Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

Bilmiyorum denemedim ki, benim yöntemim bu vazelin ve kolonya ikilisi zaten ben tırnak etlerimi de almam. Bu yöntemle gerek kalmıyor, uzamıyor etler ve bakımlı görünüyor.

Mantık olarak kuru saça sürüp ısı ile kurutmak zaten keratinin bozulmasına sebep oluyordu, anlam verememiştim ama uygulamıştım. Bu defa ısı kullanmadım, saçı kendi halinde kurumaya bıraktım ve ertesi gün yıkattım bu şekilde saç dokusunda değişim oldu. Zaten elimin altında mikroskop var farkı oradan görebiliyorum, etrafınızda amatör bile olsa mikroskobu olan birileri varsa saç tellerinizi inceleyin derim, zaten mecburen bakım yapmanız gerekecek

Bakım meselesine gelirsek, hayatım bakım yapmayıp ne yapayım? Yanıklar ilk oluştuğunda saç kökümden 2cm aşağısında ve 2 parmak kalınlığındaydı. Kesmeye kalksan erkek gibi kestirmek gerekecek o yüzden mecburen bakımlara sardım kendimi ha düzenli yapabildim mi hayır, şu an kulak hizasındalar mesela ama bende artık uzatma işine girişeyim diyorum.

Eğer istersen kızlarla gruplaşıp ortak bakım günleri belirleyebiliriz, herkes o gün kendi uygun gördüğü bakımı yapar, hem gaza getiririz birbirimizi ne dersiniz? Bak bu konuda sevdabuzer çok disiplinlidir mesela hem OKYANUSYAA da eve dönmüş olur o da katılır.

Eveet bencede uzatma işine başlayalım :) içimde en büyük ukte olacak belime inmeyen saçlarım :) bir kız arkadaşım Üniversitede saçıma bakmayı ona teklif edeceğim laboratuvara girmişken :)
sevdabuzer maşallah baya dikkat ediyor o baya toparlayıp uzatmaya başlamış. Darısı bize olsun... birde benim saçta istediğim renk bakır oturursa tamamdır

Son düzenleme:
Kesinlikle baktır, zaten aradaki o çatlakları gördüğünde kendi kendine bakımlara başlayacaksın hahahahaha

Senin de rengine el atalım, ama önce bakım ve uzatma konusunu değerlendirmek gerek çünkü diyelim yağlı bir bakım uygulayacaksan saç rengin zaten akacak.

Bilmiyorum denemedim ki, benim yöntemim bu vazelin ve kolonya ikilisi zaten ben tırnak etlerimi de almam. Bu yöntemle gerek kalmıyor, uzamıyor etler ve bakımlı görünüyor.
Kuum benimkide cok kotu almaya,calisiyom yapamiyorumda yaparken hep kanatiyorum sonra yara oluyor kenardan kalkiyor bu seferde onu koparmak istiyom bitmiyor surekli var yani kesinlikle denicem canim haberveririm sana

Kuum benimkide cok kotu almaya,calisiyom yapamiyorumda yaparken hep kanatiyorum sonra yara oluyor kenardan kalkiyor bu seferde onu koparmak istiyom bitmiyor surekli var yani kesinlikle denicem canim haberveririm sana
Bak istersen şöyle yap, bir kereye mahsus manikür yaptır uzayan etlerden kurtul. Kanayacak biraz ama sonra vazelin+limon kolonyası ile kurtulacaksın sorundan, yeterki oynayıp kopartma.

Ooooo,sac bakimimi dedi biri ben varim heleki yag bakimi oyyyy

Bak istersen şöyle yap, bir kereye mahsus manikür yaptır uzayan etlerden kurtul. Kanayacak biraz ama sonra vazelin+limon kolonyası ile kurtulacaksın sorundan, yeterki oynayıp kopartma.

