Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

Daha önce kuaförde yaptırdım saçımın yapısı uygun ama ben becerebildim mi bilmiyorum sağlık olsun ikinci ye artık tecrübe edinmiş oldum

kızlar selamlar, hala yeni bir marka arayışım devam etmekte sachanede dande nano keratin ve
Diora Keratherapy markalarına rastladım. sachane sistesinde satıldığı için kalitesiz olduğunu düşünmüyorum. avantajı ise daha az ml'lerde satıldığı için uyguna gelecek. merakım bu ürünleri daha önce kullanan ya da yorumlayabilecek olan var mıdır ? ya da ben kendimi feda edip sonuçları paylaşacağım. ama en azından olumsuz görüşünüz varsa bu yoldan döneyim
bu arada brazilian secrets hair markası da ilgimi çekti. hem çok ünlü bir kuaför yapıyor hem de 3 gün bekleme derdi yok düzleştirmeden sonra yıkayabiliyorsun. ama maalesef küçük boyu satılmıyor. 1000 ml olan ise uçuk bir fiyat

Diora nın arındırıcı şampuanını kullandım son yaptığımda sıkıntı YÖK.
Onun dışında bir dene bakalım
Feda et kendini, ah kılıçla ben neler neler ettik bu saçlaraaa :))))

Diora nın arındırıcı şampuanını kullandım son yaptığımda sıkıntı YÖK.
Onun dışında bir dene bakalım
Feda et kendini, ah kılıçla ben neler neler ettik bu saçlaraaa :))))

sanırım diora'yı deneyebilirim. kendi siteleri de gayet profesyonel. tek kullanımlık boyu var ve 50 ml. saçlarım tam omuzlarımda. ürün yeterli gelir mi ?

Merhaba saçlarım çok kırık, kabarık ve cansız artık çok yoruldum
Kabarık ve cansız olduğu için dışarıya çıkarken işte sürekli işlem yapmam gerekiyor
Yorumları okudum ama hangi marka kullanmam gerektiğini bir türlü anlayamadım
Lütfen keratin şampuan ve bakım sonrası ürünler için marka önerir misiniz ?
Teşekkürler

Son sayfalari okursan son donemin populer markasi maxi bio keratin. Kullananlar genelde memnun. Ben simdi hic denemedigim bir markayi deneyip paylasacagim. Benim sahsi onerim sac konularinda urun kullanirken ucuza ve kalitesize kacmamak. Ilk kez yapacaginiz icin burada gecen markalardan biriyle baslayip deneyim gectikce icinize sineni bulabilirsiniz Malum herkesin sac yapisi farkli.
Sevgiler

Teşekkür ederim
Şimdi Alparaf a bakıyordum o nasıldır acaba

Teşekkür ederim
Şimdi Alparaf a bakıyordum o nasıldır acaba
Alfaparf çok iyi bir seçim olmaz, bu ürün defrize ile brezilya fönünün karışımı hibrid bir ürün bu yüzden saçı düzleştirirken aynı zamanda bakım yapan bir brezilya fönü daha uygun olur. Elif'de yazmış biz en çok maxi bio keratinden memnun kaldık şu sıra.

Teşekkür ederim sayfaların çoğunda sizin onu tavsiye ettiğinizi yazmışlar kafam karıştı :) sanırım saçtan saça değişiyor peki bu ürünü bulamadım nereden satın alabilirim bio keratin çıkıyor ama o dA farklı bir ürün sanırım

Gittigidiyor sitesinde satışı var bu ürünün litresi şu an 280 tl, ne hikmetse fiyat gitgide artıyor

Evet bio keratin, bio keratin collagen, maxi keratin, bio keratin gold,maxi bio keratin bunların hepsi ayrı bir marka. Sizin alacağınız maxi bio keratin olacak.

GG sitesinde arama kısmına yazarsanız çıkacak karşınıza.

Buldum çok teşekkürler Zahmet verdim

Buldum çok teşekkürler Zahmet verdim
Rica ederim.

