Kızlar, şampuan ve saç kremleri bölümünede ekledim burayada yazayım dedim. Yeni şampuan arayışına girenler deneyebilir tabii önce ben tecrübe edeyim...
Son ekleme...
ORGANICUM
Evet Nude'dan memnunum bu kesin ama değişikliği seven bir insan olduğum için ufak bir araştırmaya giriştim alternatifler konusunda... Organicum markasının özel bir serisi olduğunu gördüm... Bu seri bitki özleri içeren doğala yakın güzel bir şampuan içeriyor... Sls, paraben, silicon içermiyor, saçı daha hızlı uzattığı rivayet ediliyor, deneyip göreceğim...
Saç kremi, bildiğimiz saç kremi ama içeriğinde soya proteini ve buğday proteini var... Bilmeyenler için buğday proteini en yıpranmış saçları bile tamir edebilecek bir protein türü...Normalde saç kremi kullanmadığım halde uygun bir seçim olabileceğini düşündüm...
Saç maskesi... Bu maske haftada 2 defa 3-6 hafta süre ile saçın tamamına kullanılabilen bir maske, yani saç köklerinizden saç uçlarınıza kadar iyice yedirip yaklaşık 1 saat bekletiyorsunuz. Bu sırada ısı verebilirseniz daha iyi sonuç alınabileceği kesin.Özellikle bu marka ile ilgilenmemin sebebi bundan yaklaşık 10 sene önce Kair isimli bir İngiliz firmasının buğday ve soya proteinli ürünleri ile saçlarımın günden güne sağlık kazandığını görmüştüm, dün gecede ürün içeriğini okuduğumda kafamda şimşekler çaktı...Dayanamadım sipariş ettim... Beklediğim sonucu alacağımı tahmin ediyorum, eh tabii karar vermeden önce yorumları okuyup ürünü kullananlardan da bilgi aldım...Sevgili Amonra, bilgi için teşekkürler...
Kısaca siparişim yarın veya Cumartesi gelir, büyük bir sabırsızlıkla denemeyi bekleyeceğim...