-
- Konu Sahibi KilicBaligi
Umarim bulursun cnm, hadi yikayip kuruttuktan sonra iyi haberlerini bekliyoruz. Kuruturken saclarini karistirma fonu yukaridan asagiya dogru tut saclarina aklinda olsun
sağol canımcım,tüm uyarıları dikkate alacağım.Alacagin firmaya sor saglik bakanligi onayi varmi, icinde formaldehit varmi, ona gore al cnm. Eger normalde saclarini yikadiginda krem kullaniyorsan yine kullanmalisin sadece sampuan yeterli olmaz. Ama normalde krem kullanmiyorum sacimi tararkende sorun yasamiyorum diyorsan krem kullanmana gerek yok cnm. Yaparkende dikkatli olun maske mutlaka takin vantilator olsun cam acik olsun, o dumani solumayin. Sacim guzel olucak derken cigerlerimize yazik olmasin:94:
Sonucu büyük bir merakla bekliyorum...Bugün uygulamamın 4. günü, akşama yıkıcamm saçlarımı... bu sabah kalktığımda sç uçlarımda bariz dalgalanmalar vardı düzleştirdim tetrar ama akşam yıkadığımda da böyle mi olacak sonuç??
Daha yikamadan moralini bozma:) hersey guzel olucak goruceksinhem diyelim ilk seferde istedigin kadar duz olmadi, 2. Sefer olur. Benim oyle oldu mesela. Hadi bakalim hayirlisi. Gulsah bana kuafor yaptigi markanin sodyum sulfatsiz sampuan ve kremini verdi sacinin bozulmasini istemiyorsan baska urun kullanma, bunlarin icindede keratin var, saca keratin yuklemeye devam eder demisti. Valla ben acikcasi korkumdan cesaret edipte baska bisey suremem sacima. Cnm netten biraz arastirsana, brezilya fonu yapilmis saclar icin ozel sampuan ve krem satan yerlerden birinden al bence baskada bisey surme saclarina Kilicbaligim, sinavlarda basarilar cnm, Allah zihin acikligi versin
Daha yikamadan moralini bozma:) hersey guzel olucak goruceksinhem diyelim ilk seferde istedigin kadar duz olmadi, 2. Sefer olur. Benim oyle oldu mesela. Hadi bakalim hayirlisi. Gulsah bana kuafor yaptigi markanin sodyum sulfatsiz sampuan ve kremini verdi sacinin bozulmasini istemiyorsan baska urun kullanma, bunlarin icindede keratin var, saca keratin yuklemeye devam eder demisti. Valla ben acikcasi korkumdan cesaret edipte baska bisey suremem sacima. Cnm netten biraz arastirsana, brezilya fonu yapilmis saclar icin ozel sampuan ve krem satan yerlerden birinden al bence baskada bisey surme saclarina Kilicbaligim, sinavlarda basarilar cnm, Allah zihin acikligi versin [/Q
canım banada verdi zaten kuaför sülfatsız şampuan.onu kullanıorum ama kremini almamıştım.sadece şampuan yeterli kreme ihtiyaç duymam diye düşünmüştüm ama şampuan okadar berbatki ne köpürüo ne dağılıo saçımda zorla yıkıyorum yıkadıktan sonrada tararken açmakta zorlanıorum.durum böle olunca tekrar gittim yaptırdığım yere krem sürmezsen olmaz tabi dedi e sölemedinki sen bana dedim.peki herhangi bi kremmi kullanıcam dedim evet kullanabilrsin dedi.yani beni o yanılttı.lafına güvenipte kullandım farklı krem.neyse şimdi gidip alıcam sülfatsız bir krem.umarım düzelir.baya üzüldüm ama.ilk günler çok güzeldi çünkü.ne yapalım sağlık olsun.
Senin açına uygulama yapan arkadaş tam dayaklıkmış doğrusu, adamın umuru değil bozulmuş bozulmamış...Halbuki hala alayamıyorlar bir kadının saçı, onun hazinesidir...