Bu arada alfaparf kullandım ben evet memnun da kaldım sayılır ama ürünün tedavi edici özelliği yok ve hassas saçlarda biraz renk değişikliği ve sıkıntı yaratıyor. Bu yüzden klasik brezilya fönünü tercih ederim. Zaman içerisinde piyasaya giren bütün ürünleri deniyoruz biz bu yüzden mesajlarda zaman aralığı çok önemli, Alfaparf sanırım 2014-2015 yılında falan revaçtaydı, kafan karışmasın.

Yok ben size çok güveniyorum :)

Selam,
ilk brezilya fonu mecarami tamamladim, uzerinden sanirim bi 10 yada 15 gun gecti.
saclarim kendi renginde, kalin telli, kivircik, cok kuru ve kopuksuz cok tulerikti.
Yikadigimda hayatimda hic hissetmedigim kadar yumusak saclarim oldu.
Sadece 220 derecede yapmama ragmen dumduz olmadi,
saclarim uzun zamandir cok dokuldugu ve seyreldigi icin
Biraz hacimli gozukmesini istedigimden, aslinda dumduz istemiyordum.
Sanirim saclarim bakima ac oldugundan dolayi ne verdiysem aldi,
tam bir bakim oldu.

Aslinda kilicbaligi ile ayni keratini kullandik hatta burayi okumadan yaptigim icin cok uzulmustum,
o memnun kalmamisti. Yine de belki sactan saca farkeder diye umit ederek 2 gun bekledim.
Ben simdilik memnunum ama birdaha alacak olursam bu kadar para vermem maxi bio ile devam ederim.

OKYANUSYAA ben hep set aldığım için bilmiyorum. fön öncesi arındırıcı şampuan öneriniz var mıdır ?
galiba marka olarak da dande nano keratin deneyeceğim.
Saçhaneden alacaksan bu ürünü dioranın fön öncesi arındırıcı şampuanını alabilirsin 59 ml, idareli kullanırsan iki fön yapabilirsin 13 tl idi 3 hafta önce almıştım.
onun dışında natura keratinin var arındırıcı
yine saçhanede alfaparfın var ama hatırladığım kadarı ile litrelik olduğundan hem pahalı hem de lüzumsuz.
diora iyi bir seçenek gibi duruyor.

hay allahım piyasada arındırıcı şampuan yok :S

profesyonel ürünlerin haklı olarak mini boylarının olmaması çok kötü.
bu arada brazilian secrets hair ürününü sordum fiyatını belki arkadaşlarımla paylaşırım diye 1900 tl dedi.
bu fiyat artışları ürkütüyor artık

Merhaba,
Ben de evde brezilya fönü yapmak istiyorum, saçıma her türlü işlemi röfle de dahil kendim yapıyorum, kuaförlera ürün konusunda güvenmiyorum. Saclarım ince telli ve çok sık röfleli saclarım kendi rengindeyken de sönük ve kuru cildim de kuru.

Konunun başından itibaren bir kısım okudum, Global Keratin Juvexin, Style, Natura sanırım hepsinden memnun kalınan bir dönem olmuş.

Maxi Bio Keratin araştırdım ama bulamadım, GGde bulamıyorum.

Saçlarımın dümdüz olmasını değil ama bakımlı ve parlak görünmesini, hızlı kurumasını ve kolay şekil almasını istiyorum. Sizce hangi marka kullanmalıyım?

Bir de acaba saclarımı presledikten sonra uçlarına maşa yapıp sarsam daha şekilli bir saç elde eder miyim?

Çok teşekkür ederim.

Ben maxi bio keratin i öneririm.
GG de stoklarda olmuyor evet ama geliyor bekleyin satıcı ile iletişime geçin
onun dışında maşa ile hiç denemedim yani gerekte duymadım yıkadıktan sonra istersem yapıyorum zaten
bizim için nasıl olduğunu göstermek için deneyebilirsin
ama ben asla yapmazdım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…