- Konu Sahibi KilicBaligi
-
- #4.541
muhteşemm.. konuyu takip edeceğim KılıçBalığı. teşekkürler. ayrıca merhabalar..
muhteşemm.. konuyu takip edeceğim KılıçBalığı. teşekkürler. ayrıca merhabalar..
çikolatalı keratinim ile saat 16.30 da başlayıp 20.30 da bitirmiş bulunmaktayım , öyle ki yazı yazacak gücüm bile kalmadı
keratini saçlarıma sürmek kolay oldu yalnız gerçekten havayı biraz soludum ve gözlerimden yaşlar süzüldü
saç kurutmam gür saçlara sahip olmamdan 35 dk civarı sürdü,
düzleştirici ile keratini preslemem 1 saat 10 dk sürdü
şu an dümdüz saçlara sahibim ve pazar akşamını sabırsızlıkla bekliyorum,
tekrar teşekkürler kılıç balığı
1.MichaelScofield 500 ml
2.mahlep 250 ml
3.mavis81 250 ml
4.Avukat16 250 ml
5.Metoz 250 ml
6.sidre80670 250 ml
7.Nly26
8.Cancum(belki)
Kızlar bu liste eğer tamamsa artık alım yapabiliriz, Cancum'dan haber bekliyorum...
Mavişim senin durumun nedir, eski fiyat tamam mıdır senin için?
Bu arada bu listeye göre 250 ml fazlalık görünüyor ama geçen seferki alımdan cayan arkadaşlar sebebi ile 250 ml fazlalık var elimde...
Ben yavaştan bilgileri gönderiyorum herkese, ancak toparlanırız...
Eline sağlık canım, inşallah saçların harika olacak...
ya fiyat çok iyi, ben pazar günü karar vermek istiyorum, sonucuma göregaliba geç kalacağım
Bende fazladan var 1 litre almıştım biliyorsun, ihtiyaç olursa gönderirim sana.
yuppi teşekkür ederim
Eski fiyattan mi yuppi diyorum supersin kilicbaligi bu arada listede adimin yaninda duran ( belki) kelimesini kaldirabiliz artik:)
Mesaj hakkim olmadigindan buraya yaziyorum.
Canim beni listeye ekleyebilirsin. Bu arada 82 nin 2 lirasini bankamatikten yatiramicagim icin olmadi 90 yatiriyim benim kargo ucretimide zahmet olmazsa sen yatirir misin 7 tl tuttu gecen sefer ankaradayim ben senin haberine gore de yatiririm
Eski fiyattan mi yuppi diyorum supersin kilicbaligi bu arada listede adimin yaninda duran ( belki) kelimesini kaldirabiliz artik:)
Selam kılıçbalığı özel mesajını aldım parayı yatırttım şimdi gelmiş olması gerek sende kontrol edemisin
burdan özel mesaj hakkım yok mailinede bilgilerimi yazıcam
kılıçbalığı benimki yine ayni çikolatalıdan olsun canım.birde o şişenin üstüne eklesem olurmu bir problem çıkmaz dimi?bir kullanımlık ablama verecem gerisinide bendekilere eklemeyi düşünüyorum.
Canım herkese çikolatalı sipariş vereceğim zaten ama şişenin üzerine nasıl eklerim bilmiyorum çünkü göz kararı tüm şişeleri dağıtıyorum. En kötü ben şişeyi sana yanında göndersem sen eklesen olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?