- 8 Haziran 2009
- 14.782
- 11.186
- Konu Sahibi KilicBaligi
:82:
forumun tamamını okudum ama yanlış anlamışım....before keratin denen şampuanın yıpranmamış saçları işleme hazırladığını ve rengini açtığını zannettim.benim saçım yeterince yıprandığı için after keratin şampuanıyla işleme hazır olacağını sandım. Siparişi de verdim. Tüh ya
kuaför doğru yönlendirme yapmış çünkü kıvırcık veya kalın telli inatçı saçlarda tek seansta sonuç alınamıyor, tek seansta düzleşen saçlar ilerleyen haftalarda kabarmaya başlıyor bu yüzdende sonuç hüsran oluyor bu yüzden danıştığın kuaförü dürüstlüğünden dolayı tebrik ederim...bunun dışında şampuan konusunda acaba hangisini aldın ki? Before keratin yani sodyum arındırıcı şampuan şeffaf pembe olan bunu işlemden evvel kullanman şart, after keratin yani opak pembe olan şampuanı niye ürettikleri konusunda bir fikrim yok çünkü içinde sülfat var Her halukarda sülfatsız bir şampuan edin canım...
Iki tane pembe şampuan var...
forumun tamamını okudum ama yanlış anlamışım....before keratin denen şampuanın yıpranmamış saçları işleme hazırladığını ve rengini açtığını zannettim.benim saçım yeterince yıprandığı için after keratin şampuanıyla işleme hazır olacağını sandım. Siparişi de verdim. Tüh ya