- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.629
-
- Konu Sahibi KilicBaligi
teşekkkür ederim canımsevgili kılıçbalığının sayesinde
Başka ekleyecek simge bulamadım
Harika görünüyor canım, güle güle kullanBen demiştim bir sorun olmayacak diye Nasıl sevindim anlatamam
Madem söz duadan açıldı dua edecekseniz bari hayırlı işler yapıp bol para kazanmam için dua edin, aşkı meşki geçtim artık
Eeeee peki sonuç?
kılıçbalığım hiç sormuyorsun saçların nasıl oldu diye:)
ürün yetmeyince fazlamı kullandım dedim ama,iyiki o miktarda kullanmışım.
% 50 nin üzerinde bir fayda sağladı saçlarıma..
üst kısımlar iyi ama asıl kötü olan yerlerde yeterli sonucu alamadım.
bu da tek seferlik bir işlemin bana yetmediğini gösteriyor.(birazda beceremediğimi)
ıslakken eskisi kadar olmasada uzamalar devam ediyor..
dün birazcık kestirdim saçlarımı..katlardan sadece yarım cm kadar kesildi.boyundan da 2-3 cm alındı.
bu şekilde katlarından zamanla kurtulmayı planlıyorum..
demek istediğim o ki,kesimden sonra fön çekildiği için şu an tam durumu anlayamıyorum.
yalnız fön çekilirken bir ara "saçlarım" diye bağırdım.kız çok acemiydi sanırım tülertti saçımı..
saçımı ayırmadan gelişigüzel fönlemesinden anlaşılıyordu acemi olduğu ama bıraktırmadım daha mesleğinin başında olumsuz etkilenmesin diye..
bakalım ikiinci yıkamamda nasıl görünecek..
ben mesajı yazana kadar sormuşsun..sitemim boşa gitti..
ayrıca pazarda dolmalık biber seçer gibi dua mı seçiyosun,çek elini hem dualardan hem dolmalık biberlerden
Bir mesaj üstte sormuştum kuzu, aynı anda yazmışız...
2. uygulamada saçını tamamen toplayacak, o uzayan yerlerden eser kalmayacak hiç merak etme ama bu sefer saçına göre ürün almak lazım, fotolarına sonradan baktım tatlım senin saçların epey gür galiba,ona göre ürün kullanmak gerek...Ayrıca saçlarının röfleli halinide çok çok beğendiğimi söylemeden geçemeyeceğim...Saçlarını biran evvel toparlayalım çünkü röfle çok yakışmış...
onlar benim en kötü röflelerim inan.çoğu yanmış saç..
dillere destan röflelerimin fotoları orada yok.üstünden yıllar geçti hala konuşulur o saçlarım.
kimse röfle olduğunu anlamıyordu..
ama attık röfle imkansız..çünkü aşırı miktarda beyazım var..
her seferinde dip boyanın ve röflenin tonunu tutturmaları çok zor..
Selective protek ammino keratin maskesi
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-b...eratin-sac-bakim-maskesi-hakkinda-hersey.html
çok teşekkür ederim hemen geri dönmüşsünüz ilginiz gerçekten çok güzel
organixin evet bir aylıkmış etkisi ama sanırım sizde ayda bir yenilemişsiniz işlemi zaten ben sahtesinden çok korkuyorum ürünün o yüzden cesaret edip alamıyorum bi türlü :18:
internetten alacağım mecbur ama satın alırken güvenebileceğim bi site önermeniz mümkün müdür acaba??
Beyaz saçlarda röfle daha kolay ve güzel tutar hatta beyaz saçlar yüzünden daha da parlak görünür...Saçların niye erken beyazladı kuzum, ders çalışmaktan mıNe olacak bizim bu halimiz ya
muhtemelen :)
öğrenci olmadığım bir yıl hatırlamıyorum 5 yaşımdan beri..
hatta 4 yaşımda okuma yazma öğrendiğimi düşünecek olursak
iki haftadır sabah 6 da yatıyorum.derslerim çok ağır..yetiştirememe korkusu bitiriyor zaten.
dün dışarı çıkayım biraz dedim,öyle bunaldım ki.. hamlamışım resmen..yürümeyi de unuttum heralde :))
vay saçlarımın haline
Of sorma bende birde çift bölüm var, hangisine çalışacağımı şaşırdım...Olsun be gülüm önemli olan zoru başarmak...
allah yardımcımız olsun o zaman hem bizim hem ihtiyacı olan herkesin ..
mükafatını almayı diliyorum..
Benim 5 ayım kaldı allahtan , çok şükür bitiyor artık ama birde aöf var ikinci üniv.kapsamında aldığım o da 1.5 sene var daha
Amin kuzum, amin...
benim ilk senem daha..
ösym den emekli olacağım heralde arkadaşların dediği gibi..
3 diploma getirene emeklilik bedavaa
cnm uygulanan bazı keratinlerde (markalardan dolayı farklılıklar olabiliyor), 3. gün saça keratini sabitlemek için bir serum uyguluyorlarmış. ben fix nano keratinde bu işlemi yaptıklarını duymuştum. sanırım seninkide böyle bir şey. umarım saçların istediğin gibi olmuştur. güle güle kullan cnm saçlarını