç renginden memnun değilsen önce rengi hallet sonra bakımlara başla derim. Organik hindistan cevizi yağı edinip kökten uca sürersen bu süre zarfında bir miktar aşama kaydedersin. Diğer şeyler içinse OKYANUSYAA OKYANUSYAA zaten gerekli açıklamayı yapmış, ekstra ekleyeceğim bir şey yok.

Saç renginden memnun değilsen önce rengi hallet sonra bakımlara başla derim. Organik hindistan cevizi yağı edinip kökten uca sürersen bu süre zarfında bir miktar aşama kaydedersin. Diğer şeyler içinse OKYANUSYAA OKYANUSYAA zaten gerekli açıklamayı yapmış, ekstra ekleyeceğim bir şey yok.
Saçıma kullanmadığım bakım yok zaten. Nashi argan yağı, organik hindistan cevizi yağı, argan yağlı saç maskeleri, çay ağacı yağı, keratinli sprey gibi bir çok ürünü kullanıyorum ama yine de kuru saçlarım maalesef.
Saç rengimi nasıl hallederim hiç bilmiyorum, şu an yıpranmış halde tekrar açılmaz gibi, daha koyu renge boyayıp kapatmanın tek yolu da siyah. Kızıllığı kapatmak için nasıl bir renge boyatmalıyım?

Saçıma kullanmadığım bakım yok zaten. Nashi argan yağı, organik hindistan cevizi yağı, argan yağlı saç maskeleri, çay ağacı yağı, keratinli sprey gibi bir çok ürünü kullanıyorum ama yine de kuru saçlarım maalesef.
Saç rengimi nasıl hallederim hiç bilmiyorum, şu an yıpranmış halde tekrar açılmaz gibi, daha koyu renge boyayıp kapatmanın tek yolu da siyah. Kızıllığı kapatmak için nasıl bir renge boyatmalıyım?
Hiç boyatmadan duracak halde değil mi ?
çok örseleyeceksin saçlarını :KK43:
o ürünler bile fayda etmiyorsa kim bilir ne haldeler

Hiç boyatmadan duracak halde değil mi ?
çok örseleyeceksin saçlarını :KK43:
o ürünler bile fayda etmiyorsa kim bilir ne haldeler
Beyazlarım çok fazla olduğu için boyatmama ihtimalim yok. Benim cildim de çok kurudur, pul pul dökülür, saçım da 1 haftada ancak yağlanır :KK70: Yani dıştan edilen müdahaleler çok da bir işe yaramıyor diyebilirim hele şimdi açtırınca daha da kurudu, çatır çatır :KK70:

Ben şu an kuafördeyim:KK16: keratin complex bakımı için .saçımı önce 2 defa şampuanladılar,ikincisinde 10 dk bekleyip duruladılar.Keratin sürdüler şu an yarım saat bekleme aşamasındayım:kahve:.Keratin sürülürken gözlerim sadece çok az yandı o kadar.şunuda belirteyim saçıma natural keratin smoothing treatment for blonde hair olanı uygulandı.2 gün sonra saçımı yıkıyıcam fotoları sizlerle paylaşırım mutlaka:KK200:

Kuaförden yeni çıktım saçımı önce düz fön çektiler sonrada saç düzleştirici ile düzleştirdiler şimdi de dışarıdayım.

