- 18 Şubat 2011
- 1.102
- 885
-
- Konu Sahibi KilicBaligi
kılıçbalığım benimde şu saçın yağlanması konusunda kafam karıştı yawuygulamayı yapan hemen hemen kerkes saçlarım çok yağlı görünüyor demiş, benim neden öyle olmadıki. aşırı kuru saçlarım hayatımda birkez bile yağlandığına şahit olmadım ama sonuçta bu yağlı görünümü yapan herhalde saça sürülen keratin. bak bugün benim 3.günüm saçlarımda yağlanma falan yok hala, bana bu keratini azmı sürüyorlar yoksa , geçen seferde hiç yağlanma falan olmamıştı. bu akşam yıkıycam umarım yine hayal kırıklığına uğramam:85:
bu arada mamis, evet cnm şampuanın sodyum ve sülfat içermemesi gerekiyor. benim kullandığım şampuanda herikiside yok. tek kötü yanı şampuanın hiç ama hiç köpürmemesi saçlarıma sanki su sürüyormuşum gibi. buda insanda saçlarım kirli kaldı hissi uyandırıyor ama aksi halde diğer şampuanlar, saçtaki keratinin çözülüp saçtan akmasını sağlıyor yaptığımız işlemde boşa gitmiş oluyor cnm
Hayir cnm hic yaglanmadi sadece dedigin gibi saclarim sanki kafama yapismis gibi gorunuyor, preslendigi icin, gayet kotu gorunuyor. birazda yumusak dokundugum zaman (serttir normalde) ama yagli degil. bilmiyorum surulen keratin miktariylami ilgili acabaAksam yikayacagim bakalim sonuc ne olucak. Ins seninde istedigin gibi olur saclarin yikadiktan sonra yazarsin sonucu sende hatta resimde koy gorelim
eveet.bende cumartesi günü evde kendim yapmıştım brezilya fönünü.dün yıkadım.saçlarım dümdüz değil tabii ama hayatımda il defa saçlarımı kurutup hiç fönlemeden veya toplamadan dışarı çıkabildim.bu arada benim saçlarım kalın telli kıvırcık ve kabarıktır.malesef resim çekemedim tlf.numun kamerası bozuldu.ama şöyle anlatayım saçlarıma önceden kendim fön çekmeye çalıştığımda 45 dakika uğraşınca ancak bu hale getirebiliyordum.şimdi beş dakika föne ayırınca kuaförden çıkmış gibi saçım.umarım çabuk bozulmaz.
eveet.bende cumartesi günü evde kendim yapmıştım brezilya fönünü.dün yıkadım.saçlarım dümdüz değil tabii ama hayatımda il defa saçlarımı kurutup hiç fönlemeden veya toplamadan dışarı çıkabildim.bu arada benim saçlarım kalın telli kıvırcık ve kabarıktır.malesef resim çekemedim tlf.numun kamerası bozuldu.ama şöyle anlatayım saçlarıma önceden kendim fön çekmeye çalıştığımda 45 dakika uğraşınca ancak bu hale getirebiliyordum.şimdi beş dakika föne ayırınca kuaförden çıkmış gibi saçım.umarım çabuk bozulmaz.
Birde kıvırcıktı demişsin ya ne kadar düzeldi acaba?
tam kuaförden çıkmış gibi durmuyor canım.ama evde benim yarım saatte çektiğim biraz kabarık fönlü gibi.ve şunuda belirteyim.saçlarım gerçekten çok asidir normalde.eğer saçlarınız çok yıpranmış değilse 230 derece maşa yaparsanız kıvırcık saç bile dümdüz olur.çünkü ben maşalama işlemini205 derece ile yaptım
Parkon senin adına cok sevndmm
Ama bu işLemden sonra sacLr fönLü gibi durmuyormu yani işlemiiyaptık bitirdik dielim
1 hfta oldu sonra yıkadık sacıı..ilk yaptıgmz andaki gibi omuyormuymuss yaniii:2:
Canım, şöyle bir durum var, bazı saçlara tek senans yeterli gelmiyor, ilk bir kaç hafta düzken saçlar yavaş yavaş dalgalanmaya ve kabarmaya başlıyor sen üzerine keratin uyguladın yeniden ama ısı düşük geldiği için keratin saça tutunamadı bu yüzen eski uygulama saçının dalgasını düzleştirmeye yeterli gelmediği için dalgalanıyordur...Yani keratinin akıyor tatlım...Sen bakım amaçlı mı yapmıştın? Eğer öyleyse biraz ara ver, kırıklar ve tadavi içinde protek ammino keratin maskesi başlıklı bir konu açtım ona bir gözat...Bir arkadaşımızda organicsin benzer ürünü hakkında konu açtı onada bir gözat...
Saç uçları kırılmak için üretilmiştir kesin çözümü yok, ne kadar kesersen kes ergeç kırılacak canım.Eğer kuruluk varsa Kkontes ve Amonra'nın paylaştığı gliserin tarifine bir bak, ben çok memnun kaldım, saçlarım mis kokulu yumuşacık ve gayet nemli...
canım link verirsen çoooook sevinirimmmmmmm :)
Çok oluyoaum amason birşey.. benim aldım keratin setinin içerisindeki uygulama sonrası kullanılması gereken şampuanın içeriğine baktım da sodium vardı.onu kullanmamı önerir misiniz?
