Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

Haydi hayırlısı canım, umarım beklediğinden dahada iyi bir sonuç alırsın...

Saçlrını kendi kendine düzleştirebiliyorsan yapabilirsin, ben yardım almadım kimseden...

Canım hiç bir şekilde marka önermeyeceğimi defalarca söyledim, hangisini alacağın senin seçimin...

Boşver havalar biraz ılınsın ondan sonra yaparsın canım, şimdi yerler kar tutar falan gidip kar topu oynamak varken brezilya fönlü saçla olmaz yani

Forumun her yerinde yazdığım gibi nasıl yapabileceğinizi zaten anlattım ama hangi ürünü alacağınız konusunda benden yardım istemeyin lütfen...

Harika görünüyor canım, süper olmuş

Ben şimdi yazacağım sana nerden alacağını...

Kuaförler çok pahalıya satıyor...

xxxxxx brezilya fönü ilacı 1 ay kalıcı bildiğim kadarıyla, yanlışım varsa düzeltin...

Son düzenleyen: Moderatör:

maske nasıl oluyor ki acaba maskesini alıp sadece onu yapsam bu işlemi yapmasam yardımcı olabilir misiniz ki acaba banaaa :44::44::44::44:

Piyasadaki ürünler çeşit çeşit, ben yalnızca içlerinden bir tanesini aldım ve kullandım, diğerlerinin ne kalitede ne işlevsellikte olduğunu bilemem ayrıca benim aldığım ürünü üreten firma ile yakından uzaktan bir alakam olmadığı, bu firma babamın firması olmadığı içinde bu konuyu okuyan üyeleri o firmaya yönlendirip firmayı zengin edemem...Üstelik bu işin sadece tek yönü, ya aldığınız ürün size alerji yaparsa, ya forumu okumadan herşeyi göz ardı ederek baştansavma bir uygulama yapıp saçlarınızı yakarsanız mesela, sonrada kalkıp burda yaptığınız hatalara bakmadan direkt ürünü ve ürünü önerdiğim içn beni suçlardanız ne olacak? Neden böyle bir risk alayım ki üzerime? Biraz mantıklı olun lütfen, bu işlemi uygularken yanınızda ben yokum, ben sadece size konuyu bütün açıklığı ile anlattım ama okumayı ve araştırmayı sevmeyen bir millet olduğumuz için ne yazık ki bir çok şeyin gözardı edileceği,gözden kaçırılacağı ortada...
Ben 20 gün bu konuyu araştırıp, her firmaya mail atıp içerik öğrenip hatta şu an kullandığım üründe karar kılıp satın aldıktan sonra ürün elime ulaşınca içerik ile ürün üzerinde yazanlar tutuyor mu diye laboratuvar analizi yapmış bir insanım.Ben size bütün aşamaları, olası problemleri herşeyi yazdım zaten, yapmak isteyen biraz araştırsın lütfen.

Benden bir daha ürün önerisi isteyen olursa ne buradan ne özelden cevap vermeyeceğim...
Kimsenin darılmasını, kırılmasını istemiyorum ancak zaten 3 mesajda bir yardımcı olmayacağımı beyan ettiğim halde hala ürün adına dair mesajlar biraz keyfimi kaçırmaya başladı...

Bundan böyle ürün adı isteyen kişilerin mesajlarından alıntı yapıp altına simgesi ekleyeceğim...

rica ederim... darısı başıma:) benim de saçlarım röfleden çok yıprandı.şu an kuru yıpranmış kırık uçlu ve hafif dalgalı...doğal kullanılacak gibi değil yani.deyim yerindeyse koyun yünü gibi:) bende yapmak istiyorum ama kararsızım...

