- 9 Ekim 2012
- 160
- 17
-
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #8.881
hmm dax ile hardal alayim o halde yarin.
yalniz ben sadece tepe kismimi yaparim cunki malum kaynaklarim var. yarim kafali olarak katiliyorum size
KilicBaligi bu arada yeni bi ürün deneyecektin kuaförde. yaptirdin mi ???
Ahahahaha niye kız kaynaklı yerlere yapılmıyor mu
Hala gidemedim
Gayet iyi anladım tatlım, zamanında arkadaşımın saçına yapmıştım.sorma yaaa.. benim kaynak biraz farkli da
weaving seklinde. yani örgülü, örgü üzerine de tres dikili (umarim anlata bilmisimdir) bundan dolayi yika kurut vs cok suruyor dolu sac var kafamda. ama zaten benim sorunum tepe kisminda orasi oreal ile yandi. asaglarda sikinti yok pek..
Benim de öyle biliyorsun.heh resim buldum. bu sekilde toplam 5 serit örgü üzeri tres sac var kafamda. sacin tepe kismi toplu olan yerde sorunum benim..
KilicBaligi oha pardon. senmi yapmistin arkadasina bu sistemi
yaa ben türkiyede cok zor buldum birini yapan oda afrikali zaten !!!
Niye bu kadar şaşırdın ki? Bu sistem yeni bir sistem değil, 2005'den beri falan yapılıyordu, hatta 3m bant ile yapılan uzatma sistemi ile birlikte geldi Türkiye'ye. Zaten Amerika'da zencilerin uyguladığı bir yöntem bu, bu şekilde yayıldıHatta saçı çengel ameliyat iğnesi ile dikmiştim
Esasında zorluk örgüyü incecik ve aradan bebek saçların çıkmasına sebep olmadan yapabilmekte, bu yüzden ben hint yağı sürdükten sonra örmeye başlıyordum sıkı sıkı(saçları düz olmasaydı fön çekip wax sürmek durumunda kalacaktım) ama haklısın kolay bir işlem değil. Zaten bu yüzden sonradan mikro halka tress sistemi çıktıyok yeni oldugundan degil en eski sac uzatma yöntemlerinden oldgnu biliyorum da, zor bisey yapmak yaaa..
ben 3 senedir türkiyede yasiyorum, tasindigimdan beri buraya gitmedigim kuaför kalmadi yapamadilar. en sonunda bende zenci kiz buldumda rahatladimsimdi evime gelip yapiyor süküüürr
Esasında zorluk örgüyü incecik ve aradan bebek saçların çıkmasına sebep olmadan yapabilmekte, bu yüzden ben hint yağı sürdükten sonra örmeye başlıyordum sıkı sıkı(saçları düz olmasaydı fön çekip wax sürmek durumunda kalacaktım) ama haklısın kolay bir işlem değil. Zaten bu yüzden sonradan mikro halka tress sistemi çıktı
Mikro halkaların tek sorunu bu zaten, sürekli kayıyor ve çıkartıp yeniden takmak gerekiyor.biliyorum micro halka tres yapmislardi banada bu yöntemi yapamayinca. fakat bend her 2 gunde bi kuafördeydim, cok kayma yapio bende. bu yüzden bu yöntem can bende..
bu aradaa saygilar vallahi cok beceriklisin
Mikro halkaların tek sorunu bu zaten, sürekli kayıyor ve çıkartıp yeniden takmak gerekiyor.
Elimde malzemem olsa mikro jel kaynak bile yaparım ben.
Bu örgü tress kaynağı ne kadar kullanabiliyorsun?
Ben oje manyagi bir insan olarak essencenin ojelerine hastayim tek sürüşte sisedeki rengin aynisini veriyor kesinlikle tavsiye ederim egerki benim gibi 2 kat surmeyi,sevmeyenlerdenseniz :) birde hemen kurumasida ekstrasiAbooo kız ben zaten aloe vera yapıyorum , dax kullanıyorum , bir de hardal 4 kür eder.
Çok fazla gelir bana .
Essence ojelerine de bi bakarım bakalım nasıllarmış.
Farklı bir yere daha görün istersen canım,bir doktora bağlı kalma derim.Oyyyy masallahbenimde gecen ay doktor erken menopoz dedi bilmiyorum bu ay tekrar tahliller yapilacak bir anda oyle soyleyince ...yeni yeni topladim kendimi hayirlisi artik
O halde ben de pureologynin maskesinden edineyim. Şampuan davines,maske pureology; saçlar şoka uğramasınBen iki maskeyi de kullandım, tercihim Pureology'den yana olurdu yeniden alacak olsam zira davines'in maskesi hala duruyor ama Pure çoktan bitti.
Çok teşekkür ederim Ceyz, beğenmene çok sevindim. Sizin görüşleriniz benim için önemli.
Bende bakınayım oje sürmeyi hep son dakikaya bıraktığım için kurumadan bozulabiliyor. Çabuk kuruyorsa kesin edinirim. Ama bi essence olmasa da gabrini ojelerini de seviyorum kuruması yönündenBen oje manyagi bir insan olarak essencenin ojelerine hastayim tek sürüşte sisedeki rengin aynisini veriyor kesinlikle tavsiye ederim egerki benim gibi 2 kat surmeyi,sevmeyenlerdenseniz :) birde hemen kurumasida ekstrasi
tamamdır kuzum hindistancevizi yağımda dün geldi daxımda var 1,5 kutu diğer buçukluk kısmı ayda yılda bir düzensiz sürmüştümde :))kesınlıkle dax ve hındıstan cevızı bırbırıne yakışan yağlar mutlaka dene
hardal kurunu ben yaptım kılıçta yapmış bu hafta tekrar malzemelerımı alırım yenıden başlıycam uzatmaya etkısı olmuştu
isterseniz yeni bir konu açalım burayı dağıtmayalım keratin brezilya fönü deneyimlerimize de buradan devam edelim derim ben.Bilemedim, bunu da kararlaştıralım yarın.