- 10 Aralık 2012
- 5.180
- 3.045
-
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #8.841
Vazelin fayda etmezse surerim canim bu arada sen alisveris yapmistinya belki indirim yaparlarSus sus farkettim zaten, ben aldığımda ne kadardı tam hatırlamıyorum ama bulursam faturasına bakarım veya siteden bakarım siparişlerden.
Kaş kontörü artık demode, microblading yöntemi var, 3 boyutlu kıl tekniği olarak geçiyor ve duruşu son derece doğal ama zaten kaşın varsa gerek yok böyle şeylere, aynen vazelin sür, olmadı sarımsak kuzum.
Vazelin fayda etmezse surerim canim bu arada sen alisveris yapmistinya belki indirim yaparlar
saç zaten saçlıktan çıkmış boya tutmuyor çook fazla akıyor o yüzden bakmadan boyamak fazlasıyla saçma oluyor:) tamamdır nereden başlıyoruz. Hangi kürü deniyoruz :)Kesinlikle baktır, zaten aradaki o çatlakları gördüğünde kendi kendine bakımlara başlayacaksın hahahahaha
Senin de rengine el atalım, ama önce bakım ve uzatma konusunu değerlendirmek gerek çünkü diyelim yağlı bir bakım uygulayacaksan saç rengin zaten akacak.
Mesajıma ek yapayım; ben bir kaç gündür sadece Davines şampuanını,kremini ve nashi argan yağı sürüyorum. Resmini eklediğim ürünü kullanmıyorum ara vereyim dedim. Acaba ondan dolayı mı bu saç uçlarım sinirimi bozuyor kiVallahi hayranım size,okuyup okuyup böyle kalp saçıyorum.
Bu aralar saçımın uçlarına gıcık oluyorum ya, 6-7 aydır kestirmedim fena halde kestiresim var. Takip edeyim,bakım günleri yaparsanız katılmaya çalışayım ben de:) Normalde çok üşengecim.
Pureology maskesini kullanan var mı? Davinesin nounou saç kremi saçımı çok yumuşatıyor yatıştırıyor ama kırıklara bakılırsa ne o, ne argan yağı ne bakım iksiri yeterli gelmemiş. Gözümü nourishingin maskesine diktim(Şampuanına hayranım),siz kullanmış mıydınız? Pureology maskeyi mi davinesin maskeyi mi alsam? Ayy şampuanım da azaldı daha şampuan da alacağım
KilicBaligi,annenin saçlarına bayıldım ya.Benim sadece uçları bile orielle nasıl bir hale gelmişti.Kaç kere kestirdim hala kalıntıları var.Resmen kopuyor uç kısımlar,boyasız kısım çok var onlar bakımlı,uçlarsa ayrı bir dünyaAnnen çok şanslı ve kime güveneceğini çok iyi biliyor :) Seni tanısam ben de saçlarımı sana teslim ederdim valla.
Mesajıma ek yapayım; ben bir kaç gündür sadece Davines şampuanını,kremini ve nashi argan yağı sürüyorum. Resmini eklediğim ürünü kullanmıyorum ara vereyim dedim. Acaba ondan dolayı mı bu saç uçlarım sinirimi bozuyor kiEğer öyleyse mucizevi bir şey.
Eki Görüntüle 1892885
Öyleyim valla :) Sağol canım aminsen hamiş misin :)))))) rabbim esirgesin
Şimdi gördüm, pardon. Ne sorun yoktu ki;Canım tırnaklarındakı sorun neydı benımde tırnak etlerımden nefret edıyorum sureklı kalkıyor bende koparıyorum her tarafı yara ıcınde
kesinlikle bende öyle düşünüyorum Osmaniyeden biner giderim bende :) kuaförler bu işi bilene bırakmalı.Aman tanrım, ya böyle olmuyor bu iş bence en güzeli,KilicBaligi bir yer açsın kendine ve biz oraya gidelim. Mesela desin ki her tonu yapamam ama bakım yaparım, b. fönü yaparım, şu tonlara boyarım; giderim gerçekten.
Çok ama çok güzel olmuş, ne diyordu Bülent Ersoy fevkalade ve fevkinde miydi o laf?
