saç zaten saçlıktan çıkmış boya tutmuyor çook fazla akıyor o yüzden bakmadan boyamak fazlasıyla saçma oluyor:) tamamdır nereden başlıyoruz. Hangi kürü deniyoruz :)
Saç pulları açık olduğu için pigmentler tutunamıyor kuzum, gerçekten sağlam bakım yapmak lazım sana yoksa tekrar ve tekrar boya yapmak zorunda kalacaksın.
Vallahi hayranım size,okuyup okuyup böyle kalp saçıyorum.
Bu aralar saçımın uçlarına gıcık oluyorum ya, 6-7 aydır kestirmedim fena halde kestiresim var. Takip edeyim,bakım günleri yaparsanız katılmaya çalışayım ben de:) Normalde çok üşengecim.
Pureology maskesini kullanan var mı? Davinesin nounou saç kremi saçımı çok yumuşatıyor yatıştırıyor ama kırıklara bakılırsa ne o, ne argan yağı ne bakım iksiri yeterli gelmemiş. Gözümü nourishingin maskesine diktim(Şampuanına hayranım),siz kullanmış mıydınız? Pureology maskeyi mi davinesin maskeyi mi alsam? Ayy şampuanım da azaldı daha şampuan da alacağım
KilicBaligi,annenin saçlarına bayıldım ya.Benim sadece uçları bile orielle nasıl bir hale gelmişti.Kaç kere kestirdim hala kalıntıları var.Resmen kopuyor uç kısımlar,boyasız kısım çok var onlar bakımlı,uçlarsa ayrı bir dünya
Annen çok şanslı ve kime güveneceğini çok iyi biliyor :) Seni tanısam ben de saçlarımı sana teslim ederdim valla.
Ben iki maskeyi de kullandım, tercihim Pureology'den yana olurdu yeniden alacak olsam zira davines'in maskesi hala duruyor ama Pure çoktan bitti.
Çok teşekkür ederim Ceyz, beğenmene çok sevindim. Sizin görüşleriniz benim için önemli.
1- Döndüm
2-
KilicBaligi yani beyaz tenli bir bayan olsam boyatacağım renk inan ki anneciğinin şuanki saç rengi olurdu ve seninkine benzemiş bayıldım, ayrıca pamuk gibi de duruyor çok sağlıklı görünüyor nasil oldu da denemende koptu sonrasında birşey olmadı haret :))) çok çooook beğendim
3- Vallahi billahi tillahi saçlarımın şuanki durumu buzamana kadar hiç olmadığı kadar fena, brezilya fönü zamanı geçti diye uzun zamandır düzleştirici kullandım e deniz havuz derken bildiğin saç uçlarım kırık sarısı yani kırıklar ben burdayım diyor ve çok çooook kuru, yinede dersen ki kestirme sadece şekil verilmesi için kestiririm onun dışında kısalttırmam kuaför huyumu biliyor :) acil acillll bakım yapmak gerek bişeler yapmam gerek bitik saçlarım, vallahi
4- benim yine kahkül kestiresim geldi kılıç
:d aradan bir yıl geçmiş çok uzamış saçlarım, meğerse uzama performansı iyiymiş fotolara bakınca anladım :))
5- konuşacak çok şey var dostum
KilicBaligi
1-Hoşgeldin kuzum
2-Kuzum, her insana yakışacak bir sarı tonu vardır bu mevzu değil ama ben saçlarını boyamana ısrarla karşı çıkıyorum biliyorsun
O kopma meselesine ben de takıldım işte o yüzden zaten kür olarak uygulamaya başladım ya
Yarın bakım yapacağım anneme yeniden, fotoğraf eklerim.
3- Yani çok uzadı diyorsan o zaman hem biraz kısalt hem şekil verdir, bakma sen bana... Bu arada toparlayacağız saçlarını merak etme, yarın bir konuşalım seninle.
4- E bu kadar heves ettiysen kahküle kestir gitsin kuzum, sıkılınca uzatırsın.
5- Yarın akşam konuşalım fırsat bulunca
o keratin mevzusuna gelince, proteinle ilgili aklımda kalan tek bir tablo var 50-60 dereceye kadar yükselen ve sonrasında aniden düşen denaturasyon tablosu, keratin de protein olduğuna göre o herifler nasıl bu uygulamayı uygun gördüler tuhaf.
bilmeyen aldanıyor, ama doğruyu bulup senin dediğine de gelmişler.
keşke geri dönüş yapıp paralasan ne hoş olur
bu arada bende bakım kür v.s hiçbişe kalmadı, hindistan cevizim ve maxi biyo dışında, birsee geçen yıl senin gönderdiğin artego var hiç kullanmadım desem
KilicBaligi , ve yanında da bir şişe daha var yine bilindik birşey ama ne olduğu parçalanan diğer telimde kaldı tarifin falan, fotoları hep gitti
Doğruyu bulmak için 3 şişe harcadım ama
Bir de işe yaramıyor demiştim, uzun uzun konuşmuştuk seninle. Bu şekilde devam edelim de sonucu zaten paylaşırım. Bir de anladığım kadarı ile içerikleri değişmiş çünkü açıklamada sistin bağları diyor, bendeki şişelerin içeriğinde sistin bağlarını tamir edecek bir madde yoktu. Demek ki güçlendirmişler.