Daha yikamadan moralini bozma:) hersey guzel olucak goruceksinhem diyelim ilk seferde istedigin kadar duz olmadi, 2. Sefer olur. Benim oyle oldu mesela. Hadi bakalim hayirlisi. Gulsah bana kuafor yaptigi markanin sodyum sulfatsiz sampuan ve kremini verdi sacinin bozulmasini istemiyorsan baska urun kullanma, bunlarin icindede keratin var, saca keratin yuklemeye devam eder demisti. Valla ben acikcasi korkumdan cesaret edipte baska bisey suremem sacima. Cnm netten biraz arastirsana, brezilya fonu yapilmis saclar icin ozel sampuan ve krem satan yerlerden birinden al bence baskada bisey surme saclarina
emirgül canım cevaabın için teşekkür ederim.. inşallah güzel olur tatlım yaa.. defne garlı şampuandan bahsedilmiş birkaç sayfada da onda da sülfat olmadığı söyleniyo.senin bir fikrin var mı acaba? bu akşam yıkayacağım için şampuanı almam gerekiyo gün içerisinde..birde benim saç kremim vardı kullandığım..içeriğine baktım sülfat veya sodyum içermiyo.onu kullansam mı acaba??
Biri aktara gidip baksa olmaz mı yani...Ben bu gün baktım dfn garlı yoktu, habiboğlu defne garlı vardı o da uygun değil...
Koca Cevahir Watsons'da bırak diğer çeşitleri Live Clean bile yoktu, çok bozuldum...Komşuma alacaktım halbu ki...Aktara gidip bir bak istersen cnm, sanirim onunda birkac cesidi varmis hangisinde yok bilmiyorum. Watsonda live clean shea yagi iceren sampuan ve sac kremi var o guzel bir urun, birde yine watsonda boyle organik sulfat icermeyen farkli markalarda var. Arastir ona gore al cnm. Bu arada sevgili BEANY bana ozel msj atmissin ama henuz ben ozel msj atamiyorum. Cnm dikkat etmen gereken urunun icerisinde formaldehit bulunmamasi, kokusuz ve dumansiz olanlarida daha kaliteli kanaatimce. Ben kuaforde yaptirdim, bana yapilan urunu ithal eden firmaninda web sitesi henuz yapim asamasinda malesefyoksa garanti cok ii bir urun. Piyasada cok fazla yerli merdiven alti urun var alirken dikkatli olun ama inanin bende su iyi bu kotu diyemem
araştırıyorum emirgül,açıkçası yerli bir tedarikçiden almak istiyorum,y.dışından bi ürün getirtmeye kalktığında bir ayın gidiyor,formaldehitsiz ,kokusuz ürünleri araştıracağım peki.
yanlız saç kremi işi kafama takıldı,krem şartmı,sülfatsız şampuan kullansak kafi gelmezmi?
Ben normalde saç kremi kullanmam, hala kullanmıyorum ama saç kremi kullanmaya alıştırdıysan saç kremi şart tatlım...
tamam canmm bakaLım hepsini yaptırınca görürüm
tamam arstırıcam tatLm cok sagol
Güzel haberler bekliyoruz tatlım...
Alacagin firmaya sor saglik bakanligi onayi varmi, icinde formaldehit varmi, ona gore al cnm. Eger normalde saclarini yikadiginda krem kullaniyorsan yine kullanmalisin sadece sampuan yeterli olmaz. Ama normalde krem kullanmiyorum sacimi tararkende sorun yasamiyorum diyorsan krem kullanmana gerek yok cnm. Yaparkende dikkatli olun maske mutlaka takin vantilator olsun cam acik olsun, o dumani solumayin. Sacim guzel olucak derken cigerlerimize yazik olmasin:94:
Kızlar, sağlık bakanlığından onay olması ürünün sağlıklı ve kullanılabilir olduğu mansına gelmez...Güvenmeyin yani...Maalesefki bakanlık bu konuda çok başarısız bir politika izliyor...
sağol canımcım,tüm uyarıları dikkate alacağım.
