- 8 Haziran 2009
- 14.782
- 11.186
-
- Konu Sahibi KilicBaligi
kuaför doğru yönlendirme yapmış çünkü kıvırcık veya kalın telli inatçı saçlarda tek seansta sonuç alınamıyor, tek seansta düzleşen saçlar ilerleyen haftalarda kabarmaya başlıyor bu yüzdende sonuç hüsran oluyor bu yüzden danıştığın kuaförü dürüstlüğünden dolayı tebrik ederim...bunun dışında şampuan konusunda acaba hangisini aldın ki? Before keratin yani sodyum arındırıcı şampuan şeffaf pembe olan bunu işlemden evvel kullanman şart, after keratin yani opak pembe olan şampuanı niye ürettikleri konusunda bir fikrim yok çünkü içinde sülfat varHer halukarda sülfatsız bir şampuan edin canım...
Iki tane pembe şampuan var...
:82:
forumun tamamını okudum ama yanlış anlamışım....before keratin denen şampuanın yıpranmamış saçları işleme hazırladığını ve rengini açtığını zannettim.benim saçım yeterince yıprandığı için after keratin şampuanıyla işleme hazır olacağını sandım. Siparişi de verdim. Tüh ya
tamam canım hallettim.çok teşekkür ederim.bu kadar insana tek tek cevap veriyosun ya helal olsun
İki tane pembe şampuan var...
cumartesi yapıcam.ve senin gibi her aşamayı burdan paylaşmayı düşünüyorum.benim saçlarımda kıvırcık yıpranmış saçı olanlara bir örnek olur
haklısın, ben bir tanesini kafamda mimlediğimden aklım direkt ona gitti.
bu arada sormak istediğim birşey var benim de. 2. seansı yapmadan önce de ilk şampuanı kullanmalı mıyız dersin?
Yapılıp yıkandıktan sonra kurutun eğer ihtiyaç varsa daha sonra kestirirsin.
Sülfat içermiyorsa uygundur canım...Ayrıca bu başlığı sorularınızı yanıtlamak için açtım zaten bu yüzden çekinmeni gerektirecek bir durum yok:13:
Saç dökülme topiklerine bakabilirsin ama ilk olarak doktora gidip kan tahlili yaptırmanı tavsiye ederim...
çok teşekkürler tatlım, bıkıp usanmadan bütün sorularıma cvp verdiğin için. ben şüphede kalmıştım, hem sodyum hem sülfat içermemesi gerekiyor diye bildiğimden bunda sadece sülfat yok. bende saçlarımın resmini çektim yarın yaptırdıktan sonrada çekicem ve buraya ekliycem. inanın benimki kadar yıpranmış kuru asi ve fönsüzken cadı saçı gibi görünen saçlarınız yoktur. eğer bu düzleştirici bakım bende bile işe yararsa, cidden yüzyılın buluşudur :)
benimkide saçı yalnış şampuanla yıkayıp arındırmadan keratinleyenlerin sonucu olsun kılıç balığıyarın yıkayacağım saçımı sabah akşam düzleştiriyorum ilk yaptığım zamana göre biraz daha emmiş gibi keratini saçım ama hala yağlı görüntüde ve saçımın arkalarında sizin tabirinizce tutam tutam tüleren saçlar var gerçekten sonucu merak ediyorum ama düzleşeceğinden hiç ümidim yok, o kokuyu boşa çektim
Ben sanmıyorum kötü bir sonuç alacağını, bakalım yarın nasl bir netice ile karşılaşacaksın...Yalnız yenidne düzleştirirken umarım 230 derece vermeye devam etmiyorsundur, forumda yazmıştım şu sıra 230 derece saçını yakar...
yok canım benim, saçıma uygun sıcaklıkta düzleştiriyorum benim uçlarım zayıflar zaten hemen yanıverir. Ama düzleşmese bile saçlarıma canlılık ve parlaklık geldi sanki bunu görmek bile güzel yaa
ya bu düzleştirme işini ben düzleştiricilerle yapmayı sevmiyorum acaba bu işlemi yaparken düzleştirici yerine ütü kullansak olur mu
biraz önce ikinci seansi uyguladim kendi basima kollarimi hissetmiyorum ufff. Bu defa baska bir marka kullandim Kilicbaligi ilkinden daha uygun fiyata bakalim neolacak sonuc. buda gözlerimi yakmadi onuda belirteyim normalde soganda aglarim hüngür hüngür.
Tek fakrettigim sey saca yedirip bekledikten sonra kurttum unlanmis gibi oldu saclarim ilacimi cok kullandim yoksa önceki keratin hala saclarimda diyemi tutmadi acaba bilemiyorum. birde yanindak klavuzda 24 saat sonra yikayin diyor ???
benim bir önceki seanstan dolayi saclarimin sagligi cok iyidi uclarindan da baya aldirmistim tam süper olmustu yikayip kurutunca tokalar kayiyordu asiri yumusak ve kaygandi ama bir en fazla iki gün sonra yaglanmis gibi bir tuhaf sertlesiyordu. sampuanlardan da olabilir tabi.bakalim yikaninca nasil olacak benim asil niyetim sac boyam cok koyu tutmustu rengi acilsin diye yaptim cok hafif acildi malesef.
cok sevindim buna oh yarin aksama yikarimsence neden beyaz beyaz toz oldu ?