Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

kılışbalığı selam,

bi sorum olacak hatırlarsan taaaaaaaa mayıs ayında keratin almıştık, bende hala tek kullanımlık var düzleştiricim bu hafta gelince yapayım diyorum ama
etkisi geçmişmidir acaba? açıldı sonuçta uçmuş olabilirmi?

Hiç bir şey olmaz canım, gönül rahatlığı ile kullanabilirsin...

biz de eşilk ederiz bu zırlamaya canım

Hahahahahahahaha

Bu arada saç bakımı yapmıştım, saçlarımı yıkadım.İlk yıkamayı doktorun önerdiği elma kokulu şampuanla yaptım, ikinci yıkamayı gliss ile yaptım... Sonuç, henüz ilk yıkama olmasına rağmen saç uçlarım eski doğal haline kavuştu...Şöyle ki saçlarım her ne kadar dümdüzde olsa uçları yinede doğal bir düzlüğe sahipti, brezilya fönü uygulaması ile iyice düzleşiyordu, açıkçası benim çokda sevdiğim bir durum değil, şu an ise yine normal halinde... Buradan yola çıkarak diyebilirim ki, iki şampuanıda kesinlikle kullanmayın...Zaten ne hikmetse Gliss çok sevilen bir şampuan olmasına rağmen benim yıldızım hiç barışmadı kendileri ile... Sevmedim...

evet bende gliss ürünleri kullanıyordum hep.gerek banyoda gerek banyo sonrasında.ama şimdi nude şampuanı çok beğendim.ileride brezilya fönü yapmasam bile bunu kullanmaya devam ederim herhalde.bu arada bişey sormak istiyorum benim saçlarım normalde kurudur öyle kolay kolay yağlanmaz.ama keratin sonrasında 2 gün yıkamasam hemen yağlanıyor bu normalmi?

kuzu çok güzel olmuş
bakımlı süslü hatunlar genelede hep topiklerde denk geliyoruz
birbirimize aşinayız bi grup da biz çıkarsak 15 kişi
yapamaz mıyız burda sık sık paylaşımda bulunan ama pro olmayan üye var

gliss i ben de sevmiyorum. hiç yaramadı bana da yumuşaklık filan da vermedi.

çok iyi olur canım vallaçok masraflı oluyor böylehem o kadar ürün alıyorsun bence kesin eski fiyattan verir

Verdiler bile yalnız kargo ücretini onlar ödüyorlardı şimdi biz ödeyeceğiz.Zaten 8 kişiye bölündüğünde 2-3 lira bir şeye denk geliyor kargo çok önemli değil sanırım...Aslında zamanım olsada gidip ben alsam o zaman kdv ödemiyoruz fatura kesilmediği için ama İzmit'e kadar yolculuk, git gel daha fazla paraya mal oluyor bana...

Tatlım, brezilya fönünden dolayı değil şampuanın aşırı yumuşak olmasından kaynaklanabilir çünkü brezilya fönünü saç dibine yapmıyoruz ki etki etsin. Ben live clean ile başladım saçlarım inanılmaz çabuk yağlanıyordu. Şimdi Nude kullanıyorum çok titizlik yapmasam 3 günü rahat çıkartır. İstersen nemlendirici olanını değil güçlendirici olanını dene.

kılıçbalığı ya inşallah eski fiyattan verirler =( verirlerse ben de bı tane daha almak istiyorum

Anlaştık canım, bir süre daha eski fiyattan verecekler ...

Ne güzel olur...

Ben pro üye olmaktan çok memnunum, hem mesaj gönderirken bekleme problemi ortadan kalkıyor hemde forumun tüm ayrıcalıklarını kullanabiliyorum...

Ben yavaştan Organicum'a doğru geçiş aşamasındayım...

Özellikle saç maskesi beni çok cezbetti. Eger düşünen varsa vimjo da şu an fiyatı 29.00 lira 350 ml herhalde 2 sene gider çünkü haftada 2 kere ve her kürde yalnızca 2 çorba kaşığı kullanılıyor...