Kullanılan ilaca ve saçın yapısına göre değişebilen bir şey yağlı görüntü, herkesde yağlı görünecek gibi bir şey yok.Benim ilk yaptığımda saçlar vıcık yağ görünürken sonraki uygulamalarda gayet kuruydu mesela...kılıçbalığım benimde şu saçın yağlanması konusunda kafam karıştı yawuygulamayı yapan hemen hemen kerkes saçlarım çok yağlı görünüyor demiş, benim neden öyle olmadıki. aşırı kuru saçlarım hayatımda birkez bile yağlandığına şahit olmadım ama sonuçta bu yağlı görünümü yapan herhalde saça sürülen keratin. bak bugün benim 3.günüm saçlarımda yağlanma falan yok hala, bana bu keratini azmı sürüyorlar yoksa , geçen seferde hiç yağlanma falan olmamıştı. bu akşam yıkıycam umarım yine hayal kırıklığına uğramam:85:
bu arada mamis, evet cnm şampuanın sodyum ve sülfat içermemesi gerekiyor. benim kullandığım şampuanda herikiside yok. tek kötü yanı şampuanın hiç ama hiç köpürmemesi saçlarıma sanki su sürüyormuşum gibi. buda insanda saçlarım kirli kaldı hissi uyandırıyor ama aksi halde diğer şampuanlar, saçtaki keratinin çözülüp saçtan akmasını sağlıyor yaptığımız işlemde boşa gitmiş oluyor cnm
Hayir cnm hic yaglanmadi sadece dedigin gibi saclarim sanki kafama yapismis gibi gorunuyor, preslendigi icin, gayet kotu gorunuyor. birazda yumusak dokundugum zaman (serttir normalde) ama yagli degil. bilmiyorum surulen keratin miktariylami ilgili acabaAksam yikayacagim bakalim sonuc ne olucak. Ins seninde istedigin gibi olur saclarin yikadiktan sonra yazarsin sonucu sende hatta resimde koy gorelim
seninki 24 saat beklenenden mi canım? belki o keratin markasıyla alakalıdır.. kılıçbalığı daha iyi bilir gerçide... resim eklicem inşallah canım
tam kuaförden çıkmış gibi durmuyor canım.ama evde benim yarım saatte çektiğim biraz kabarık fönlü gibi.ve şunuda belirteyim.saçlarım gerçekten çok asidir normalde.eğer saçlarınız çok yıpranmış değilse 230 derece maşa yaparsanız kıvırcık saç bile dümdüz olur.çünkü ben maşalama işlemini205 derece ile yaptım
İşte bu yüzden kıvırcıklara bir kaç seans uygulanıyor...Nazar değmesin inşallah saçların sana bu konuda ayrıcalık yapar...saçlarının yapısına bağlı.eğer dalgalı ince telli saçların varsa dümdüz oluyor.ablam kuaföre yaptırdı onun saçları ince telli ve dalgalı idi onun ki dümdüz şu an.ama benim saçlarım kalın telli ve kıvırcık o yüzden biraz daha kabarık oldu.ama ben bu kadarını bile beklemiyordum.şu an çok mutluyum
Her keratin markasinin farkli urunleri yok ama bazi markalarin farkli sac tipleri icun farkli keratinleri var. Yalniz kizlar sunu unutmayin, bu bir sac bakimi, yan etkisi saclari duzlestirmek. Duzlestirirkende jilet gibi kuaforden cikmis dumduz saclar degil, kabarikligi gitmis bakimli yumusak ve fone gerek kalmayan saclar. Bu yuzden her sac tipinde sonuc farkli oluyor, kalin telli, yipranmis, dalgali yada kivircik saclarda saglayacagi duzlukle, ince telli hafif dalgali sacta saglayaci duzluk tabiki farkli olacaktir. Yalniz, tabiki her uygulamadan sonra saclar daha bakimli olacagindan daha fazla duzlesecegide garati
Cnm bende bugun temin ettim butun malzemeleri yaziyorum sana, fisfisli bir sisenin icine yarisina kadar icme suyu koyup, 1 kucuk sise gliserin, 1 kapak tatli badem yagi, birkac damla menekse yagi, birkac damla jojoba yagi (bu yaglari cesitlendirebiliyorsun findik yagi gibi) her banyodan sonra havluyla suyunu aldigin saclarina bunu sur ve tara. Mavi su, sivi sac kremi mantigi yani:) tabi bu tarif dogal cokda faydali olacagini dusunuyorum. Paylasan arkadaslara tesekkurler
ben yıkadım saçlarımı sonunda. sadece kuruttum, tarak veya fırça kullanmadım saçlarım gerçekten bu sefer dümdüz oldu, fön çektirmiş kadar düz, çok mutluyumama uçlar berbat durumda baya baya yanmış. şu gliserinli tarifi yapıp bir iki ayda uçlarından azar azar aldırırsam onlarda düzelecek, darısı herkesin başına en kısa zamanda resimde ekliycem