Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

arkakaşlar gliserinli saç losyonunu bende sık sık yaparım,içerisinede bitakım bitkisel yağlar ilave ederim,çok fazla sıktığımda saçlarımı düzleştirmede problem yaşıyor,çünki çok fazla yumuşatıyor saçımı,gliserin ve bitkisel yağları az miktarda ilave edin hazırlayacağınız karışıma isterseniz,bende böyle bi durum oluşuyor her yaptığımda,tamam süper bakım yapıyor saça ama işte düzleştirmede problem çıkarabiliyor,az miktarda kullanmakta fayda var,saç ıslakken az miktarda fısfıs ile daha iyi oluyor saçlarım.gözlemlerim bu şekilde oldu hep.

Kesinlikle kullanılan yağ miktarının az tutulması lazım, diğer türlü biraz fazla vıcık vıcık oluyor...Birde benim gibi hadi içinde olmuşken birde bepanthene ampul ekleyeyim diye düşünen varsa, uzak dursun saçları çok tuhaf bir hale getiriyor, sevmedim...

üç gün önce yaptırmıştım,şimdi yıkadım..saçlarım yanık ve kabarık bir düzlüğe sahipti..yani bakımsız düz ucu yanık yanık bir saç..sadece kuruttum,hemde tarak yerine parmaklarımla..dümdüz pırasa gibi oldu..föne bile gerek kalmadı..kılıçbalığı tekrar teşekkür ederim..bilgi paylaşımın için sağol..

Bunu evde deneyenlere neler olabılecegını düşünemiyorum?Saçlarınızı kendı ellerınızle nasıl yakabıleceksınız acaba?Bence bu büyük bir risk.O malzemelere vereceğiniz parayı ıyı bır kuafore verın ve yaptırın 6 ay da hıc ugrasmayın.Her hafta bunu yapmanın ne anlamı var?

canım ben bu keratin için sana özel mesaj atmaya çalıştım olmadı senden rizam saçına uyguladığın keratini nereden nekadar temin ettiğin,bende yapmak istiyorum ama nette bisürü şey var hangisi gerçek keratin bilmiyorum,sana sormak istedim şimdiden teşekkürler :)

canımm öncelikle teşekkür ederim, sevincimi paylaştığın için gerçekten benim için hayaldi yıkayıp kuruduğunda düz saçlar herzaman perma bozuğu kabarık asi kuru kendi kendime şekil veremediğim saçlara sahip oldum. şimdi inanamıyorum. ahh birde bukadar yanmasalardı keşke, okadar kuruki saçlarım her işlem yakıyor malesef. neyse onunda çaresini bulucaz inş, bakımlarla bence saçların harika olacaktır uçlarını kıvırırak yaptığındada, zaten kırkbirkere maşallah barbi bebek gibi saçların var, şu haliyle bile harika görünüyorlar bende inş (sen biliyorsun isim vermediğimiz için artık buraya yazmıyorum adını) yaptırdığım ürünün satışını yapan biryer bulursam (net siteleri yapım aşamasındaymış belki ordan ürün satışıda yaparlar deneme boyu falan) alıp bundan sonraki uygulamalrımı evde yapıcam. dediğin gibi ebay a baktım ama okadar çok ürün varki, hangisi ii gerçekten bilemedim

burada verilen bilgiler sadece uygulamanın nasıl yapılabileceğiyle alakalı, eğer başından sonuna kadar okusaydın bunu anlayabilirdin. yapan ve bilgileri bizimle paylaşan arkadaşamızda bu konuda uzman cnm. ayrıca daha bir kişide çıkıp ben evde uyguladım ve saçımı yaktım demedi, burada verilen bilgiler sayesinde (örn.uygulanan ısı) ama kuaförlerde uyuglatıpta saçları yanan bisürü kişi oluyor, bu işi layığıyla yapmayan bir sürü kuaför bozuntusu var malesef. ayrıca bu gerçekten pahalı bir uygulama, yani evde yapmakla kuaförde yaptırmak arasında ciddi fiyat farkları var. hem kimse kimseyi evde yapsın diye teşvik etmiyor, kendine el becerisine güvenenler denemek isteyipte acaba evdede olurmu diyenler için arkadaşımız referans olmuş. evde yapmakta kuaförde yaptırmakta herkesin kendi insiyatifine kalmış. ayrıca evde yapılan işlemin herhafta tekrarlanması gibi bir durum söz konusuda değil. sonuçta yapılan işlem farklı değil, kimi saçlar bir seferde düzleşirken kimi saçlar için 2.uygulama gerekebiliyor ve belli bir zaman sonra keratin saçtan çözüleceği için uygulamaların tekrarlanması gerekiyor hepsi bu. lütfen saçmasapan yorumlar yapmadan önce forumları baştan sonuna kadar okuyalım arkadaşlar

teşekkürler tatlım bilgi için, bende fısfıslı şişeye koyup kullanacağım, gliserin ve diğer yağları az miktarda koyarım ohalde

Burda uygulamanın bütün teknikleri detaylıca anlatılmış profesyonel bi şekilde anlatıldı üstelik,emirgül arkadaşında dediği gibi kendine güvenen kişiler isterlerse evde rahatlıkla deneyebileceği türden bir paylaşım bu bence.
bende denemek için sabırsızlanıyorum,bakalım nasıl olcek saçlarım:)

bunu evde deneyenlere neler olduğunu görmek için biraz zahmet olacak ama geçmiş sayfaları okuyabilirsiniz. yapmak isteyenlere işin püf noktaları, özellikle dikkat edilmesi geren şeyler tek tek belirtiliyor. yapmak isteyen yapıyor, gidip kuaföre yaptıran da buradan aldığı bilgilerle daha bilinçli bir şekilde yaptırıyor. kuaföre gitmeyi hiç sevmeyen biri olarak evde kendim yaptım sonuçlarından da gayet memnunum. biz de biliyoruz kuaföre gidip yaptırabileceğimizi, yine de akıl verdiğiniz için kendi adıma teşekkür ederim=)) lakin kuaföre, benim malzemelere verdiğimin yaklaşık 10 katını ödemem gerekecekti. ve tabi ki kendi saçımı yakma ihtimalim kadar kuaförün de saçımı yakma ihtimali var. hem paramdan hem saçımdan hem de keyfimden olacağıma, en kötü ihtimalde "kendim ettim kendim buldum" mantığına sığınırım diyerek giriştim bu işe. dediğim gibi, çok da memnunum.