Merhaba;

kilicbaligi özelden okudum fakat site kuralları gereği sana cevap yazamıyorum. Tarif konusunda yardımcı olmanı çok isterim.

teşekkürler

merhabalar arkadaşlar,
konu ile ilgili tüm yazılanları okudum,başta kılıçbalığı olmak üzere emeği geçenlere teşekkürler.Ben de pazar günü internetteki kampanyalardan alarak brezilya fönünü bir kuaförde yaptırdım.Dün evde kendim maşa ile üstünden geçtim.Bugün 3.günü ve beni tektar çağırarak maşayı tekrarlayacaklarını ve sabitleştirici sıkacaklarını söylüyorlar.Bu sabitleştirici nedir?Okuduklarım arasında sabitleştirici ile ilgili bir şeye rastlamadım.Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

arkadaşlar kılıçbalığı bu konuda son derece haklı. sayfanın enbaşında kızcağız zaten en ince ayrıntısına kadar adım adım nasıl yaptığını yazmış, resimleri eklemiş, ürünlerinde markası görünmeyeek şekilde zaten resimleri mevcut. azcık zahmet edip google dan brezilya fönü keratini satışı yapan yerleri araştırsanız zaten resimlerden görüp onun kullandığı ürünleri satın alabileceksiniz. onun kullandığı diyorum çünki arkadaşımız çok ciddi bir emek ve vakit ayırmış bu iş için, tek tek ürünleri içeriklerini incelemiş, kendine uygulamış ve bizlerlede paylaşmış kişidir. maka adı vermemektede son derece haklı, sevgili kılıçbalığı kendi saçlarını kendi kesebilen, boyayabilen röfle, balyaj hertürlü uygulamayı kendine yapabilen profesyonel bir kuaför kadar becerikli bir arkadaşımız. maalesef hepimiz bu konuda aynı derecede marifetli değiliz. kızcağızın marka ismi verdiğini bir düşünsenize, ya en ince ayrıntısına kadar anlatmasına rağmen bir kişi çıkıp bu ürünleri yanlış kullanırsa? yada dediğim gibi hepimizin bir kuaför kadar becerekli olmayışından kaynaklanan hatalar olursa? herkesin saç yapısı farklı arkadaşlar, herkesin aynı işlemi aynı ısıyla yapmasıda olanaksız, saçları zaten aşırı yıpranmış hasarlı ince telli biri bu ısıyla bu işlemi yaparsa ve saçları yanarsa ne olucak? deyim yerindeyse kabak kılıçbalığının başına patlıycak o zaten deneyimlerini bizimle paylaşarak bıkıp usanmadan her sorduğumuz soruya yanıt vererek bizlere en büyük yardımı yapmış durumda
bana gelince, ben sevgili kılıçbalığı kadar olmasada, birkaç aydır bu işi araştırıp duruyordum. ürünlerin sağlık açısından en uygun olanına karar vermeye çalıştım. ben beoxun (sağlık bakanlığındanda onayı var) kendime uygun olduğunu düşünerek, bu işlemi kendim tek başıma layıkıyla (yanımda annem yada kızkardeşim yok malesef) yapamayacağımı düşündüğümden profesyonel birine yaptırmayı uygun gördüm. lakin bu işlem sizlerinde bildiği gibi baya pahalı. şehir fırsatlarından bu ürünle işlem yapan bence iyide biryer olan bir kuaförden günlük fırsat satın aldım. bu aradada bu forumun sıkı bir takipçisi oldum, bilmediğim birsürü şeyide burdan öğrendim. zira benim fönüm saçımın aşırı yıpranmış ve lastik gibi olmasından dolayı 180 derecelik bir ısıyla uygulandı. belki ilk seansta yeterli düzlüğe erişemiycem ama bu forum sayesinde biliyorumki daha sonraki seaslarda saçlarım çok daha düz ve bakımlı olucak...
ben kendi adıma uygulattığım ürünü iyi işinin ehli bir salonda yaptırılmasını tavsiye edebilirim. herkese sağlıklı saçlar dilerim:92:

cnm uygulanan bazı keratinlerde (markalardan dolayı farklılıklar olabiliyor), 3. gün saça keratini sabitlemek için bir serum uyguluyorlarmış. ben fix nano keratinde bu işlemi yaptıklarını duymuştum. sanırım seninkide böyle bir şey. umarım saçların istediğin gibi olmuştur. güle güle kullan cnm saçlarını

