Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

merhaba bende istiyorum ama ne yapacağım ne ürün alacağım bilgi verirmisiniz.
Merhaba :) ne yapmanız gerektiği konunun ilk sayfasında yazıyor.Bunun dışında ben maxi bio keratin kullandım.
Merhaba arkadaslar günlerdir forumu okumaya çalışıyorum harika bir iş çıkarmışsınız tesekkür ederim öncelikle
Keratine karar verdim maxi bio keratin alacagım ,fakat şampuan saç kremi hangi marka almalıyım ?
Arındırıcı sampuan ile normal sülfatsız şampuan ayrı şeylermi ? Yani keratinden önce kullanacagım şampuanı keratin sonrasıda kullanabilirim değilmi ?
Ben işlem öncesi arındırıcı şampuan olarak natura keratin'nin işlem öncesi şampuanını kullandım.

arkadaşlar ben tarifedeki gibi yaptım benim kullandığım keratin markası bio keratin gold keratinden sonra saçımı düzleştirdim.saçımda iki gün kaldı bugün saçımı yıkadığımda saçlarımın ucu sanki yanmış gibiydi daha doğrusu kupkuru saç uçlarım [bu arada saçlarım omuzlarımda 2 cm platin sarısı bir senedir boyamıyorum gerisi ana rengim ] anlamadım hiç bişey kızlar.keratin saçı yıpratırmı

arkadaşlar ben tarifedeki gibi yaptım benim kullandığım keratin markası bio keratin gold keratinden sonra saçımı düzleştirdim.saçımda iki gün kaldı bugün saçımı yıkadığımda saçlarımın ucu sanki yanmış gibiydi daha doğrusu kupkuru saç uçlarım [bu arada saçlarım omuzlarımda 2 cm platin sarısı bir senedir boyamıyorum gerisi ana rengim ] anlamadım hiç bişey kızlar.keratin saçı yıpratırmı
bio keratin gold geçmiş sayfalarda çok mimliydi canım almadan önce yazdaydın keşke

Maxi bio keratin
Bio keratin
Maxi keratin
Bio keratin gold

Bunlar hep karıştırılıyor :KK43: üzüldüm
Keratin saçı yıpratmaz. Aksine, tamir eder çünkü keratin saçın ana maddesi olan bir proteindir

Çok tesekkurler
Maxı bıo keratınım geldi,arındırıcı sampuan , saç kremı ve keratın sonrası sampuan naturadan sıpariş verdım ,onlarda yarın elimde olur bu hafta içi yapacağım inşallah çok tesekkur ederım emegi geöen herkese

benim saçlarda facia kuaför keratin bakımı için 200 lira dedi ama onlardaki ürün bio gold olandı gördüm :S asla onu yapmak istemem

Selamlar şu an saçımı yapıyoruz ve keratini fazla sürdüm sanırım en son presleme aşamasındayım gakat saç yapış yapış tam kuruma sağlanamıyor 3 gğn sonra yıkayınca normale dönermi acaba maxi bıo keratinim

Saçım yapış yapış oolduğundan yeterince düzleşme sağlayamadım ayrıca kokuyor bu şekilde çok fazla bekleyemeyeceğim muhtemelen yarın yıkayacağım Bu akşamdan ve yarına kadar bol bol üstünden presleyip yarın yıkayacağım arkadaşlar. Öneriniz olur mu başka

Eklentiler

• IMG_0908.JPG
    IMG_0908.JPG
    39,4 KB · Görüntüleme: 79
Evet önce fön makinasıyla kuruttum saçlarım yıkandıktan sonrada böyle sertmi kalacak acaba ay çok üzgünüm ya

Forum 1000 sayfalık bi 200 okumuşumdur ama bu bilgi denkgelmedi , saç yanmadıda yapış yapış durumu var ama sanırım presledikçe daha iyi olacak gibi şu anda da pres yapıyorum Kuruma daha fazla oldu daha iyi

Son düzenleme:
Ne yapayım sizce 3 gün bekleyeyim mi yoksa yarın yıkayayımmı ? Birde şimdi bu saç yıkanıp kurutunca dümdüz pırıl pırıl olurmu olması gerektiği gibi
Eğer olmazsa en az 3 ay beklemem mi gerekir yeniden yapmak için ?

Ne yapayım sizce 3 gün bekleyeyim mi yoksa yarın yıkayayımmı ? Birde şimdi bu saç yıkanıp kurutunca dümdüz pırıl pırıl olurmu olması gerektiği gibi
Eğer olmazsa en az 3 ay beklemem mi gerekir yeniden yapmak için ?
Eğer olmazsa 2 ay beklemeniz gerekiyor.Bende tekrar yapacağım.İlkinde tam tutmadı.İkincisi için gün sayıyorum.

Sorsaydınız keşke. Neyse
Bekletin yıkamayın düzleştirmeye devam
İlk yapılışta insanlar dümdüz pırıl pırıl saç hayal ediyorlar fakat olmayadabiliyor
Saçınızın cinsine göre değişiyor bu
Aşırı beklentiye girmeyin derim

X