- Konu Sahibi KilicBaligi
-
- #4.581
tesekkürler cnm :)
az önce mail attim
bulabildigim en uygun link yolladigimdi
Bugün bekleme sürem doldu ve saçlarımı yıkadım.Aslan yelesi, asi saçlarım yıkadıktan sonra da dümdüz ve yumuşacıktı .nude şampuanı da çok beğendim,sadece kuruttum saçlarımı ve dümdüz, sağlıklı.. artık yıka ve çık yapıp sürekli fönlü dolaşacağım .. çook teşekkür ederim
Bugün bekleme sürem doldu ve saçlarımı yıkadım.Aslan yelesi, asi saçlarım yıkadıktan sonra da dümdüz ve yumuşacıktı .nude şampuanı da çok beğendim,sadece kuruttum saçlarımı ve dümdüz, sağlıklı.. artık yıka ve çık yapıp sürekli fönlü dolaşacağım .. çook teşekkür ederim
Oleyyy artık benim de bir sinamekim varEczaneler kapalı olduğundan bemiks alamadım malesef, yarın alayım, sonra da uygun günleri forumdan takip edip kürümü uygulayacağım inşallah..
Süper canım, güle güle uzat güzel saçlarını
Bu arada kızlar çok şükür saç dökülmem durdu, çok mutluyum... Sanırım vitaminler işe yarıyor...
Çok sevindim canım adına, Allah başka sıkıntı sorun vermesin inşallah...
Güle güle kullan ve lutfenbir fotograf ekle biz de görelim..
Harika, çok sevindim canım
Eh bir fotoğraf eklersin artık
Aklımda kızlar yarın akşam ekleyeceğim, iyi geceler :))))))))))
allah sızı ınandırsın 1 aydır aldım keratınımı bı hevesle ama kosturmacadan yenı duzlestırıcı almayı beklemektn hala yapamadım keratınımı yaaaaaaa.hatta hızımı alamadım yenı keratın alımındanda faydalandım ve tekrar 250 ml daha sıparıs ettmama bu hafta kesın yapıcam ve ahada buraya boy boy fotograf koycm buda boyle bılıne
tatlım senıde nasıl sıkıstırıyodum hadı hadı keratın alalım dıye ya hale bakAyıptır, günahtır... Elinde keratin var ve sen hala yapmıyorsun, çok ayıp çoook
Bekliyoruz kuzum, haydi haydi
tatlım senıde nasıl sıkıstırıyodum hadı hadı keratın alalım dıye ya hale bakbu hafta bu ıs bıtecek sızde benım bonus saclarımın oncekı ve sonrakı halını burdan goursunuz artık.valla benım oncekı sonrakı fotolarımı koysam emınım keratın satısları patlama yapar
düşün bebişim saç belimi gecıyor ve takrıbı 3 ınsan saçı vardır ustelıkte dalgalı ve kabarıkO derece diyorsun yani
Şu Brezilya fönünü bir tek Amonra'ya yaptıramadım, keçi gibi inatçı çıktı hatun
düşün bebişim saç belimi gecıyor ve takrıbı 3 ınsan saçı vardır ustelıkte dalgalı ve kabarıkyanı yastık kullanmasamda olur o derece kuafore gıttıgmde kacacak delık arıyolar aslında ben kuaforluk meslegının devamı ıcın keratın yapmaya karar verdım yoksa ankarada bu ısı yapanların sayısı hattatların sayısındanda az olacak yakında
Süper canım, güle güle uzat güzel saçlarını
Bu arada kızlar çok şükür saç dökülmem durdu, çok mutluyum... Sanırım vitaminler işe yarıyor...
senin adına çok sevindim canım zamanında ben de yaşadım o lanet durumu. ama sen üşenmeden çaresine baktın kutluyorum seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?