- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.629
-
- Konu Sahibi KilicBaligi
hepinize tekrar merhaba kızlar.uzun zamandır giremedim forumlara.kılıçbalıgı 2.seansımı yapmıstım ya en son bu sefer dalgalı kaldı sanırım 180 dereceyle yaptıgım ıcın :S yani öle oldugunu düşünüorm ilki daha düzdü çünkü ısı yüksekti...yalnız bişi dikkatimi cekti saçım ilk günki gibi yumuşacık diil bide uçları çok hafif kırılmaya başladı gibi...ama herseye ragmen muhtesem ve rahat :)
iki mesaj üstüste düzleştirici sorusu olunca tuhaf olmuş:) 50w ın kaç dereceye kadar ısınacağını bilmiyodum.sağol
ben ikinci uygulamamı yıkadımuçları ilk yaktığımdan biraz daha iyi durumda şuan ısıyı 150 ye indirdim valla korkumdan hoş hala saçımı yıkayıp kurutup çıkamıyorum düzeltmeden ama eskisi kadar uğraştırmıyor beni bunada şükür
ben de 2. seansımı yaptım cumartesi günü nihayet.
geçen sefer 80ml hepsini kullanmıştım hatta anca yetmişti. yine saçımın tamamına yaptım ama bu sefer yarısını bile kullanmadım. kurutmak ve düzleştirmek çok kolay oldu. sonuç yine mükemmel =) bu sefer bozmayacağım inşallah.. kılıçbalığı, her yaptığımda gelip gelip teşekkür edicem valla sana..
geçen sefer 80ml hepsini kullanmıştım hatta anca yetmişti. yine saçımın tamamına yaptım ama bu sefer yarısını bile kullanmadım. kurutmak ve düzleştirmek çok kolay oldu. sonuç yine mükemmel =) bu sefer bozmayacağım inşallah.. kılıçbalığı, her yaptığımda gelip gelip teşekkür edicem valla sana..
Saçınızın uzunluğu ne kadardı acaba? benim ürünler geldi de 225 mllik istemiştim..saçlarım gür ve kalın telli..kısa da değil.. ne kadar kullanmam gerekir acaba?
80 ml orat uzunluktaki ve gürlükteki saçlar için cnm, sen 100 ml kullan ilk sefer için. az gibi görünmesin gözüne, yetecektir az az sürüp tutamlara sonra tarayacaksın zaten
80 ml orat uzunluktaki ve gürlükteki saçlar için cnm, sen 100 ml kullan ilk sefer için. az gibi görünmesin gözüne, yetecektir az az sürüp tutamlara sonra tarayacaksın zaten
kızlar bende bugün 2.kez gittim kuaföre. saçıma 2.kez sürdürdüm keratini ve bu sefer ısıyı 230 derece verdirerek yaptırdım önce saçlarımın uçlarını kestirdim kısaldı saçlarım ama uzun zamandır kestirmiyordum kesimede ihtiyacım vardı. ben kuafördeyken (iyi olucak hastanın doktor ayağına gelirmiş) yaptırdığım ürünün temsilcisi geldi. ona şikayette bulundum olmadı saçlarım falan diye adam bir ilgilendiki sormayın çok özendiler bu sefer adamın sayesinde:) bakalım bu sefer sonuç ne olucak. bekleme sürem 24 saat ama ben yine bir-iki gün fazladan bekleyip öyle yıkayacağım ve sonucu hemen yazıcam tabi :)
kılıçbalığı,sana sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum..
Önce topiğe girdim ve tüm sayfaları tek tek okudum..
Ürün markası konusunda bilgi verilmediği için ,kendim araştırdım ve şu...olsun diyerek
sipariş verdim..
İlk sayfada anlattıklarının çıktısını aldım,kuaför arkadaşıma götürdüm..ürünü uyguladık,az daha boğuluyorduk ama ,neyse değdi..ben saçlarımı bir yıl içinde mavi siyahtan açtırmış,beğenmemiş tekrar koyulaştırmış beğenmemiş sonra tekrar kendi açmış ve boyamış biri olarak lastik gibi uzayan saçlarımın artık uzamadığını ve toparlandığını görünce çok mutlu oldum...bugün ilk günüm,iki gün sonra yıkayacağım,bakalım uçları yanık yanık olacak mı ve fönlü gibi duracak mı merak ediyorum..hem bakım ,hemde düzleştirme amaçlı yaptım..gerçi 8 ay önce traphy (düzleştirme ama keratin değil ) yaptırmıştım..hafif dalgalı olan saç uçlarım düz olmuştu ...ama yıpranmıştı..keratin bakalım nasıl sonuç verecek ??
ayrıca saçlarıma bakım olarak hc saç bakım yağı kullanıyorum..kesinlikle tavsiye ederim..saçları iki kat uzatıyor..ve toparlıyor ,şimdi tek merak ettiğim bu bakım yağı keratini çözer mi?? bakalım...
tekrar teşekkür ederim,emeğine ,yüreğine sağlık...
bana uygulanan üründe duman çok çok azdı, kokuda yok denecek kadar azdı, bu çıkan duman ve koku sanırım üründen ürüne değişiyor:97:
Saçınızın uzunluğu ne kadardı acaba? benim ürünler geldi de 225 mllik istemiştim..saçlarım gür ve kalın telli..kısa da değil.. ne kadar kullanmam gerekir acaba?
80 ml ile başla, yetmezse 100 ml ye çıkart o da yetmezse bol sürme işini abartmışsın diyebilirim
nihayet dün akşam uygulamayı yaptımkurutma aşamasında gözlerim yandı biraz onun dışında bir sorun yaşamadım.. 110 ml keratinle uygulamayı yaptık..şu an iş yerindeyim.biraz yağlı gözüküyo saçlarım ama olsun sonucu merakla bekliyorum.. kılıçbalığı tekrar tekrar teşekkürler...
Birde şampuan konusunda birşey danışmak istiyorum... sülfatsız ve sodyumsuz olması yeterli mi?