- 29 Ocak 2011
- 199
- 2
-
- Konu Sahibi KilicBaligi
cnm çok sevindim güle güle kullan saçlarını.benim bugün 14.gün ve bozulmaya başladı moralim çok bozuk.tülerme var saçımda.izmirde yaptırdım ve marmarise geldim kuaförüm su değişikliğinden olabilir dedi.ve dün bi halt ettimkullandığım sülfatsız şampuandan acayip şikayetçiydim saçlarım yıkarken köpürmüyo ve hiç temizlenmiomuş gibi geliodu yıkadıktan sonrada tararken zor açılıdu saçlarım.yıkadıktan bigün sonrada hemen yağlanıodu.izmirden saç kremi almayı unuttuğum için evde bulunan saç kremini kullandım.sanırım o bozdu.oysa kuaförüm sülfatsız şampuandan sonra herhangi bi krem kullanabilrisn dedi.bugün aradım mavi su al dedi bende mavi su bozuo dedim nerden biliosun dedi deneyen arkadaşlar var dedim.ozaman kiloluk saç kremleri oluo ya ipek falan ondan al dedi.benim saçımı ne bozdu böyle yaa.yaptırdıktan iki üç gün sonra tekrar gidip kuaförde yıkattırdım o yıkayıp kurutunca pırıl pırıl yumuşacık oluo saçlarım.ben yapınca olmuo.sen neyle yıkadın aynısını gönder bana dedim.sendeki şampuan ve sana al dediğim kiloluk o dandik kremle dedi.ilk günler çok sevnmiştim süper olmuştu nazarmı değdi.gören saçların nasıl parlıo diodu öf yaa şimdi düzelmicekmi bu tekrarmı işlem yapmam gerekicek.okadar para verdim offf offf
canm üzüldm senin adına yaa :2: keske evdeki saç kremini kullanmasaydınn yaaa..
inşaallah bi çaresi vardır tatllım :26:
kılıçbalığım tavsiyen varmı?yenidenmi yaptırmam gerekiyo yoksa kurtarabilirmiyim ilk yaptırdığım haline dönermi doğru şampuan ve kremi kullabdığım taktirde?
Kılıçbalığı Canım ben sadece KehküLLerime yaptm dün akşam kendm saçımı şampuanıyl yıkayıp
kremini sürdüm. sonra kuruttum keratini sürüp sardım ve bekledm sonra düzleştirdm ama keratinm vanilya kokuyo herkes insanı boğuyo kokusu falan demiş benmknde öle bişi yokktuu nden acababide sodyum içermeyen şampuanlar hep 20 25 tl ya daha uyguna yokmuu
cnm çok sevindim güle güle kullan saçlarını.benim bugün 14.gün ve bozulmaya başladı moralim çok bozuk.tülerme var saçımda.izmirde yaptırdım ve marmarise geldim kuaförüm su değişikliğinden olabilir dedi.ve dün bi halt ettimkullandığım sülfatsız şampuandan acayip şikayetçiydim saçlarım yıkarken köpürmüyo ve hiç temizlenmiomuş gibi geliodu yıkadıktan sonrada tararken zor açılıdu saçlarım.yıkadıktan bigün sonrada hemen yağlanıodu.izmirden saç kremi almayı unuttuğum için evde bulunan saç kremini kullandım.sanırım o bozdu.oysa kuaförüm sülfatsız şampuandan sonra herhangi bi krem kullanabilrisn dedi.bugün aradım mavi su al dedi bende mavi su bozuo dedim nerden biliosun dedi deneyen arkadaşlar var dedim.ozaman kiloluk saç kremleri oluo ya ipek falan ondan al dedi.benim saçımı ne bozdu böyle yaa.yaptırdıktan iki üç gün sonra tekrar gidip kuaförde yıkattırdım o yıkayıp kurutunca pırıl pırıl yumuşacık oluo saçlarım.ben yapınca olmuo.sen neyle yıkadın aynısını gönder bana dedim.sendeki şampuan ve sana al dediğim kiloluk o dandik kremle dedi.ilk günler çok sevnmiştim süper olmuştu nazarmı değdi.gören saçların nasıl parlıo diodu öf yaa şimdi düzelmicekmi bu tekrarmı işlem yapmam gerekicek.okadar para verdim offf offf
Olmadi dedigin gibi moonshine nin aldigi yerden aliriz topluca, ben tek basima guvenipte (kullandigim urun disinda) alamiyorum
kılıçbalığım tavsiyen varmı?yenidenmi yaptırmam gerekiyo yoksa kurtarabilirmiyim ilk yaptırdığım haline dönermi doğru şampuan ve kremi kullabdığım taktirde?