tek başıma becerebileceğimi sanmıyorum,eli yatkın bi tanıdıktan yardım alıcaz artık :)
Sen mi başaramayacaksın...Hahayyyttt
normalde saç kremi kullanmıyorum,arada bir kendi hazırladığım özel saç bakım terkiplerini kullanıyorum,saçlarımı sürekli fönlü kullandığımdan düzleştirmede problem oluyor diye açıkçası çok sık ne krem nede bakım yağları uyguluyorum.
keratin bakıma gelince,kılıçbalığı cidden bu konuda kendime güvenemiyorum:)yardımcı şart.
ben müspet ilgi alanıma giren konulara el atayım sadece:)
dün kendime kırışıklık giderici ,iyi nemlendirici özelliği olan bi gece kremi yaptım ,kkda paylaşmak istiyorum yakın zamanda.
muhteşem bi krem oldu ,doğal bitki özleri,yağları,vitaminler vs den oluşuyor,krem malzemelerini herkesin tedarik edebileceği türden olmasını istiyorum kkya özel farklı hammaddelerle(herkesin ulaşabileceği şekliyle) deneyip yazıcam.benim hazırladığım krem bazlarına herkes ulaşamayabilir çünki.
saç işi beni aşar ,bana siz yardım ediyorsunuz ,sizden öğrendiklerimle birşeyler yapıcam inşallah,saçlarım pırasa gibi olacak :)
Biz en iyisi brezilya fönünden sonra kullanılması uygun şampuanlar ve bulabileceği yerler ile alakalı bir konu açalım...Hepsi tek başlıkta bulunsun...Ben gecen pazar gunu cevahir watsondaydim vardi, baktim inceledim baya hatta. Brezilya fonunden sonra satis patlamasi oldu demekkizlar organix inde brezilya fonlu saclara ozel sampuan sac kremi vs. Urunleri var, gayette iyi bir markadir, eczanelerden ve netten bulabilirsiniz. Beany konuyu acar acmaz burdanda haber ver cnm, bekliyorum:)) kirisiklar icin henuz erken ama eninde sonunda lazim olucak ya supersiniz bayanlar, bayiliyorum valla su yaratici ise yarar onerilerinize buarada 100 msja az kaldi cok sukur ozaman ozelden cvp verebilicem msj atan arkadaslara
O zaman saç kremi kullamamaya devam et tatlım, hiç gereği yok ...Tarifini büyük bir merakla bekliyorum...
Biz en iyisi brezilya fönünden sonra kullanılması uygun şampuanlar ve bulabileceği yerler ile alakalı bir konu açalım...Hepsi tek başlıkta bulunsun...
Kesinlikle ayni seyi dusundum Tatlim bende, herkes kullandiklarini yazsin, boylece nelerin brezilya fonunu bozduguda ortaya cikmis olur
O zaman saç kremi kullamamaya devam et tatlım, hiç gereği yok ...Tarifini büyük bir merakla bekliyorum...
Biz en iyisi brezilya fönünden sonra kullanılması uygun şampuanlar ve bulabileceği yerler ile alakalı bir konu açalım...Hepsi tek başlıkta bulunsun...
Yeni başlığımız hayırlı olsun...