Bence zaten beyaz saçlı olanların rahatlıkla kullanacağı ve kullanmak isteyeceği bir renk. Fotolarda beyaz görünmüyor ama hani varsa diye dedim.
Gün kararlaştırıp bakım yapalım yapmasına ama benim sabit: Dax (bazen de içine h. cevizi)
10 gün sonra alışveriş yapıp boyamı vs alacağım sachaneden. Merak edilen bir bakım ürünü varsa, uyuyorsa saç tipime alıp gönüllü olarak deneyebilirim
kesınlıkle dax ve hındıstan cevızı bırbırıne yakışan yağlar mutlaka denekesinlikle bende öyle düşünüyorum Osmaniyeden biner giderim bende :) kuaförler bu işi bilene bırakmalı.
Bende senin gibi bakım konusunda hindistan cevizi ve daxı sabitleyeyim diyorum zannımca kılıçta bir günü kendi bakım yağlarına falan ayıracak gibi. Diğer günde belki uzatmak için hardal olur gibi :)
canım banada bı satıcı nashi daha pahalı olmasına ragmen bu urunu onerdı nashım bıtsın bende denıycem ama nashıyıde sevıyırum ya :)Mesajıma ek yapayım; ben bir kaç gündür sadece Davines şampuanını,kremini ve nashi argan yağı sürüyorum. Resmini eklediğim ürünü kullanmıyorum ara vereyim dedim. Acaba ondan dolayı mı bu saç uçlarım sinirimi bozuyor kiEğer öyleyse mucizevi bir şey.
Eki Görüntüle 1892885
allahım sağlıcakla kucagınada almayı nasip etsın bızde uğraşıyozda olmuyo .) cinsiyetı ne canımÖyleyim valla :) Sağol canım amin
tamam o zaman bende edineyim malzemeleri başlayalım birlikte :)kesınlıkle dax ve hındıstan cevızı bırbırıne yakışan yağlar mutlaka dene
hardal kurunu ben yaptım kılıçta yapmış bu hafta tekrar malzemelerımı alırım yenıden başlıycam uzatmaya etkısı olmuştu
Allah en kisa zamanda size de nasip etsin canim. Kiz bebis bekliyrz.allahım sağlıcakla kucagınada almayı nasip etsın bızde uğraşıyozda olmuyo .) cinsiyetı ne canım
Sanirim nashiden daha pahali bu urun.Alisveris yaptigimda hediye yollamislardicanım banada bı satıcı nashi daha pahalı olmasına ragmen bu urunu onerdı nashım bıtsın bende denıycem ama nashıyıde sevıyırum ya :)
Yazilmisti kesin ama not almamisim, bu dax ve hind.cevizi nasil uygulaniyor acaba. Ben de deneyeyim.kesınlıkle dax ve hındıstan cevızı bırbırıne yakışan yağlar mutlaka dene
hardal kurunu ben yaptım kılıçta yapmış bu hafta tekrar malzemelerımı alırım yenıden başlıycam uzatmaya etkısı olmuştu
Canim haftanin belirledigin gunlerinde saclarinin diplerine dax supergro boy ve uclarinada hindistan cevizi yagini uygula aarındırma yaparkende( dax biraz zor arinir) kuru saclarina su değdirmeden şampuan kullanip masaj yapıyorsun az az ssuyla kopurterek arindirabilirsin ben bazende suyla iyice yagini akitip sampuan uyguluyorum bunu yaparkende vucudumda yaglanmasin diye sacimi onume alıyorum.istersen daxin yoğunluğunu azaltmak icin icine yaglarda ekleyebilirsin hint corekotu badem jojoba falan sacina iyi geldigini düşündugun bir yagi ekleyebilirsin.ben biotakin karisim yagini ekliyorum bazende hint jojoba yilan yagi hindistan cevizi yagi falan ekliyorumSanirim nashiden daha pahali bu urun.Alisveris yaptigimda hediye yollamislardi
N11de indirimli görmüştüm 84 tlye 135 ml nashide 90 liraydı ondan sordum satıcıya davinesin urununden daha fazla memnun kalirsiniz nashiye gore demisti ama haklisin heryerde,100un üstünde fiyati
Yazilmisti kesin ama not almamisim, bu dax ve hind.cevizi nasil uygulaniyor acaba. Ben de deneyeyim.