Çok teşekkür ederim canım, kırıcı olmamak adına söyleyemediğim herşeyi yazmışsın neredeyse...Bu arada konuya açıklık getireyim, Meslek lisesi bölümüm kuaförlük ve güzellik üzerineydi, staj ve zorunlu 1 senelik çalışma dışında bu işi hiç yapmadım ve üniversitede farklı farklı bölümler seçtim ancak neyin ne olduğunu bilebilecek bilgim ve deneyimim çok şükür ki var, malesef ki çalıştığım 1 senelik dönemde insanların kendi kendilerine yanlış bakımlar, yanlış işlemler sebebiyle nasıl zarar verebildiklerinide gördüm bu yüzdendir ki ben marka adı önermem arkadaşlar...Kullanmak isteyen araştırsın alsın, bu böyle biline...Bu kadar ayrıntıyı vermemize rağmen üstün körü okuyup saçını yakan varsada bu kendi hatalı uygulamalarından dolayı olur ben diyebilirim ki...

Son düzenleme:

Cevap verilmiş bile

Tutmayın beniiiiiiiii çok mutluyummmm aynaların önünden ayrılıp zor geldim inanın ki hala gözlerime inanamıyorum yaa bu benim saçım mı ???????? Saçlarımı kuruttum ve ne kabarıklık var ne bir dalgalanma.. Saçlarım ince telli olmasına rağmen daha dolgun ve parlak görünüyor .. Benim saçlarım keratini emmediği için ve de keratinlemeden önce yalnış şampuan kullandığım için kesinlikle olumsuz sonuç alacağımı düşünüyordum sevgili kılıçbalığı da bilir.. Kılıçbalığı canım sana ne kadar teşekkür etsem azdır bu güzel bilgiyi bizle paylaştığın için ve bize ön ayak olduğn için.. Allah razı olsun canım eminim ki daha çok dua alacaksın diyerek sözü fotoğraflara bırakıyorum

Eklentiler

• $080320115654.jpg
    43,1 KB · Görüntüleme: 74
  • $080320115653.jpg
    73,5 KB · Görüntüleme: 80
  • $080320115650.jpg
    33,6 KB · Görüntüleme: 99
  • $160220115538.jpg
    41,2 KB · Görüntüleme: 92
  • $080320115658.jpg
    76,1 KB · Görüntüleme: 86

Başka ekleyecek simge bulamadım

Harika görünüyor canım, güle güle kullan Ben demiştim bir sorun olmayacak diye Nasıl sevindim anlatamam

Madem söz duadan açıldı dua edecekseniz bari hayırlı işler yapıp bol para kazanmam için dua edin, aşkı meşki geçtim artık

kılıçbalığım hiç sormuyorsun saçların nasıl oldu diye :)

ürün yetmeyince fazlamı kullandım dedim ama,iyiki o miktarda kullanmışım.
% 50 nin üzerinde bir fayda sağladı saçlarıma..
üst kısımlar iyi ama asıl kötü olan yerlerde yeterli sonucu alamadım.
bu da tek seferlik bir işlemin bana yetmediğini gösteriyor.(birazda beceremediğimi)
ıslakken eskisi kadar olmasada uzamalar devam ediyor..
dün birazcık kestirdim saçlarımı..katlardan sadece yarım cm kadar kesildi.boyundan da 2-3 cm alındı.
bu şekilde katlarından zamanla kurtulmayı planlıyorum..
demek istediğim o ki,kesimden sonra fön çekildiği için şu an tam durumu anlayamıyorum.
yalnız fön çekilirken bir ara "saçlarım" diye bağırdım.kız çok acemiydi sanırım tülertti saçımı..
saçımı ayırmadan gelişigüzel fönlemesinden anlaşılıyordu acemi olduğu ama bıraktırmadım daha mesleğinin başında olumsuz etkilenmesin diye..
bakalım ikiinci yıkamamda nasıl görünecek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…