Saç kremide güzel görünüyor, gerçi ben saç kremi kullanmam ama tamamlayıcı olarak denemeyi düşünüyorum... Şampuanlarındada sls ve sodyum, paraben, silikon vs yok... Duyurulur...

Ne güzel olur...

Ben pro üye olmaktan çok memnunum, hem mesaj gönderirken bekleme problemi ortadan kalkıyor hemde forumun tüm ayrıcalıklarını kullanabiliyorum...

öyle diyosun da kuzu
bizim hatunlar sırf süs püs derdine düştüler
görmediler sanırım:26:
oysa bu pro kartların parasının tamamı bağış olcak
faydalarını geçtim sırf bunun için bile alınabilir.

eski fiyattan alma olayıına bayıldım süper süper bi de burdan tşk edeyim sana kılıçbalığı :))

Rica ederim canım, nasıl bağlamışım ama

No comment:18:
herkes kendi bütçesini daha iyi bilir, bazıları için bu miktar yüksek olmasada aramızdaki bazı arkadaşlar için limit aşımına girebilir insanlık hali, bu yüzden teklif var ısrar yok derim...

kuzucum keratinden pahalı değil ya
bu bahaneyi kabul etmiyorum o yüzden
ama tabi herkes kendi bilir.
birilerine karşılık beklemeden vermek
gülen gözler görmek herşeyden güzel
tabi güzel saçlar görmenin zevki paha biçilemez o ayrı

bende şuanda gliss in sıvı keratin olan serisini kullanıyorum daha önce de bazı ürünlerini kullandım ama hiç ekstra bi etkisini görmedim.
bence ambalajı ve marka adı cezbediyor insanı

bende şuanda gliss in sıvı keratin olan serisini kullanıyorum daha önce de bazı ürünlerini kullandım ama hiç ekstra bi etkisini görmedim.
bence ambalajı ve marka adı cezbediyor insanı

Bende dün alıp deneyeyim dedim, sonuç fiyasko. Birde kokusundan nefret ettim hiç bana uygun değil... Bu arada senin brezilya fönü uçtu mu, niye gliss kullanıyorsun? Hadi ben kendimi denek ilan ettim de seninki niye

Kızlar, şampuan ve saç kremleri bölümünede ekledim burayada yazayım dedim. Yeni şampuan arayışına girenler deneyebilir tabii önce ben tecrübe edeyim...

Son ekleme...
ORGANICUM

Evet Nude'dan memnunum bu kesin ama değişikliği seven bir insan olduğum için ufak bir araştırmaya giriştim alternatifler konusunda... Organicum markasının özel bir serisi olduğunu gördüm... Bu seri bitki özleri içeren doğala yakın güzel bir şampuan içeriyor... Sls, paraben, silicon içermiyor, saçı daha hızlı uzattığı rivayet ediliyor, deneyip göreceğim...

Saç kremi, bildiğimiz saç kremi ama içeriğinde soya proteini ve buğday proteini var... Bilmeyenler için buğday proteini en yıpranmış saçları bile tamir edebilecek bir protein türü...Normalde saç kremi kullanmadığım halde uygun bir seçim olabileceğini düşündüm...

Saç maskesi... Bu maske haftada 2 defa 3-6 hafta süre ile saçın tamamına kullanılabilen bir maske, yani saç köklerinizden saç uçlarınıza kadar iyice yedirip yaklaşık 1 saat bekletiyorsunuz. Bu sırada ısı verebilirseniz daha iyi sonuç alınabileceği kesin.Özellikle bu marka ile ilgilenmemin sebebi bundan yaklaşık 10 sene önce Kair isimli bir İngiliz firmasının buğday ve soya proteinli ürünleri ile saçlarımın günden güne sağlık kazandığını görmüştüm, dün gecede ürün içeriğini okuduğumda kafamda şimşekler çaktı...Dayanamadım sipariş ettim... Beklediğim sonucu alacağımı tahmin ediyorum, eh tabii karar vermeden önce yorumları okuyup ürünü kullananlardan da bilgi aldım...Sevgili Amonra, bilgi için teşekkürler...

Kısaca siparişim yarın veya Cumartesi gelir, büyük bir sabırsızlıkla denemeyi bekleyeceğim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…