Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

yağmurluk..
nasıl kullanıldığını merak ettim.ben çok araştırdım,birçok yere mail attım ama dönen olmadı kullanımı hakkında..
tahmini kullanım biçimleriyle yarısını bitirdim ürünün :)
hele son kullanım şeklim çok yaratıcıydı :)

Geçmiş olsun canım Yani yarısı muhtemelen tutmuştur diğer yarısı tutmamıştır gibi geliyor

Yarın bende güzel güzel bakımlar yapacağım saçcağızlarıma...Bu tarihler kaçmaz...

çok çok geçmiş olsun cnm yıkadıktan sonra haber ver bende merak ettim inşalah olurda emeğin boşa gitmez

çok teşekkür ederim ikinize de.
ben bugün yıkamaktan vazgeçtim.hiç gücüm yok..
hem böylece 4 günü tamamlamış olurum..

cnm merhaba, protek ile ilgili konu açacağım demişsin. ben yeni olduğum için cahilliğimi bağışla yeni açılan forumlara nasıl giriyoruz acaba? bu konu ilgilimi çekti ama konu başlıklarıyla forumlara nasıl girileceğini bilemiyorum

kılıçbalığı,cuma günü dip boyamı yaptırdm. brezilya fönü yaptırmak için ne kadar beklemem gerekir acaba?:97: xxxx

Son düzenleyen: Moderatör:

Hiç sorma son kullanım biçimine bende hayran kaldım doğrusu, saç bakımı konusunda çığır açtın kuzum

Konuyu açmayı unuttum, arasanda bulamazdın zaten, açıp ekleyeceğim linki...

kılıçbalığı,cuma günü dip boyamı yaptırdm. brezilya fönü yaptırmak için ne kadar beklemem gerekir acaba?:97: (xxxxx

Normal şartlarda beklemene gerek yok, saç katiküllerinin açık olmasıkeratinin emilmesi için daha iyi ama beox için bir araştırma yapayım beklemek gerekiyor mu, gerekiyorsa ne kadar gerekiyor...

Son düzenleyen: Moderatör:

çok teşekkürler canımcım

Hiç sorma son kullanım biçimine bende hayran kaldım doğrusu, saç bakımı konusunda çığır açtın kuzum

sus sus :)))
ben sinirden ne yaptığımı biliyor muydum ..
en çok da onu merak ediyorum..
çünkü içgüdülerim zaman zaman böyle konularda süprizler yapmıştır bana..
bundan çok umudum yok ama neyse :))

Son düzenleme:

İlacı sürdüğün yerlerde düzleşme olmuştur, diğer yerlerde olmamıştır durum bundan ibaret

Aycangül benim moralim çok bozuk, saçlarımı kesmek istiyorum ama cesaretde edemiyorum acaba yarınş öyle omuzun 4 parmak altında kessem saçlarımı nasıl olur acaba...Bu mumdan dolayı yanan yanlar canımı sıkıyor, arkası uzun yanlar kısa çok salakça Kessem bunalıma girer miyim acaba, yoksa 3 ay idare edip yavaş yavaş arkalardan mı kısaltmaya başlasam Kendimle uğraşasım var ama sonuçtan çok mutsuzda olabilirim:97: Offffff offffffffffff

bence bahsettiğin boy bunalıma sokacak bir boy değil..
kestireceksen 8 martı değerlendir derim..sonra ağustosa kadar dokunma uzasınlar güzel güzel :)

bence bahsettiğin boy bunalıma sokacak bir boy değil..
kestireceksen 8 martı değerlendir derim..sonra ağustosa kadar dokunma uzasınlar güzel güzel :)

Timamdır karar verildi, olduğu gibi bırakıyorum, 8 inde düzeltmem gereken yer varsa iyice bakıp ihtiyaç duyduğum yeri keseyim...Bu arada mailini kontrol et...

yarın kısmetse brezilya fönü yaptırıyorum. saçlarımın uçları aşırı derece kırıklarla dolu. sevgili aycangülün önerdiği gibi 8 martta (yani brezilya fönünü yaptırdığım gün) saçlarımın uçlarından kestirmeyi düşünüyorum. keratin saçıma sürülmeden öncemi yoksa bakım yapıldıktan sonramı kestirmeliyim acaba saçlarımı:97:

bir sorum daha olacaktı, okadar çok şey sordumki, aslında daha fazlasını sormayada utanıyorum
evde daha önce almış ama memnun kalmadığım için kullanmayıp bi kenara bırakmış olduğum, organix in shea butter içeren (saç düzleştirici bakım) şampuan ve saç kremi var. üzerinde sülfatsızdır ibaresi var. brezilya fönünden sonra bu şampuanı kullanmam uygunmudur? yoksa ben yaptırdığım ürünün şampuan+ saç kreminimi alsam?

arkadaşlar merhaba saçlarım kıvırcık kuru ve bu aralar müthiş dökülüyor önerisi olan varmı

merhaba.muhteşem bir başlık olmuş.bende aylardır brezilya fönünü yaptırmakla yaptırmamak arasındaydım.saçlarım balyajlı kıvırcık ve kuru.tam anlamıyla felaketler.cumartesi günü artık bu görüntüye dayanamıyacağım deyip kuaförümün koltuğuna oturdum.tam işleme başlarken 'en azından 4 ay düzleşme garantisi veriyorsun değilmi dedim.o da bana saçının dümdüz olmasını garanti edemem bunu bir saç bakımı gibi düşün dedi.bende saol dedim ve yaptırmadan çıktım.400tl verip bakım yaptırmak çok komik geldi.hayal kırıklığına uğradım ve internette araştırma yaparken sizin başlığa takıldım.evde kendim yapmak çok mantıklı nede olsa kuaförde düzleşme garantisi vermiyor.ürünleri sipariş verdim .ancak cumartesiye yaparım heralde.kılıçbalığı sana bir soru sormak istiyorum.bu pembe sülfatsız şampuanı kullanmaya devam ediyormusun.bir problem varmı anlamadım.çünkü daha sonra başka bir şampuan önermişsin.ben bu pembe şampuanı sipariş verdim.başka şampuan almalımıyım.

Yapılıp yıkandıktan sonra kurutun eğer ihtiyaç varsa daha sonra kestirirsin.

Sülfat içermiyorsa uygundur canım...Ayrıca bu başlığı sorularınızı yanıtlamak için açtım zaten bu yüzden çekinmeni gerektirecek bir durum yok:13:

arkadaşlar merhaba saçlarım kıvırcık kuru ve bu aralar müthiş dökülüyor önerisi olan varmı

Saç dökülme topiklerine bakabilirsin ama ilk olarak doktora gidip kan tahlili yaptırmanı tavsiye ederim...

Kuaför doğru yönlendirme yapmış çünkü kıvırcık veya kalın telli inatçı saçlarda tek seansta sonuç alınamıyor, tek seansta düzleşen saçlar ilerleyen haftalarda kabarmaya başlıyor bu yüzdende sonuç hüsran oluyor bu yüzden danıştığın kuaförü dürüstlüğünden dolayı tebrik ederim...Bunun dışında Şampuan konusunda acaba hangisini aldın ki? Before keratin yani sodyum arındırıcı şampuan şeffaf pembe olan bunu işlemden evvel kullanman şart, after keratin yani opak pembe olan şampuanı niye ürettikleri konusunda bir fikrim yok çünkü içinde sülfat var Her halukarda sülfatsız bir şampuan edin canım...

pembe şampuanın içinde sulfat var
İki tane pembe şampuan var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…