Tamam canım benim, belki o zaman kadar toparlar ve gerek kalmaz zaten maniküre.
Hardal kürünü ben de düşünüyorum hatta en son
norwegian ile de konuştuk, bana uyar.
Ben gecen,sene sanırım,13 hafta,yaptim cok memnun kaldim bu hafta hardalimi alip basliycam
İKinci yıkamada koku kalıyor mu peki Sevdam?
Yok canim sacta koku falan kalmıyor hatta simdi ayni,sekilde yikadim acip kokladim sacimi koku falan yok
Vallahi canım şöyle anlatayım sana...
İlk aldığımda bana tarif edilen saçı yıkayıp kurutup bu liquid keratin denen sıvıyı saça sürüp 30 dakika sonra kurutmam gerektiğini, sonra durulayıp üzerine maskesini sürüp 10 daki bekletip yıkamam gerektiğini söylediler. Uygulama sıklığı da 10-15 günde bir olarak konuşulmuştu. Herneyse ben 3 defa kullandım ve pek işlevsel bir ürün olmadığına karar verip mevzuyu kapattım ve kalanları da sakladım.Galiba seninle de konuşmuştuk.
Annemde uyguladığımda ise;
Saçları arındırıcı şampuan ile yıkadım, saçları kurutup keratini saça sürdüm ve o şekilde kendi halinde kurumaya bıraktım. Zaten hava o ara gayet sıcaktı ve kolayca kurudu. Hem kadıncağızı yorup tekrar banyoya sokmak istemediğimden, hem de belki iyice kuruyup kemikleşir diye düşündüğümden o günü öyle atlattık. Ertesi gün sadece su ile duruladım, üzerine yine o kavanozdaki maskeyi sürdüm, epey bir beklettikten sonra duruladım.
Annemin saçları kalın telli, o yüzden banyoda muhakkak bir saç kremi veya maske kullanmak zorunda, çıktıktan sonra ise yine saç açıcı sprey kullanmak zorunda yoksa kolay taranmıyor. Baktım ki spreye gerek kalmadan saç açıldı. Dedim ki evet maskenin yoğun doğal yağ içeriğinden dolayı herhalde böyle bir etki verdi. Kuruttum saçı ve baktım ki parlıyor ve uaçlarda ki hafif keçeleşme ortadan kaybolmuş. Bunu da not ettim. Sonraki günlerde saçlar iki defa daha yıkandı, bu defa normal rutin şampuanını ve saç kremini kullandık ki annem benim şampuanları falan pek kullanmaz, Himalaya proteinli şampuanı kullanıyor
Baktım ki saçlar aynı biçimde parlak, o keçeleşme sorunu yine yok. Eeeee ben elimdeki keratini bir yere kullanayım da bitsin nasılsa bozulacak diye hem orial karışımı hem boyanın içerisine ekledim, sonra keratin bakımı yaptım saçlar yanmadığı gibi bu kadar çabuk toparlandıysa bu işin sırrı keratinden diye düşündüm haliyle.
Şu an saçlardaki hafif sertlik ve nemsizlik devam ediyor yalnız, bir seans daha yapacağım bakalım durum ne olacak.
Edit: Aldığım yere baktım, kullanma talimatı değişmiş
Isı kullanmadan bekletin diyor
Tabii yaaaaa! Aklın yolu bir, 3 şişe keratini boşa harcadım ben!!! Niye iç sesini dinlemezsin ki zaten ah Kılıç Ah!