Kuzucanim sehir disina cikana kadar senin ddedigin yontemi yapayim burdaki kkuaforler yapamaz cunku

Hepimizi organize etmen lazım kuzum, ben çok üşeniyorum çünkü yalan yok
Kafamda yag bakimimla kizceler hala oturuyom,seviyorum sizleri ama bakimsiz olurmu hic yag bakimlari yapsak haftanin bir gunude hardal kuru yapalim gun belirleyelim valla bak yapalım bakimlarimizi

Ayy,sagolun kizlar ben uzun sac hastasiyim mesela yazin sey yaptim yag bbakimi yapamiycam diye sulfatsiz bi şampuanıma 9_10 dis sarımsağı biraz sutte kaynatip koydum icinede bemiks bepanten evin,ampullerden ekledim ve yazin sadece 1 ay kullanabildim ama uzatmaya faydasi oldu koku cok olur dersende ikinci yikamayi sevdigin sampuanla yapabilirsin

Nasil yaptin yani canim nemli saca surup kendi halinde kurumayami biraktin eger oyleyken,etkisi olduysa iyi bir urun demekki

Kuzucanim sehir disina cikana kadar senin ddedigin yontemi yapayim burdaki kkuaforler yapamaz cunku
Tamam canım benim, belki o zaman kadar toparlar ve gerek kalmaz zaten maniküre.

Kafamda yag bakimimla kizceler hala oturuyom,seviyorum sizleri ama bakimsiz olurmu hic yag bakimlari yapsak haftanin bir gunude hardal kuru yapalim gun belirleyelim valla bak yapalım bakimlarimizi

Hardal kürünü ben de düşünüyorum hatta en son norwegian ile de konuştuk, bana uyar.

İKinci yıkamada koku kalıyor mu peki Sevdam?

Nasil yaptin yani canim nemli saca surup kendi halinde kurumayami biraktin eger oyleyken,etkisi olduysa iyi bir urun demekki

Vallahi canım şöyle anlatayım sana...

İlk aldığımda bana tarif edilen saçı yıkayıp kurutup bu liquid keratin denen sıvıyı saça sürüp 30 dakika sonra kurutmam gerektiğini, sonra durulayıp üzerine maskesini sürüp 10 daki bekletip yıkamam gerektiğini söylediler. Uygulama sıklığı da 10-15 günde bir olarak konuşulmuştu. Herneyse ben 3 defa kullandım ve pek işlevsel bir ürün olmadığına karar verip mevzuyu kapattım ve kalanları da sakladım.Galiba seninle de konuşmuştuk.

Annemde uyguladığımda ise;

Saçları arındırıcı şampuan ile yıkadım, saçları kurutup keratini saça sürdüm ve o şekilde kendi halinde kurumaya bıraktım. Zaten hava o ara gayet sıcaktı ve kolayca kurudu. Hem kadıncağızı yorup tekrar banyoya sokmak istemediğimden, hem de belki iyice kuruyup kemikleşir diye düşündüğümden o günü öyle atlattık. Ertesi gün sadece su ile duruladım, üzerine yine o kavanozdaki maskeyi sürdüm, epey bir beklettikten sonra duruladım.

Annemin saçları kalın telli, o yüzden banyoda muhakkak bir saç kremi veya maske kullanmak zorunda, çıktıktan sonra ise yine saç açıcı sprey kullanmak zorunda yoksa kolay taranmıyor. Baktım ki spreye gerek kalmadan saç açıldı. Dedim ki evet maskenin yoğun doğal yağ içeriğinden dolayı herhalde böyle bir etki verdi. Kuruttum saçı ve baktım ki parlıyor ve uaçlarda ki hafif keçeleşme ortadan kaybolmuş. Bunu da not ettim. Sonraki günlerde saçlar iki defa daha yıkandı, bu defa normal rutin şampuanını ve saç kremini kullandık ki annem benim şampuanları falan pek kullanmaz, Himalaya proteinli şampuanı kullanıyor

Baktım ki saçlar aynı biçimde parlak, o keçeleşme sorunu yine yok. Eeeee ben elimdeki keratini bir yere kullanayım da bitsin nasılsa bozulacak diye hem orial karışımı hem boyanın içerisine ekledim, sonra keratin bakımı yaptım saçlar yanmadığı gibi bu kadar çabuk toparlandıysa bu işin sırrı keratinden diye düşündüm haliyle.

