Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

Allah en kisa zamanda size de nasip etsin canim. Kiz bebis bekliyrz.
Oyyyy masallah benimde gecen ay doktor erken menopoz dedi bilmiyorum bu ay tekrar tahliller yapilacak bir anda oyle soyleyince ...yeni yeni topladim kendimi hayirlisi artik

saç zaten saçlıktan çıkmış boya tutmuyor çook fazla akıyor o yüzden bakmadan boyamak fazlasıyla saçma oluyor:) tamamdır nereden başlıyoruz. Hangi kürü deniyoruz :)

Saç pulları açık olduğu için pigmentler tutunamıyor kuzum, gerçekten sağlam bakım yapmak lazım sana yoksa tekrar ve tekrar boya yapmak zorunda kalacaksın.

Ben iki maskeyi de kullandım, tercihim Pureology'den yana olurdu yeniden alacak olsam zira davines'in maskesi hala duruyor ama Pure çoktan bitti.

Çok teşekkür ederim Ceyz, beğenmene çok sevindim. Sizin görüşleriniz benim için önemli.

1-Hoşgeldin kuzum

2-Kuzum, her insana yakışacak bir sarı tonu vardır bu mevzu değil ama ben saçlarını boyamana ısrarla karşı çıkıyorum biliyorsun O kopma meselesine ben de takıldım işte o yüzden zaten kür olarak uygulamaya başladım ya Yarın bakım yapacağım anneme yeniden, fotoğraf eklerim.

3- Yani çok uzadı diyorsan o zaman hem biraz kısalt hem şekil verdir, bakma sen bana... Bu arada toparlayacağız saçlarını merak etme, yarın bir konuşalım seninle.

4- E bu kadar heves ettiysen kahküle kestir gitsin kuzum, sıkılınca uzatırsın.

5- Yarın akşam konuşalım fırsat bulunca

Doğruyu bulmak için 3 şişe harcadım ama Bir de işe yaramıyor demiştim, uzun uzun konuşmuştuk seninle. Bu şekilde devam edelim de sonucu zaten paylaşırım. Bir de anladığım kadarı ile içerikleri değişmiş çünkü açıklamada sistin bağları diyor, bendeki şişelerin içeriğinde sistin bağlarını tamir edecek bir madde yoktu. Demek ki güçlendirmişler.

O ne olduğunu hatırlamadığın şişenin fotoğrafını çek bana içindekini görürsem tanırım ben

Muhtemelen öyle, ilk banyoda bir kullan bakalım değişim olursa anla ki bundandır. Zaten kullanıcı yorumları iyiydi o ürünün.

Öyleyim valla :) Sağol canım amin

Çok çok sevindim kuzum, sağlıkla, mutlulukla allah kucağına almayı nasip etsin.

Amanınnn nasıl utandım şimdi Çok çok teşekkür ederim kuzum yorumun için, demek ki gerçekten güzel olmuş renk

E vallahi bir saç boyası içeirği üzerinde çalışıyorum ama salon işi beni aşar, ben teknik desteğe devam

Yani genel olarak sanırım dax+hindistan cevizi yağı ile hardal kürü uygulanacak gibi görünüyor.

Ürün konusunda sen saç tipini bana bir hatırlat ona göre bir bakayım bunu denemek lazım diyebileceğim bir şey varsa paylaşırım seninle.

Şimdi iyi ama değil mi, düzelme kalıcı oldu.

Bu çok iyi fikir haftada en az 2 gün bakım yapalım diyorum ama 3 olursa çok daha iyi sonuç alırız. sevdabuzer 'de zaten bu şekilde saçları sağlıklı uzatmayı başardı. Değil mi Sevdam?

O vakit hardalları hazır edelim.

canım banada bı satıcı nashi daha pahalı olmasına ragmen bu urunu onerdı nashım bıtsın bende denıycem ama nashıyıde sevıyırum ya :)

Nashi'yi ben de seviyorum, Artego ile dönüşümlü kullanıyorum aslında elimdekiler bitince ben de deneyebilirim.
tamam o zaman bende edineyim malzemeleri başlayalım birlikte :)

Aynen, ben de liste oluşturayım o zaman. İşe yarayacak gibi görünen başka maskeler varsa onlara da bakalım.

KilicBaligi kesınlıkle kuzum benım saclarımı uzatan,dax,oldu sen biliyordun ne halde oldugunu geçen,sene bu,zamanlar zorla toplanırken sımdı,sutyen,hizasını 4_5 cm,gecmıs,durumda dax+ hindistan,cevizi ve haftada bır hardal kuruyle

Benımde vardıda yapış yapış olmuş kuzum bı bak kotu olmamışsa yaparsın
Tmm o halde bakım grubuna katılmak ısteyenlerle başlarız burdan devam ederız degılmı kuzum yoksa yenı konumu acalım

Hangi bakımları uyguluyoruz tam olarak millet ?
bu arada o kadar üstüne titredim yine tırnağım kırıldı , kestim hepsini :///

Hangi bakımları uyguluyoruz tam olarak millet ?
bu arada o kadar üstüne titredim yine tırnağım kırıldı , kestim hepsini :///
Diplere dax super gro + saç boylarına hindistan cevizi yağı haftada 2
Hardal kürü haftada 1

Bu şekilde bakım yapacağız kuzum.

Tırnaklar bazen ne kadar korursak koruyalım kırılıyorlar, tavsiyem eğer oje sürüyorsan essence'in base coat ve top coat'ını edinmen. Hem oje kalıcı oluyor ve kolay kuruyor hem de tırnaklar korunuyor.

Ayyy ben de varım yıllardır uzatamadığım berbat saçlarımla

Abooo kız ben zaten aloe vera yapıyorum , dax kullanıyorum , bir de hardal 4 kür eder.
Çok fazla gelir bana .
Essence ojelerine de bi bakarım bakalım nasıllarmış.

haydeeeeee neler olmus burda
sac uzatma kürü mü ? vallahi pek inanmasamda deneyeyim kaybetcek bisi yok. dax ve ne hardal kürü mü? o nasil biri anlatsin kisa bende yapiym.
ozaman hair grow challange

Dax super gro diye bir ürün var, senelerdir kullanırız. Çok az bir miktarı benmari usulü eritip saç diplerine sürüp, saçın kalan kısımlarına is organik hindistan cevizi yağı süreceğiz.

Hardal kürü ise toz hardal, yumurta sarısı, şeker ve bir miktar yağ(zeytinyağı mesela) ve su eklenerek yapılan maskenin saç diplerine sürülmesi ile uygulanıyor. Zaten tam miktarları ve uygulama/durulama şeklini paylaşacağız.

Tabii bu arada brezilya fönü, keratin bakımları gibi çeşitli ürünleri ve markaları da konuşmaya ve tecrübe etmeye devam edeceğiz

Yarın malzemeleri paylaşırım sen de edinirsin. Ha aklına gelen başka bir maske veya denemek istediğin başka bir şey varsa o da olur tabii...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…