Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

tesekkürler cnm :)
az önce mail attim
bulabildigim en uygun link yolladigimdi

Aldım mailini ve yanıtladım tatlım, umarım yanlış anlamamışsındır beni...
Şişeler çok iyi fikir ben hemen klinikten alayım, hiç aklıma gelmemişti...
Ben şimdi linki maviş'e ulaştıracağım...

100 ml enjektörde kullanılabilir aslında...

Son düzenleme:
Bugün bekleme sürem doldu ve saçlarımı yıkadım.Aslan yelesi, asi saçlarım yıkadıktan sonra da dümdüz ve yumuşacıktı .nude şampuanı da çok beğendim,sadece kuruttum saçlarımı ve dümdüz, sağlıklı.. artık yıka ve çık yapıp sürekli fönlü dolaşacağım .. çook teşekkür ederim

Harika, çok sevindim canım
Eh bir fotoğraf eklersin artık

Güle güle kullan ve lutfenbir fotograf ekle biz de görelim..

Oleyyy artık benim de bir sinamekim var Eczaneler kapalı olduğundan bemiks alamadım malesef, yarın alayım, sonra da uygun günleri forumdan takip edip kürümü uygulayacağım inşallah..

Oleyyy artık benim de bir sinamekim var Eczaneler kapalı olduğundan bemiks alamadım malesef, yarın alayım, sonra da uygun günleri forumdan takip edip kürümü uygulayacağım inşallah..

Süper canım, güle güle uzat güzel saçlarını

Bu arada kızlar çok şükür saç dökülmem durdu, çok mutluyum... Sanırım vitaminler işe yarıyor...

allah sızı ınandırsın 1 aydır aldım keratınımı bı hevesle ama kosturmacadan yenı duzlestırıcı almayı beklemektn hala yapamadım keratınımı yaaaaaaa.hatta hızımı alamadım yenı keratın alımındanda faydalandım ve tekrar 250 ml daha sıparıs ettmama bu hafta kesın yapıcam ve ahada buraya boy boy fotograf koycm buda boyle bılıne

Ayıptır, günahtır... Elinde keratin var ve sen hala yapmıyorsun, çok ayıp çoook

Bekliyoruz kuzum, haydi haydi

Ayıptır, günahtır... Elinde keratin var ve sen hala yapmıyorsun, çok ayıp çoook

Bekliyoruz kuzum, haydi haydi
tatlım senıde nasıl sıkıstırıyodum hadı hadı keratın alalım dıye ya hale bakbu hafta bu ıs bıtecek sızde benım bonus saclarımın oncekı ve sonrakı halını burdan goursunuz artık.valla benım oncekı sonrakı fotolarımı koysam emınım keratın satısları patlama yapar

O derece diyorsun yani

Şu Brezilya fönünü bir tek Amonra'ya yaptıramadım, keçi gibi inatçı çıktı hatun

Son düzenleme:
O derece diyorsun yani

Şu Brezilya fönünü bir tek Amonra'ya yaptıramadım, keçi gibi inatçı çıktı hatun
düşün bebişim saç belimi gecıyor ve takrıbı 3 ınsan saçı vardır ustelıkte dalgalı ve kabarıkyanı yastık kullanmasamda olur o derecekuafore gıttıgmde kacacak delık arıyolar aslında ben kuaforluk meslegının devamı ıcın keratın yapmaya karar verdım yoksa ankarada bu ısı yapanların sayısı hattatların sayısındanda az olacak yakında

Saç dediğin öyle olur ama canım, bizimki saç değil tüy

Nazar değmesin, saçlarının kıymetini bil lütfen

senin adına çok sevindim canım zamanında ben de yaşadım o lanet durumu. ama sen üşenmeden çaresine baktın kutluyorum seni

Üşensem kel kalırdım kuzum, başka çaresi yok ki

Keratinler hala gelmedi bekliyorum... Bu kargo şirketide sabah değil akşam getirir kargoları ne iş anlamadım... Yarasa mıdır nedir bunlar...Gündüz çalışamıyorlar herhalde...

selam kızlar

balığım ben cuma akşamı yapmıştım keratinimi bu akşam yıkasam yeterlidir dimi ilk başta alınan keratinler 4 günlüktü bu 3 gün bekletilenlerden yanılmıyosam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…