Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

:81::86:
tamam canım benim desteğin ve yardımın için tekrar teşekkürler duamıda edicem merak etme

Bir mesaj üstte sormuştum kuzu, aynı anda yazmışız...

2. uygulamada saçını tamamen toplayacak, o uzayan yerlerden eser kalmayacak hiç merak etme ama bu sefer saçına göre ürün almak lazım, fotolarına sonradan baktım tatlım senin saçların epey gür galiba,ona göre ürün kullanmak gerek...Ayrıca saçlarının röfleli halinide çok çok beğendiğimi söylemeden geçemeyeceğim...Saçlarını biran evvel toparlayalım çünkü röfle çok yakışmış...

ben mesajı yazana kadar sormuşsun..sitemim boşa gitti..

ayrıca pazarda dolmalık biber seçer gibi dua mı seçiyosun,çek elini hem dualardan hem dolmalık biberlerden

Hahahahaa koptummmm Tamam be tamam nasıl isterseniz öyle dua edin

Son düzenleme:

onlar benim en kötü röflelerim inan.çoğu yanmış saç..
dillere destan röflelerimin fotoları orada yok.üstünden yıllar geçti hala konuşulur o saçlarım.
kimse röfle olduğunu anlamıyordu..

ama attık röfle imkansız..çünkü aşırı miktarda beyazım var..
her seferinde dip boyanın ve röflenin tonunu tutturmaları çok zor..

Beyaz saçlarda röfle daha kolay ve güzel tutar hatta beyaz saçlar yüzünden daha da parlak görünür...Saçların niye erken beyazladı kuzum, ders çalışmaktan mı Ne olacak bizim bu halimiz ya

çok teşekkür ederim hemen geri dönmüşsünüz ilginiz gerçekten çok güzel
xxxx evet bir aylıkmış etkisi ama sanırım sizde ayda bir yenilemişsiniz işlemi zaten ben sahtesinden çok korkuyorum ürünün o yüzden cesaret edip alamıyorum bi türlü :18:

internetten alacağım mecbur ama satın alırken güvenebileceğim bi site önermeniz mümkün müdür acaba??

Son düzenleyen: Moderatör:

Canım bak, benim uygulama sebebim çok çok çok farklı, benim saçlarım zaten düz,benim düzleştirmeye ihtiyacım yok özellikle defalarca yazmama rağmen hala ısrarla yanlış anlanıyor. Ben boyadan dolayı incelip, ıslakken lastik gibi uzayan ve kopan saçlarıma bakım için yaptım ve ayda bir değil son 1.5 ayda herhalde 4 uygulama yapmış bulundum...Amaçlar farklı...Rica ediyorum beni kıstas almayın...

Bu ürünü hangi siteden alabileceğin konusunda veya orjinal mi sahte mi olduğu konusunda ne yazık ki hiç bir fikrim yok çünkü ben bu ürünü kullanmıyorum yardımcı olamayacağım...Ayrıca forumda link paylaşımıda yasak canım...

Beyaz saçlarda röfle daha kolay ve güzel tutar hatta beyaz saçlar yüzünden daha da parlak görünür...Saçların niye erken beyazladı kuzum, ders çalışmaktan mı Ne olacak bizim bu halimiz ya

muhtemelen :)
öğrenci olmadığım bir yıl hatırlamıyorum 5 yaşımdan beri..
hatta 4 yaşımda okuma yazma öğrendiğimi düşünecek olursak
iki haftadır sabah 6 da yatıyorum.derslerim çok ağır..yetiştirememe korkusu bitiriyor zaten.
dün dışarı çıkayım biraz dedim,öyle bunaldım ki.. hamlamışım resmen..yürümeyi de unuttum heralde :))
vay saçlarımın haline

Of sorma bende birde çift bölüm var, hangisine çalışacağımı şaşırdım...Olsun be gülüm önemli olan zoru başarmak...

allah yardımcımız olsun o zaman hem bizim hem ihtiyacı olan herkesin ..
mükafatını almayı diliyorum..

Benim 5 ayım kaldı allahtan , çok şükür bitiyor artık ama birde aöf var ikinci üniv.kapsamında aldığım o da 1.5 sene var daha

Amin kuzum, amin...