Çok teşekkür ederim tatlım...Benim keratinleride arkadaşım getirecekti yurtdışından hatun giderayak birne takıldı kaldı orda, ilginç...keratinler yalan oldu tabii...Olmadı Moonshine76'nın aldığı üründen topluca sipariş veririz çünkü kullandı ve memnun kaldı...Bakalım bekleyelim biraz...
kilic baligini canim daha öncede yazmistim almanyadayim ve keratini sonunda buldum alicam diye anlatmistim ama daha fiyatini ögrenmemistim gittim sordum ve sadece keratin 400euro dediler.sizde böyle pahalimi aldiniz canim.biliyorum yine ebay den bak diceksin ama o kadar cok cesit varki bir turlu karar veremedim daha dogrusu hangisi daha iyi hic bilmiyorum.moonshine 76 hangisini kullandiyssa bana özelden yada burdan yazabilirmisin,biliyoru urun ismi vermiyosun ama yukardaki mesajinda öyle yazinca sordum umari kizmassinbirde sana özelden ürun ismi yazicam yardimci olurmusun
Hemen gidip yaptirmadan once sodyum ve sulfat icermeyen bir sampuan ve sac kremi alip denesen daha iyi olmazmi cnm. Bu uygulamayi yaptiktan sonra kullandigimiz urunlere dikkat etmemiz gerekiyor, emegimizede paramizada yazik olmasin
Daha yikamadan moralini bozma:) hersey guzel olucak goruceksinhem diyelim ilk seferde istedigin kadar duz olmadi, 2. Sefer olur. Benim oyle oldu mesela. Hadi bakalim hayirlisi. Gulsah bana kuafor yaptigi markanin sodyum sulfatsiz sampuan ve kremini verdi sacinin bozulmasini istemiyorsan baska urun kullanma, bunlarin icindede keratin var, saca keratin yuklemeye devam eder demisti. Valla ben acikcasi korkumdan cesaret edipte baska bisey suremem sacima. Cnm netten biraz arastirsana, brezilya fonu yapilmis saclar icin ozel sampuan ve krem satan yerlerden birinden al bence baskada bisey surme saclarina Kilicbaligim, sinavlarda basarilar cnm, Allah zihin acikligi versin [/Q
canım banada verdi zaten kuaför sülfatsız şampuan.onu kullanıorum ama kremini almamıştım.sadece şampuan yeterli kreme ihtiyaç duymam diye düşünmüştüm ama şampuan okadar berbatki ne köpürüo ne dağılıo saçımda zorla yıkıyorum yıkadıktan sonrada tararken açmakta zorlanıorum.durum böle olunca tekrar gittim yaptırdığım yere krem sürmezsen olmaz tabi dedi e sölemedinki sen bana dedim.peki herhangi bi kremmi kullanıcam dedim evet kullanabilrsin dedi.yani beni o yanılttı.lafına güvenipte kullandım farklı krem.neyse şimdi gidip alıcam sülfatsız bir krem.umarım düzelir.baya üzüldüm ama.ilk günler çok güzeldi çünkü.ne yapalım sağlık olsun.
Daha yikamadan moralini bozma:) hersey guzel olucak goruceksinhem diyelim ilk seferde istedigin kadar duz olmadi, 2. Sefer olur. Benim oyle oldu mesela. Hadi bakalim hayirlisi. Gulsah bana kuafor yaptigi markanin sodyum sulfatsiz sampuan ve kremini verdi sacinin bozulmasini istemiyorsan baska urun kullanma, bunlarin icindede keratin var, saca keratin yuklemeye devam eder demisti. Valla ben acikcasi korkumdan cesaret edipte baska bisey suremem sacima. Cnm netten biraz arastirsana, brezilya fonu yapilmis saclar icin ozel sampuan ve krem satan yerlerden birinden al bence baskada bisey surme saclarina
emirgül canım cevaabın için teşekkür ederim.. inşallah güzel olur tatlım yaa.. defne garlı şampuandan bahsedilmiş birkaç sayfada da onda da sülfat olmadığı söyleniyo.senin bir fikrin var mı acaba? bu akşam yıkayacağım için şampuanı almam gerekiyo gün içerisinde..birde benim saç kremim vardı kullandığım..içeriğine baktım sülfat veya sodyum içermiyo.onu kullansam mı acaba??
Hehehe sen bütün saçına sürde ondan sonra gör kokuyuDefne garlı şampuan için sls yok deniyor ama ben hala hangisi olduğunu bulamadım, aktara bakabilirsin...Dfn garlı olarak geçiyor sanırım fiyatıda 10 lira bir şey...Dediğim gibi bana verilen bilgi bu yönde ama isimden emin değilim...
Aktara gidip bir bak istersen cnm, sanirim onunda birkac cesidi varmis hangisinde yok bilmiyorum. Watsonda live clean shea yagi iceren sampuan ve sac kremi var o guzel bir urun, birde yine watsonda boyle organik sulfat icermeyen farkli markalarda var. Arastir ona gore al cnm. Bu arada sevgili BEANY bana ozel msj atmissin ama henuz ben ozel msj atamiyorum. Cnm dikkat etmen gereken urunun icerisinde formaldehit bulunmamasi, kokusuz ve dumansiz olanlarida daha kaliteli kanaatimce. Ben kuaforde yaptirdim, bana yapilan urunu ithal eden firmaninda web sitesi henuz yapim asamasinda malesefyoksa garanti cok ii bir urun. Piyasada cok fazla yerli merdiven alti urun var alirken dikkatli olun ama inanin bende su iyi bu kotu diyemem
araştırıyorum emirgül,açıkçası yerli bir tedarikçiden almak istiyorum,y.dışından bi ürün getirtmeye kalktığında bir ayın gidiyor,formaldehitsiz ,kokusuz ürünleri araştıracağım peki.
yanlız saç kremi işi kafama takıldı,krem şartmı,sülfatsız şampuan kullansak kafi gelmezmi?
Tamam tatlım teşekkür ederim.. şu an bulunduğum ilde Watson yok malesefartık aktara bakarım..