- 18 Şubat 2011
- 1.102
- 885
- Konu Sahibi KilicBaligi
kılıçbalığım benimde şu saçın yağlanması konusunda kafam karıştı yaw uygulamayı yapan hemen hemen kerkes saçlarım çok yağlı görünüyor demiş, benim neden öyle olmadıki. aşırı kuru saçlarım hayatımda birkez bile yağlandığına şahit olmadım ama sonuçta bu yağlı görünümü yapan herhalde saça sürülen keratin. bak bugün benim 3.günüm saçlarımda yağlanma falan yok hala, bana bu keratini azmı sürüyorlar yoksa , geçen seferde hiç yağlanma falan olmamıştı. bu akşam yıkıycam umarım yine hayal kırıklığına uğramam:85:
bu arada mamis, evet cnm şampuanın sodyum ve sülfat içermemesi gerekiyor. benim kullandığım şampuanda herikiside yok. tek kötü yanı şampuanın hiç ama hiç köpürmemesi saçlarıma sanki su sürüyormuşum gibi. buda insanda saçlarım kirli kaldı hissi uyandırıyor ama aksi halde diğer şampuanlar, saçtaki keratinin çözülüp saçtan akmasını sağlıyor yaptığımız işlemde boşa gitmiş oluyor cnm
bu arada mamis, evet cnm şampuanın sodyum ve sülfat içermemesi gerekiyor. benim kullandığım şampuanda herikiside yok. tek kötü yanı şampuanın hiç ama hiç köpürmemesi saçlarıma sanki su sürüyormuşum gibi. buda insanda saçlarım kirli kaldı hissi uyandırıyor ama aksi halde diğer şampuanlar, saçtaki keratinin çözülüp saçtan akmasını sağlıyor yaptığımız işlemde boşa gitmiş oluyor cnm