Benim 5 ayım kaldı allahtan , çok şükür bitiyor artık ama birde aöf var ikinci üniv.kapsamında aldığım o da 1.5 sene var daha

Amin kuzum, amin...

benim ilk senem daha..
ösym den emekli olacağım heralde arkadaşların dediği gibi..
3 diploma getirene emeklilik bedavaa

benim ilk senem daha..
ösym den emekli olacağım heralde arkadaşların dediği gibi..
3 diploma getirene emeklilik bedavaa

Allah kurtarsın
Yavrum 3 diploma alana benimki gibi zorla 2 diploma daha kakalıyorlar hahahaha benim bu bitecek olan 4. ,seneye bitecek olanı üniversiteden saymıyorum sayarsam 5. Tüm bunları göz önüne alırsak evde kalacağım kesinleşti Bak ne kadar kafiyeli yazdım

sevgili aycangül, iltifatın için çok teşekkür ederim cnm ama ben henüz yıkamadım saçımı, asıl ozaman belli olucak işe yarayıp yaramadığı ilk seansta, saçımı preslemek bile istemdiler çok yıpranmış lastik gibi yakarız dediler düşük ısıda korka korka yaptılar o yüzden keratinin tutunup tutunmadığını bilemiyorum henüz saçlarıma. seninkide tam anlamıyla olmamış galiba neyse bizim saçlarımızda inş 2. seferde istediğimiz gibi olur:34 bu arada Allah ikinizinde yardımcısı olsun, sınavlarınızda kolaylık zihin açıklığı versin, ve umarım herkesin gönlündeki ii dilekleri gerçek olsun
benimde saçlarım malesef çok erken yaşta beyazladı, hem ırsi hemde boyayla çok erken yaşta tanışmaktan kaynaklandı sanırım. benim bir sorunum var kızlar. aslında bu forumda bende bir başlık açmak isterdim ama nasıl yapıldığını bile bilemiyorum henüz:26: konuyu dağıtmakta istemiyorum ama, röflemi yaptırdığımda önce dip boya ardından röflem yapıldı ama diplerim resmen kızıl gibi oldu (turuncumsu bir renk) görünce kafayı yedim 20 gün zar zor dayanıp tekrar gittim bu seferde o kızıllığı kapamak için koyu bir kumrala boyadı sanırım ve diplerim gerçekten iğrenç bir renge dönüştü, oysa senelerdir açık kumral boyatırdım bu sefer nasıl böyle bir hata yaptılar anlayamıyorum olan zavallı saçlarıma oldu kızlar bir 20 gün sonra tekrar dip boyam gelmiş olucak, malesef beyazlardan dolayı en fazla 20 gün bekleyebiliyorum, kendim boyasam açık kumral bir boya alıp olurmu? kendi saçlarımda çok koyu kumral benim ama tabi beyazım çok. sevgili kılıç balığım bana bu konuda yardımcı olabilirmisin? yada bu konuyla ilgili yeni bir başlık açmamda? bu konu böylece dağılmamış olur..

kızlar dün akşam 2. seansımı yaptım ilk fotolarını çekmediğim için ekleyemiyorum üzgünm ama bnmkler 1 ay olmadan bozuldu yanlış bişimi yaptımki bn acaba :26:
hoş yanlış yaptım ilk uygulamamı arada heyecandan kurutmam gerektiğini atlamışım direk ıslakken düzleştrdim 210 derece falandı sanırım uçlar yandı bu uygulamada uçları biraz daha düzeldi yıkayınca nasıl olcak bakalım :18:
ayrıca kızlarr dün akşam ölüyorum sandım kokudan kuzenim annem ve ben yaptık ama boğuluyorum sandım çatıdanda vantilatör indirmeye üşendm gece gece ablam kitapla yelpazeyle yelliyo bi yandan ben kurutyuorum falan biri görse deli derdi kesin :90:
şimdiki yaptıklarımın fotosunu ekliyim bari bakalım uçları adam olacakmı karar verelim :26:
ayrıca benim saçlarım 2 3 hafta yıkanmamış gibi iiiğğğğrençç yağlı ve kafama yapışık duruyo şuanda işe geldim ama müşteri gelmesin diye dua ediyorum hiçte parlak görünmüyorlar şuan gayet mat ve yağlı duruyo azda sürdük ama keratini :26:
bakalım cuma akşamı yıkıcam hayırlısı
önce ben kıvırcık saçlarımı ekliyim hatta sonrada şuanki halini ekliyim

bilgi için teşekkürler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…