- 29 Ocak 2011
- 199
- 2
- Konu Sahibi KilicBaligi
cnm çok sevindim güle güle kullan saçlarını.benim bugün 14.gün ve bozulmaya başladı moralim çok bozuk.tülerme var saçımda.izmirde yaptırdım ve marmarise geldim kuaförüm su değişikliğinden olabilir dedi.ve dün bi halt ettim kullandığım sülfatsız şampuandan acayip şikayetçiydim saçlarım yıkarken köpürmüyo ve hiç temizlenmiomuş gibi geliodu yıkadıktan sonrada tararken zor açılıdu saçlarım.yıkadıktan bigün sonrada hemen yağlanıodu.izmirden saç kremi almayı unuttuğum için evde bulunan saç kremini kullandım.sanırım o bozdu.oysa kuaförüm sülfatsız şampuandan sonra herhangi bi krem kullanabilrisn dedi.bugün aradım mavi su al dedi bende mavi su bozuo dedim nerden biliosun dedi deneyen arkadaşlar var dedim.ozaman kiloluk saç kremleri oluo ya ipek falan ondan al dedi.benim saçımı ne bozdu böyle yaa.yaptırdıktan iki üç gün sonra tekrar gidip kuaförde yıkattırdım o yıkayıp kurutunca pırıl pırıl yumuşacık oluo saçlarım.ben yapınca olmuo.sen neyle yıkadın aynısını gönder bana dedim.sendeki şampuan ve sana al dediğim kiloluk o dandik kremle dedi.ilk günler çok sevnmiştim süper olmuştu nazarmı değdi.gören saçların nasıl parlıo diodu öf yaa şimdi düzelmicekmi bu tekrarmı işlem yapmam gerekicek.okadar para verdim offf offf
canm üzüldm senin adına yaa :2: keske evdeki saç kremini kullanmasaydınn yaaa..
inşaallah bi çaresi vardır tatllım :26: