- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.629
-
- Konu Sahibi KilicBaligi
kılıçbalığı yorumların hemen hemen hepsini okudum bende uygulamaya karar verdım fakat marka konusunda kararsızım bu konuda hassas olduğunu bılıyorum marka vermıyosun ama bı yardım edersen çok sevınırım hawai alsam nasıl olur sence.
Kızlar yaxxxxxxbrezilya fönü için bi sürü ürünleri var ama ben şunu merak ediyorum 'keratin serumu' diye bişey var...Acaba bunu brezilya fönü yapmadan kullansak olur mu:26: 'Nemli saça uygulanır durulanmaz' yazıyor üstünde...Bu konuda biri beni bilgilendirebilir mi???
Bu uygulamayı ütü ile yaparak çığır açacağın kesin canım ama hiç birimiz ütü ile yapmadığımız için bilemiyorum sonucunun nasıl olacağını...Sen kendini kurban etmek istersende sonuçlarını burda paylaşırsın
bende yzın başından beri brezilya fönünü araştırıyorum satıcısıyla da konuştum kaç kez ama satanlar inatla kendiniz yapamazsınız kuaföre yaptırmanız lazım diyolar kuaförede o kadar para veremem hemde türbanlıyım saçımı toplamadan kuaföre git gel yapmam mümkün değil. dergide organixin brezilian keratin ürününü gördüm bir ay kadar etkisi varmış ama eczanede bulamadım ben bu brezilya fönünü de kendi kendime yapabilir miyim bilmiyorum evdekilerde yardım etmezler kesin bilen varsa yardım etsin lütfeeen
Kızlar ya xxxxxxxbrezilya fönü için bi sürü ürünleri var ama ben şunu merak ediyorum 'keratin serumu' diye bişey var...Acaba bunu brezilya fönü yapmadan kullansak olur mu:26: 'Nemli saça uygulanır durulanmaz' yazıyor üstünde...Bu konuda biri beni bilgilendirebilir mi???
AAAAA oldum hayretlr içinde kaldım tüm sayfaları gezemedim ama 2 saç resmi parıl parıl dümdüz görünüyo.hem düzleştiriyo hem de bakımlı yıpratmıyo harikaymış.bütün sayfaları okumadım ne olduğunu tam bilmiyorum ama kılıçbalığı saçlrını süper yapmışın maşallah canım.
Merhaba;
Site yönetimi yeni bir uygulama yapmış arkadaşlar heristediğine özelden msj gönderemiyorsun artık. Ben kılıcbaligina '' yarım ay postiş için nrelere bakmalıyım diye sordum ama gitmedi'' arkadaşlar yerler tavsiye edebilecek olanlar özelden bana mesaj atabilirler mi? Zira bu işte her iş gibi karışık. Bazı yerde gerçek diye satılıyormuş ama boyadığında o gerçek olmayan teller almıyormuş.
Bir kere daha parayı sokağa atmayayım.
cok guzel gorunuyor sacların
çok teşekkür ederimçok güzel olmuş saçlarınız maşallah.. öncesi nasıldı acaba?
merhaba canım.u bahsettiğin xxxxxxn ürününü internette bendegördüm.hatta internette satan siteler var ama yapılışı aynen brezilya fönünün yapılışı gibi.hiç bir eksik aşaması yok.aynı işlemleri yapacaksın madem normal brezilya fönü yap saçlarına.