Şu an saçlardaki hafif sertlik ve nemsizlik devam ediyor yalnız, bir seans daha yapacağım bakalım durum ne olacak.

Edit: Aldığım yere baktım, kullanma talimatı değişmiş

Isı kullanmadan bekletin diyor

Tabii yaaaaa! Aklın yolu bir, 3 şişe keratini boşa harcadım ben!!! Niye iç sesini dinlemezsin ki zaten ah Kılıç Ah!

Olsun canim zararin neresinden donersen kardir belki senin yanik bölumede iyigelir anlattığına gore tedavi edici ozelligide,var bu urunun hadi insallah iyi gelir canim

Olsun canim zararin neresinden donersen kardir belki senin yanik bölumede iyigelir anlattığına gore tedavi edici ozelligide,var bu urunun hadi insallah iyi gelir canim

Sorun şu ki, elimde sadece 1.5 şişe kaldı onu da anneme kullanacağım Şu an kendi saçımda deneme ihtimalim yok çünkü annemin saçlar gür, ancak ona 2 seans yeter kalan.Eksik seans yaparsam da ürünün işlevini göremeyeceğiz o yüzden
ben şu keratin complexi bir deneyeyim önce. Bu hem bakım hem brezilya fönü olduğu için bakarsın işe yarar, olmadı bir set daha alırım liquid keratinden artık yeterki işe yaradığından emin olayım. Dip bakımı falan diye bir şeyler daha çıkartmışlar, geçen sene sadece keratin, maske ve yağ vardı

Sen bu gün hangi bakımı yaptın?

Gordum canim o dip bakimlarini hatta bir sürü reklam icin uye olan vardi kuzum,anneme iyi gelirse hemen al bence
ben dax_ hindistan cevizi yaptım klasik,bakimim yani

Gordum canim o dip bakimlarini hatta bir sürü reklam icin uye olan vardi kuzum,anneme iyi gelirse hemen al bence
ben dax_ hindistan cevizi yaptım klasik,bakimim yani

Ha o reklam üyelerini gördükçe kibliyordum, Mune'ye gına gelmiştir artık Ne gerek var ki zaten, bir sürü ürün deniyoruz, kullanıyoruz işte ürün iyiyse zaten satar yani. Al bak Kerastase maske dedi kızlar, denemek istedim aldım 1 ay sonra kesin etkisi belli olur ben de paylaşırım burada.

Yarin yaptiracakmisin canim keratin complexi

Vallahi yarın gitmeyi düşünüyorum, bir de ipek kirpik yaptırmak istiyorum, ikisi de aradan çıksın. Ben kendime set almıştım ipek kirpik için ama insan kendisine takamıyor ki

Aynen valla kuzum iyiyse,zaten öneriyoruz ki zaten bi urun iyiyse illaki yayılıyor anlamadim gitti rekkam olayini.kuzu bu arada,cok pahaliymis ya 3lusu 190 lira

Bende yapamam,zannimca dugunde takma kirpige heveslendim ihtiyacimda yok ama o ara heveslendim iste kadin takamadi bi turlu gozlerimi kirpistirmaktan
Bende kas konturu istiyordum ama yaptiranlarda yapay bi goruntu olmuştu hevesim kacti vazelin surcem geceleri yatarken gurlestiriyormus aslinda kalindi ama yanlis zamanlarda alimla gurlugu gitti

Sus sus farkettim zaten, ben aldığımda ne kadardı tam hatırlamıyorum ama bulursam faturasına bakarım veya siteden bakarım siparişlerden.

Kaş kontörü artık demode, microblading yöntemi var, 3 boyutlu kıl tekniği olarak geçiyor ve duruşu son derece doğal ama zaten kaşın varsa gerek yok böyle şeylere, aynen vazelin sür, olmadı sarımsak kuzum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…