Eki Görüntüle 2002836 .
Burdaki saçımın doğal hali.
IMG_20170531174436.jpg IMG_20170531174436.jpg
Bunlarda düzleştirmeden sonraki hali

Eklentiler

• IMG_20170531143152.jpg
    IMG_20170531143152.jpg
    42 KB · Görüntüleme: 71
  • IMG_20170531174259.jpg
    IMG_20170531174259.jpg
    79,5 KB · Görüntüleme: 79
  • IMG_20170531174437.jpg
    IMG_20170531174437.jpg
    70,7 KB · Görüntüleme: 82
IMG_7661.JPG IMG_7650.JPG Merhabalar,,
Kılıçbalığı ben kumaş maske kullanmıştım ama yine de duman rahatsız etti, bi dahaki sefere bi arkadaşımdan duyduğum bir yöntemi deneyeceğim, kumaş maskeyi kolaya batırıp takınca kötü gazları geçirmiyor dedi, bakalım
Okyanusya teşekkür ederim, sözünü dinleyeceğim, tatil dönüşüne bıraktım 2. Uygulamayı denizde fönüm biraz bozulur diye tahmin ediyorum, bakalım en erken temmuzda tekrarlarım.
Bu arada saçlarımın uçlarından biraz kestim, yine de uçlar hala yanık,fakat dümdüz olduğu için birkaç ay idare eder diye tahmin ediyorum onun dışında fönüm hala geçerli 3 kere yıkadım hala aynı duruyor, bugün biraz hindistan cevizi yağı ve arkadaşlarıyla bakım yaptım, bu da son hali filtresiz.. bence gayet oldu brezilya fönüm, ne dersiniz?

Sadece cila yaparsan istemediğin yansımalardan kurtulabilirsin bence.

Ben şu an kuafördeyim:KK16: keratin complex bakımı için .saçımı önce 2 defa şampuanladılar,ikincisinde 10 dk bekleyip duruladılar.Keratin sürdüler şu an yarım saat bekleme aşamasındayım:kahve:.Keratin sürülürken gözlerim sadece çok az yandı o kadar.şunuda belirteyim saçıma natural keratin smoothing treatment for blonde hair olanı uygulandı.2 gün sonra saçımı yıkıyıcam fotoları sizlerle paylaşırım mutlaka:KK200:

Şimdiden güle güle kullan saçlarını.

Eki Görüntüle 2003268 Eki Görüntüle 2003267 Merhabalar,,
Kılıçbalığı ben kumaş maske kullanmıştım ama yine de duman rahatsız etti, bi dahaki sefere bi arkadaşımdan duyduğum bir yöntemi deneyeceğim, kumaş maskeyi kolaya batırıp takınca kötü gazları geçirmiyor dedi, bakalım
Okyanusya teşekkür ederim, sözünü dinleyeceğim, tatil dönüşüne bıraktım 2. Uygulamayı denizde fönüm biraz bozulur diye tahmin ediyorum, bakalım en erken temmuzda tekrarlarım.
Bu arada saçlarımın uçlarından biraz kestim, yine de uçlar hala yanık,fakat dümdüz olduğu için birkaç ay idare eder diye tahmin ediyorum onun dışında fönüm hala geçerli 3 kere yıkadım hala aynı duruyor, bugün biraz hindistan cevizi yağı ve arkadaşlarıyla bakım yaptım, bu da son hali filtresiz.. bence gayet oldu brezilya fönüm, ne dersiniz?

Bahsettiğimiz incecik kağıt maske değil, 3m toz maskeleri bu konuda başarılı. O arkadaşının bahsettiği kötü gazlara karşı o da etkili vakti fii de tecrübe ettiydik :KK48: Yine de bir dene bakalım ama haberdar et bizi de.

Bence güzel olmuş, eline sağlık.

Kılıçbalığı çok teşekkür ederim.. bu arada saçımın rengi ile ilgili yardım istesem fikir verir misin, saçlarım çok yıpranık olduğu için sadece dip boya yapıp uçları cila ile ranklendiriyorum 1 yıldır, 7.565 ile 7.77 yi karıştırıyorum ama bi türlü istediğim gibi olmuyor, ilk başta çok koyu oluyor, sonra kötü bi sarı yeşil turuncu yansımalı bi renge dönüşüyor, benim istediğim renk açık kumral dore tonları var mı önereceğin boya numaraları? Acaba sadece 9.3 ile boyasam renk tutar mı?

X