- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.629
- Konu Sahibi KilicBaligi
Haydi hayırlısı canım, umarım beklediğinden dahada iyi bir sonuç alırsın...günaydın kızlar:) öncelikle hepinizin dünya kadınlar gününü kutluyorum
bana şans dileyin lütfen, bu gün büyük gün, saat 11 de saçlarıma nihayet bu fönü uygulatıcam. umarım umarım ve umarım yanmaz saçlarım, hava bile bana muhalif bu gün
öpüyorum hepinizi gelişmelerden haberdar edicem, kılıçbalığım herşey için sonsuz teşekkürler
Saçlrını kendi kendine düzleştirebiliyorsan yapabilirsin, ben yardım almadım kimseden...bende yzın başından beri brezilya fönünü araştırıyorum satıcısıyla da konuştum kaç kez ama satanlar inatla kendiniz yapamazsınız kuaföre yaptırmanız lazım diyolar kuaförede o kadar para veremem hemde türbanlıyım saçımı toplamadan kuaföre git gel yapmam mümkün değil. dergide organixin brezilian keratin ürününü gördüm bir ay kadar etkisi varmış ama eczanede bulamadım ben bu brezilya fönünü de kendi kendime yapabilir miyim bilmiyorum evdekilerde yardım etmezler kesin bilen varsa yardım etsin lütfeeen
Kılıç balığı, forumu baştan sona okudum, yazdıklarından ve bilgilerini bizimle paylaştığın için sana çok teşekkür ederim...gıyabında uygulamayı yapan ve sonuçları yazan diğer arkadaşlarada
şimdi sana bi sorum var ben de yaptırıcam, 2 tane kuaför ile görüştüm biri kopaş markası ile brezilya fönü yaptığını söyledi diğeride nano keratin ile yaptığını söyledi, sence hangisini tercih etmeliyim ?
Canım hiç bir şekilde marka önermeyeceğimi defalarca söyledim, hangisini alacağın senin seçimin...
saçlarıma kolay kolay kıyamam ama sıkıldım artık uğraşmaktan sürekli de düz kullanıyorum..kardeşimi yapmaya ikna ettiğim ilk fırsatta dener yazarım buraya da
tabi peruk kullanmak zorunda kalıyo olmazsam
Boşver havalar biraz ılınsın ondan sonra yaparsın canım, şimdi yerler kar tutar falan gidip kar topu oynamak varken brezilya fönlü saçla olmaz yaniarkadaslar hepimizin kadinlar gunu kutlu olsun öncelikle
emirgul şimdiden güle güle kullan diyorum saçlarını =) guzel haberlerini bekliyoruz, hava muhalefeti beni de vurdu, dün 2. uygulamayı yapacaktım vazgeçtim kar yağacak diye.
merhaba kızlar bende yeni üyeyim... konuyu uzun zamandır araştırıyorum kuaförüm 400 tl istedi evde yapmak istiyorum haliyle.. ama hangi ürünü nerden almam gerektiği konusunda hiçbir fikrim yok malesef kılıçbalığı yardım et lütfeeenn
Forumun her yerinde yazdığım gibi nasıl yapabileceğinizi zaten anlattım ama hangi ürünü alacağınız konusunda benden yardım istemeyin lütfen...