O ne olduğunu hatırlamadığın şişenin fotoğrafını çek bana içindekini görürsem tanırım ben
Mesajıma ek yapayım; ben bir kaç gündür sadece Davines şampuanını,kremini ve nashi argan yağı sürüyorum. Resmini eklediğim ürünü kullanmıyorum ara vereyim dedim. Acaba ondan dolayı mı bu saç uçlarım sinirimi bozuyor ki
Eğer öyleyse mucizevi bir şey.
Eki Görüntüle 1892885
Muhtemelen öyle, ilk banyoda bir kullan bakalım değişim olursa anla ki bundandır. Zaten kullanıcı yorumları iyiydi o ürünün.
Öyleyim valla :) Sağol canım amin
Çok çok sevindim kuzum, sağlıkla, mutlulukla allah kucağına almayı nasip etsin.
Aman tanrım, ya böyle olmuyor bu iş bence en güzeli,
KilicBaligi bir yer açsın kendine ve biz oraya gidelim. Mesela desin ki her tonu yapamam ama bakım yaparım, b. fönü yaparım, şu tonlara boyarım; giderim gerçekten.
Çok ama çok güzel olmuş, ne diyordu Bülent Ersoy fevkalade ve fevkinde miydi o laf?
Bence zaten beyaz saçlı olanların rahatlıkla kullanacağı ve kullanmak isteyeceği bir renk. Fotolarda beyaz görünmüyor ama hani varsa diye dedim.
Gün kararlaştırıp bakım yapalım yapmasına ama benim sabit: Dax (bazen de içine h. cevizi)
10 gün sonra alışveriş yapıp boyamı vs alacağım sachaneden. Merak edilen bir bakım ürünü varsa, uyuyorsa saç tipime alıp gönüllü olarak deneyebilirim
Amanınnn nasıl utandım şimdi
Çok çok teşekkür ederim kuzum yorumun için, demek ki gerçekten güzel olmuş renk
E vallahi bir saç boyası içeirği üzerinde çalışıyorum ama salon işi beni aşar, ben teknik desteğe devam
Yani genel olarak sanırım dax+hindistan cevizi yağı ile hardal kürü uygulanacak gibi görünüyor.
Ürün konusunda sen saç tipini bana bir hatırlat ona göre bir bakayım bunu denemek lazım diyebileceğim bir şey varsa paylaşırım seninle.
Şimdi gördüm, pardon. Ne sorun yoktu ki;
1. üst kısmın soyulması, tırnağın kimisinde yarısının kiminde tamamına yakının soyulması.
2. birazcık uzadığında uç kısmında kırılma izi olması, sonra da o iz yerinden kırılması.
3. minicik bir darbe aldığında bile çıt diye gitmesi.
Şimdi iyi ama değil mi, düzelme kalıcı oldu.
kesinlikle bende öyle düşünüyorum Osmaniyeden biner giderim bende :) kuaförler bu işi bilene bırakmalı.
Bende senin gibi bakım konusunda hindistan cevizi ve daxı sabitleyeyim diyorum zannımca kılıçta bir günü kendi bakım yağlarına falan ayıracak gibi. Diğer günde belki uzatmak için hardal olur gibi :)
Bu çok iyi fikir haftada en az 2 gün bakım yapalım diyorum ama 3 olursa çok daha iyi sonuç alırız.
sevdabuzer 'de zaten bu şekilde saçları sağlıklı uzatmayı başardı. Değil mi Sevdam?
kesınlıkle dax ve hındıstan cevızı bırbırıne yakışan yağlar mutlaka dene
hardal kurunu ben yaptım kılıçta yapmış bu hafta tekrar malzemelerımı alırım yenıden başlıycam uzatmaya etkısı olmuştu
O vakit hardalları hazır edelim.
canım banada bı satıcı nashi daha pahalı olmasına ragmen bu urunu onerdı nashım bıtsın bende denıycem ama nashıyıde sevıyırum ya :)
Nashi'yi ben de seviyorum, Artego ile dönüşümlü kullanıyorum aslında elimdekiler bitince ben de deneyebilirim.
tamam o zaman bende edineyim malzemeleri başlayalım birlikte :)
Aynen, ben de liste oluşturayım o zaman. İşe yarayacak gibi görünen başka maskeler varsa onlara da bakalım.