- Konu Sahibi KilicBaligi
-
- #4.501
kılışbalığı selam,
bi sorum olacak hatırlarsan taaaaaaaa mayıs ayında keratin almıştık, bende hala tek kullanımlık var düzleştiricim bu hafta gelince yapayım diyorum ama
etkisi geçmişmidir acaba? açıldı sonuçta uçmuş olabilirmi?
Eh olacağı bu zaten, haklısın...Bende bozuğum bakmayın...Acaba yarın arayıp bir kereye mahsus eski fiyattan verin diye zırlasam mı...
biz de eşilk ederiz bu zırlamaya canım
Eh olacağı bu zaten, haklısın...Bende bozuğum bakmayın...Acaba yarın arayıp bir kereye mahsus eski fiyattan verin diye zırlasam mı...
Hahahahahahahaha
Bu arada saç bakımı yapmıştım, saçlarımı yıkadım.İlk yıkamayı doktorun önerdiği elma kokulu şampuanla yaptım, ikinci yıkamayı gliss ile yaptım... Sonuç, henüz ilk yıkama olmasına rağmen saç uçlarım eski doğal haline kavuştu...Şöyle ki saçlarım her ne kadar dümdüzde olsa uçları yinede doğal bir düzlüğe sahipti, brezilya fönü uygulaması ile iyice düzleşiyordu, açıkçası benim çokda sevdiğim bir durum değil, şu an ise yine normal halinde... Buradan yola çıkarak diyebilirim ki, iki şampuanıda kesinlikle kullanmayın...Zaten ne hikmetse Gliss çok sevilen bir şampuan olmasına rağmen benim yıldızım hiç barışmadı kendileri ile... Sevmedim...
Kızlar, aşağıya linkini eklediğim konuya muhakkak göz atın...
http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-kulubu-pro-uyelik-kart-hakkinda/494563-gulumseme-hayat.html
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...i-okudum-kart-almak-istiyorum-yapmaliyim.html
15 Kişinin Pro Kart Alması, Çok Amaçlı Sandalye...
10 Kişinin Alması, Standart Sandalye...
Haydi Hanımlar Küçük Paralarla, Büyük Bağışlar... Engelli kardeşlerimize bir bağışta siz yapın...
Hahahahahahahaha
Bu arada saç bakımı yapmıştım, saçlarımı yıkadım.İlk yıkamayı doktorun önerdiği elma kokulu şampuanla yaptım, ikinci yıkamayı gliss ile yaptım... Sonuç, henüz ilk yıkama olmasına rağmen saç uçlarım eski doğal haline kavuştu...Şöyle ki saçlarım her ne kadar dümdüzde olsa uçları yinede doğal bir düzlüğe sahipti, brezilya fönü uygulaması ile iyice düzleşiyordu, açıkçası benim çokda sevdiğim bir durum değil, şu an ise yine normal halinde... Buradan yola çıkarak diyebilirim ki, iki şampuanıda kesinlikle kullanmayın...Zaten ne hikmetse Gliss çok sevilen bir şampuan olmasına rağmen benim yıldızım hiç barışmadı kendileri ile... Sevmedim...
çok iyi olur canım vallaçok masraflı oluyor böyle hem o kadar ürün alıyorsun bence kesin eski fiyattan verir
Tatlım, brezilya fönünden dolayı değil şampuanın aşırı yumuşak olmasından kaynaklanabilir çünkü brezilya fönünü saç dibine yapmıyoruz ki etki etsin. Ben live clean ile başladım saçlarım inanılmaz çabuk yağlanıyordu. Şimdi Nude kullanıyorum çok titizlik yapmasam 3 günü rahat çıkartır. İstersen nemlendirici olanını değil güçlendirici olanını dene.evet bende gliss ürünleri kullanıyordum hep.gerek banyoda gerek banyo sonrasında.ama şimdi nude şampuanı çok beğendim.ileride brezilya fönü yapmasam bile bunu kullanmaya devam ederim herhalde.bu arada bişey sormak istiyorum benim saçlarım normalde kurudur öyle kolay kolay yağlanmaz.ama keratin sonrasında 2 gün yıkamasam hemen yağlanıyor bu normalmi?
kılıçbalığı ya inşallah eski fiyattan verirler =( verirlerse ben de bı tane daha almak istiyorum
kuzu çok güzel olmuş
bakımlı süslü hatunlar genelede hep topiklerde denk geliyoruz
birbirimize aşinayız bi grup da biz çıkarsak 15 kişi
yapamaz mıyız burda sık sık paylaşımda bulunan ama pro olmayan üye var
Ne güzel olur...
Ben pro üye olmaktan çok memnunum, hem mesaj gönderirken bekleme problemi ortadan kalkıyor hemde forumun tüm ayrıcalıklarını kullanabiliyorum...
eski fiyattan alma olayıına bayıldım süper süperbi de burdan tşk edeyim sana kılıçbalığı :))
öyle diyosun da kuzu
bizim hatunlar sırf süs püs derdine düştüler
görmediler sanırım:26:
oysa bu pro kartların parasının tamamı bağış olcak
faydalarını geçtim sırf bunun için bile alınabilir.
Rica ederim canım, nasıl bağlamışım ama
No comment:18:
herkes kendi bütçesini daha iyi bilir, bazıları için bu miktar yüksek olmasada aramızdaki bazı arkadaşlar için limit aşımına girebilir insanlık hali, bu yüzden teklif var ısrar yok derim...
evet bende gliss ürünleri kullanıyordum hep.gerek banyoda gerek banyo sonrasında.ama şimdi nude şampuanı çok beğendim.ileride brezilya fönü yapmasam bile bunu kullanmaya devam ederim herhalde.bu arada bişey sormak istiyorum benim saçlarım normalde kurudur öyle kolay kolay yağlanmaz.ama keratin sonrasında 2 gün yıkamasam hemen yağlanıyor bu normalmi?
bende şuanda gliss in sıvı keratin olan serisini kullanıyorum daha önce de bazı ürünlerini kullandım ama hiç ekstra bi etkisini görmedim.
bence ambalajı ve marka adı cezbediyor insanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?