güle güle kullan canım saçlarını

Bu uygulamanın önceliği bakım.. kaldı ki yaksak bile (ki öyle bir ihtimal olmuyo doğru uygulama sonucunda) en azından bir kere de kendimiz yaktık diye sevinmeliyiz... yüklü paralar ödeyip kuaför mağduru olduğumuz yeter bence.

ağzına sağlık

kılıçbalığım, hala (off çok sıkıcı bir durum ama yapıcak bişey yok malesef) özelden msj atamadığım için, bir ürünün içeriğini buradan yazıyorum (marka adı yazmadan) içerisinde formaldehit kesinlikle bulunmadığını söylüyorlar, ürünleri fda onaylıymış. cnm, çok zahmet olucak ama (kimya bilgim sıfır) şu içeriğe bir bakıp, bu ürün kullanılabilirmi? zararlı olabilecek şeyler ihtiva ediyormu bir yorum yapabilirmisin acaba

cetyl alcohol, cetrimonium chlorine, lanolin, dimethicone, hidrolyzed collagen,poliquaternium7, metylparaben, propylparaben, urea, hydrolyzed keratin, fragrance, cl 77480, aqua, ciclopenatasiloxane and dimethiconal (umarım doğru yazmışımdır)
çok teşekkürler tatlım

El becerin yoksa, saçını tanıyamıyorsan, düzleştirici kullanamıyorsan kısaca bu konularda beceriksizsen elbette ki kuaföre yaptırman çok daha mantıklı canım, saçını yakacağın kesin zaten, iyisimi madem ki bu tarz bir düşünceye sahipsin evde uygulama yapmaktan kaçın...Bu arada yakma riski kuaför içinde geçerli ama madem ki kendi kuaförüne bu kadar güveniyorsun, çok başarılı biri olmalı...Takdir ettim doğrusu...

Bu konuda yardımcı olmayacağımı daha önce defalarca yazdım, keşke direkt konuya mesaj yazmak yerine mesajları okusaydınız...

Çok teşekkür ederim tatlım...Benim keratinleride arkadaşım getirecekti yurtdışından hatun giderayak birne takıldı kaldı orda, ilginç...keratinler yalan oldu tabii...Olmadı Moonshine76'nın aldığı üründen topluca sipariş veririz çünkü kullandı ve memnun kaldı...Bakalım bekleyelim biraz...

Canım özelden mesaj atıyorum sana buradan numarasını yazarsın hangisiyse...

Kılıçbalığı Canım ben sadece KehküLLerime yaptm dün akşam kendm saçımı şampuanıyl yıkayıp
kremini sürdüm. sonra kuruttum keratini sürüp sardım ve bekledm sonra düzleştirdm ama keratinm vanilya kokuyo herkes insanı boğuyo kokusu falan demiş benmknde öle bişi yokktuu nden acaba bide sodyum içermeyen şampuanlar hep 20 25 tl ya daha uyguna yokmuu

cnm çok sevindim güle güle kullan saçlarını.benim bugün 14.gün ve bozulmaya başladı moralim çok bozuk.tülerme var saçımda.izmirde yaptırdım ve marmarise geldim kuaförüm su değişikliğinden olabilir dedi.ve dün bi halt ettim kullandığım sülfatsız şampuandan acayip şikayetçiydim saçlarım yıkarken köpürmüyo ve hiç temizlenmiomuş gibi geliodu yıkadıktan sonrada tararken zor açılıdu saçlarım.yıkadıktan bigün sonrada hemen yağlanıodu.izmirden saç kremi almayı unuttuğum için evde bulunan saç kremini kullandım.sanırım o bozdu.oysa kuaförüm sülfatsız şampuandan sonra herhangi bi krem kullanabilrisn dedi.bugün aradım mavi su al dedi bende mavi su bozuo dedim nerden biliosun dedi deneyen arkadaşlar var dedim.ozaman kiloluk saç kremleri oluo ya ipek falan ondan al dedi.benim saçımı ne bozdu böyle yaa.yaptırdıktan iki üç gün sonra tekrar gidip kuaförde yıkattırdım o yıkayıp kurutunca pırıl pırıl yumuşacık oluo saçlarım.ben yapınca olmuo.sen neyle yıkadın aynısını gönder bana dedim.sendeki şampuan ve sana al dediğim kiloluk o dandik kremle dedi.ilk günler çok sevnmiştim süper olmuştu nazarmı değdi.gören saçların nasıl parlıo diodu öf yaa şimdi düzelmicekmi bu tekrarmı işlem yapmam gerekicek.okadar para verdim offf offf

Canm yanacağı varsa Kuafördede yanar Burdn Bir Arkadas yazmıstı kuaför yakms sonra tekrar yapms diye..
Kuaförler 250-400 arası değişiyo fiyatları kendn 100e 150ye alıyosun neresi mantıklı bunun canım
hem el becerisi olan kendi yapsın bence yazık kuaföre verilen paraya :)
ben mesela kuaförde çalşmş bir arkadasıma yaptırıcam 15 20 ye ucuza getiricem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…