- 27 Haziran 2007
- 1.169
- 8
-
- Konu Sahibi KilicBaligi
arkakaşlar gliserinli saç losyonunu bende sık sık yaparım,içerisinede bitakım bitkisel yağlar ilave ederim,çok fazla sıktığımda saçlarımı düzleştirmede problem yaşıyor,çünki çok fazla yumuşatıyor saçımı,gliserin ve bitkisel yağları az miktarda ilave edin hazırlayacağınız karışıma isterseniz,bende böyle bi durum oluşuyor her yaptığımda,tamam süper bakım yapıyor saça ama işte düzleştirmede problem çıkarabiliyor,az miktarda kullanmakta fayda var,saç ıslakken az miktarda fısfıs ile daha iyi oluyor saçlarım.gözlemlerim bu şekilde oldu hep.
Kesinlikle kullanılan yağ miktarının az tutulması lazım, diğer türlü biraz fazla vıcık vıcık oluyor...Birde benim gibi hadi içinde olmuşken birde bepanthene ampul ekleyeyim diye düşünen varsa, uzak dursun saçları çok tuhaf bir hale getiriyor, sevmedim...
Nasıl sevindim anlatamam, zaten uygulama sayısı arttıkça sonunda jilet gibi dümdüz oluyor...Benim saçlarım zaten düzdü ama şöyle hafiften içe dışa dönerdi kendi halinde, şimdi pırasa gibi oldu iyice...Rahatsız olduğum tek konu bu benim...Bir arkadaşım kendisinene gelen bir tester ürünü haftaya bana ulaştıracak bir uygulamada onunla yapmayı düşünüyorum ama bu safer uçları dışa doğru kıvıracağım, eh saç düzleştiricim sleek&curl olduğuna göre hem keratini saça işleyip hem bukle yapabilir sanırım...
Bunu evde deneyenlere neler olabılecegını düşünemiyorum?Saçlarınızı kendı ellerınızle nasıl yakabıleceksınız acaba?Bence bu büyük bir risk.O malzemelere vereceğiniz parayı ıyı bır kuafore verın ve yaptırın 6 ay da hıc ugrasmayın.Her hafta bunu yapmanın ne anlamı var?
arkakaşlar gliserinli saç losyonunu bende sık sık yaparım,içerisinede bitakım bitkisel yağlar ilave ederim,çok fazla sıktığımda saçlarımı düzleştirmede problem yaşıyor,çünki çok fazla yumuşatıyor saçımı,gliserin ve bitkisel yağları az miktarda ilave edin hazırlayacağınız karışıma isterseniz,bende böyle bi durum oluşuyor her yaptığımda,tamam süper bakım yapıyor saça ama işte düzleştirmede problem çıkarabiliyor,az miktarda kullanmakta fayda var,saç ıslakken az miktarda fısfıs ile daha iyi oluyor saçlarım.gözlemlerim bu şekilde oldu hep.
Bunu evde deneyenlere neler olabılecegını düşünemiyorum?Saçlarınızı kendı ellerınızle nasıl yakabıleceksınız acaba?Bence bu büyük bir risk.O malzemelere vereceğiniz parayı ıyı bır kuafore verın ve yaptırın 6 ay da hıc ugrasmayın.Her hafta bunu yapmanın ne anlamı var?
ben yıkadım saçlarımı sonunda. sadece kuruttum, tarak veya fırça kullanmadım saçlarım gerçekten bu sefer dümdüz oldu, fön çektirmiş kadar düz, çok mutluyumama uçlar berbat durumda baya baya yanmış. şu gliserinli tarifi yapıp bir iki ayda uçlarından azar azar aldırırsam onlarda düzelecek, darısı herkesin başına en kısa zamanda resimde ekliycem
bunu evde deneyenlere neler olduğunu görmek için biraz zahmet olacak ama geçmiş sayfaları okuyabilirsiniz. yapmak isteyenlere işin püf noktaları, özellikle dikkat edilmesi geren şeyler tek tek belirtiliyor. yapmak isteyen yapıyor, gidip kuaföre yaptıran da buradan aldığı bilgilerle daha bilinçli bir şekilde yaptırıyor. kuaföre gitmeyi hiç sevmeyen biri olarak evde kendim yaptım sonuçlarından da gayet memnunum. biz de biliyoruz kuaföre gidip yaptırabileceğimizi, yine de akıl verdiğiniz için kendi adıma teşekkür ederim=)) lakin kuaföre, benim malzemelere verdiğimin yaklaşık 10 katını ödemem gerekecekti. ve tabi ki kendi saçımı yakma ihtimalim kadar kuaförün de saçımı yakma ihtimali var. hem paramdan hem saçımdan hem de keyfimden olacağıma, en kötü ihtimalde "kendim ettim kendim buldum" mantığına sığınırım diyerek giriştim bu işe. dediğim gibi, çok da memnunum.
canım ben bu keratin için sana özel mesaj atmaya çalıştım olmadı senden rizam saçına uyguladığın keratini nereden nekadar temin ettiğin,bende yapmak istiyorum ama nette bisürü şey var hangisi gerçek keratin bilmiyorum,sana sormak istedim şimdiden teşekkürler :)
canımm öncelikle teşekkür ederim, sevincimi paylaştığın içingerçekten benim için hayaldi yıkayıp kuruduğunda düz saçlar herzaman perma bozuğu kabarık asi kuru kendi kendime şekil veremediğim saçlara sahip oldum. şimdi inanamıyorum. ahh birde bukadar yanmasalardı keşke, okadar kuruki saçlarım her işlem yakıyor malesef. neyse onunda çaresini bulucaz inş, bakımlarla bence saçların harika olacaktır uçlarını kıvırırak yaptığındada, zaten kırkbirkere maşallah barbi bebek gibi saçların var, şu haliyle bile harika görünüyorlar bende inş (sen biliyorsun isim vermediğimiz için artık buraya yazmıyorum adını) yaptırdığım ürünün satışını yapan biryer bulursam (net siteleri yapım aşamasındaymış belki ordan ürün satışıda yaparlar deneme boyu falan) alıp bundan sonraki uygulamalrımı evde yapıcam. dediğin gibi ebay a baktım ama okadar çok ürün varki, hangisi ii gerçekten bilemedim
kılıçbalığım, hala (off çok sıkıcı bir durum ama yapıcak bişey yok malesef) özelden msj atamadığım için, bir ürünün içeriğini buradan yazıyorum (marka adı yazmadan) içerisinde formaldehit kesinlikle bulunmadığını söylüyorlar, ürünleri fda onaylıymış. cnm, çok zahmet olucak ama (kimya bilgim sıfır) şu içeriğe bir bakıp, bu ürün kullanılabilirmi? zararlı olabilecek şeyler ihtiva ediyormu bir yorum yapabilirmisin acaba
cetyl alcohol, cetrimonium chlorine, lanolin, dimethicone, hidrolyzed collagen,poliquaternium7, metylparaben, propylparaben, urea, hydrolyzed keratin, fragrance, cl 77480, aqua, ciclopenatasiloxane and dimethiconal (umarım doğru yazmışımdır)
çok teşekkürler tatlım
ben yıkadım saçlarımı sonunda. sadece kuruttum, tarak veya fırça kullanmadım saçlarım gerçekten bu sefer dümdüz oldu, fön çektirmiş kadar düz, çok mutluyumama uçlar berbat durumda baya baya yanmış. şu gliserinli tarifi yapıp bir iki ayda uçlarından azar azar aldırırsam onlarda düzelecek, darısı herkesin başına en kısa zamanda resimde ekliycem