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-b...anilmasi-uygun-olan-sampuan-sac-kremleri.html
kızlaarrr dün bulunduğum ili talan ettim ama şampuan bulamadım hiçbiryerdebende setin içerisinde gelen içerisinde sülfat olan şampuanı kullanmak zorunda kaldım malesef ve sonuç hüsran.. istediğim ve beklediğim gibi değil..acaba şampuandan mı oldu?? şaçlarım çok yumuşadı ama düzleşmedi:84:
kesinlikle şampuandandır canım bende içinde sülfat olan saç kremiyle aynı denemeyi yaptım ve güzelim saçlar bozuldu.moralim feci bozuldu.gördünmü bilmiorum ama ilk yaptırdığım günki resmini eklemiştim o halinden eser kalmadı
kızlaarrr dün bulunduğum ili talan ettim ama şampuan bulamadım hiçbiryerdebende setin içerisinde gelen içerisinde sülfat olan şampuanı kullanmak zorunda kaldım malesef ve sonuç hüsran.. istediğim ve beklediğim gibi değil..acaba şampuandan mı oldu?? şaçlarım çok yumuşadı ama düzleşmedi:84:
kesinlikle şampuandandır canım bende içinde sülfat olan saç kremiyle aynı denemeyi yaptım ve güzelim saçlar bozuldu.moralim feci bozuldu.gördünmü bilmiorum ama ilk yaptırdığım günki resmini eklemiştim o halinden eser kalmadı
Sadece para ve emekde değil, umutlar uçup gidiyor ve biliyor musunuz bu şekilde bozulan saçı toparlamak zor oluyor, benim mavi su deneyip özellikle kabarttığım tutamlar arada merhaba diyorlar bana :)Üstelik üzerine bir kere daha keratin yapmıştım ama ısıyı düşük tuttum ...Haftaya yeni bir marka ile bir deneme yapacağım tüm saça, bakalım ne olacak...ah mamis ahh.. forumlarda sürekli söylemedikmi sakın kullanmayın diye, niye şampuan alma işini son güne bıraktınyazık değilmi yani, o keratinede belli bir para ödüyorsunuz, birsürüde emek harcıyorsunuz yapmak için, sonra bir şampuanla at hepsini çöpe lütfen arkadaşlar, umutlarımıza yazık valla. keratini alırken, mutlaka sonrasında yıkayacağınız şampuanınızı, eğer normalde kullanıyorsanız kreminizide alın. internette satış yapan bir sürü site var.
uzun süren araştırmalar dahilinde sonunda bende brezilya fönünü yapmaya karar verdim. bir kozmetik deposunda birkaç marka buldum yarın gidip almayı düşünüyorum özellikle internetten sipariş etmedimki gidip yerinden almak vede içerikleri hakkında daha çok bilgeye sahip olmak istedim. yalnız sormak istediğim bişey var bazı yerlerde keratini saçta 10-20 dakka yazıyor bazı yerlerde 30-40 dakka yazıyor hangisine güveneceğimi şaşırdım birde saçlarım çok ince telli ben 200 - 210 derece sıcaklıkta pres yapmak istiyorum saçı yakmamak için bu sıcaklıkta pres yapan arkadaşlar varsa bana bilgi verirse sevinriim. cvplarınız bekliyorum.:1 :
O kadarda uyarıyoruz ama tatlım, yani niye son güne bıraktın ki ben daha işlemi yaptmadan şampuan stokladım eve? Hadi şampuan bulamadın bari doğal bir sabun ile yıkasaydın, biraz sertleşirdi ama hiç yoktan keratini uçurmazdı...
Offf offf...Ali yazar veli bozar, keratin suyunu çeker azar, azar...
Sadece para ve emekde değil, umutlar uçup gidiyor ve biliyor musunuz bu şekilde bozulan saçı toparlamak zor oluyor, benim mavi su deneyip özellikle kabarttığım tutamlar arada merhaba diyorlar bana :)Üstelik üzerine bir kere daha keratin yapmıştım ama ısıyı düşük tuttum ...Haftaya yeni bir marka ile bir deneme yapacağım tüm saça, bakalım ne olacak...
bende bu kez evde kendimmi yapsam diye düşünüyorum ama kendime güvenemiyorum beceriksiz ve sakarımda biraz kesin yakarım saçımıbirde maşam yok maşa almam gerekiyor pofff
Kılıçbalığı tatlım benm aldığım set içinde serm,keratin,şampuan ve krem vardı.
dün akşam gittim arkadaşa yaptırdım serumumu keratinimi kullancaz dedik sonunda eratini sürdük
fön makinesiyle yedirdi hem sacıma masayla değil tatlımm..arkadas diyo bence serum sürülmeli o su gibi keraatin kremsi. inş doğrudur :18::18:
nefesimi kesti felaket yaa dediğin kadr varmss
suan saclarım yağlı yağlıı iğrencc utandm dışarı çıkmaya walla
ama sonuç güzl olsunda katlanırım
3 gün beklicem simdi böylee inş yıkadıkt sonra düz kalır çok korkuyorum yaaa
paraya emeğe yazık yanii olmazsaa..heveslndm bide çok
canmm bide benm şampuanın içinde sülfat var ama kremnde yok ikisindede omaması gerekti dimii :18::18: