Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

kılıçbalığı sinamekili küre başladın mı canım? kaç saat bekleticez saçımızda?
Canım, akşam yapacağım sinameki kürünü Amonra'yı bekliyorum...
2-4 saat arası durması yeterli.

Ben tesekkur ederim kılıcbaligi
cikolatali cok iyi olur:)

siselere paylastirdigini soyledin kargoda dokulme gibi slklntilar olmaz insallah

Şimdiye kadar böyle bir sıkıntı olmadı tatlım.

yok canım ben onu demek istememiştim.hani geçen alımdan benim keratinim var ya hala işte onun üstüne yeni gelenden döksem bir problem olurmu demiştim?birazını kendi keratinimin üstüne ekleyecem kalanınıda ablama verecem yani:)

Şimdi anladım canım, o mesajdan nasıl böyle bir sonuç çıkarttım ilginç doğrusu, kafam yine neredeyse artık:1::1::1:
Aynı ürün, bir sıkıntı olacağını sanmıyorum bende bir kaç defa öyle yaptım çünkü...

Bu arada ahşap taraklara feci halde merak saldım, bir kaç tanede sipariş verdim internetten... Daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum elbette, aranızda ahşap tarak kullananınız var mı kızlar?

Canım, akşam yapacağım sinameki kürünü Amonra'yı bekliyorum...
2-4 saat arası durması yeterli.

Şimdiye kadar böyle bir sıkıntı olmadı tatlım.

Şimdi anladım canım, o mesajdan nasıl böyle bir sonuç çıkarttım ilginç doğrusu, kafam yine neredeyse artık:1::1::1:
Aynı ürün, bir sıkıntı olacağını sanmıyorum bende bir kaç defa öyle yaptım çünkü...

bende bu akşam başlıyorum bakalım hayırlısı :)

Bu arada ahşap taraklara feci halde merak saldım, bir kaç tanede sipariş verdim internetten... Daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum elbette, aranızda ahşap tarak kullananınız var mı kızlar?

Canım ahşap tarak olması tek başına yeterli değil, Ahşap sap ve at kılından yapılmış bir tarak olması gerek. En sağlıklısı bu. Tabiki saçlar daha parlak oluyor, saç köklerine en uygun kıl yapısı at kılı olduğundan saç diplerini uyarıyor, ahşap saplı ve kılların organik olmasından dolayı da elektiriklenme yapmıyor.

kızlarr

dün keratin yapmıştım,bekleme evresindeyim, bugün herkes saçlarımı nasıl yaptığımı sordu okuldaki tüm öğretmenler ve öğrenciler, hergün böyle yap dediler, saçlarımı savura savura yürüdüm, kafamda kocaman bir kütle olduğunu düşünmeden, 2 ders sonra sıkılıp, aslan yelesi gibi saçlardan boğulup saçlarımı toplamadan.umarım yıkayınca da böyle olur sabırsızlıkla bekliyorummmm

Son düzenleme:
bende bu akşam başlıyorum bakalım hayırlısı :)

Hayırlı olsun canım:16::16::16:

Canım ahşap tarak olması tek başına yeterli değil, Ahşap sap ve at kılından yapılmış bir tarak olması gerek. En sağlıklısı bu. Tabiki saçlar daha parlak oluyor, saç köklerine en uygun kıl yapısı at kılı olduğundan saç diplerini uyarıyor, ahşap saplı ve kılların organik olmasından dolayı da elektiriklenme yapmıyor.

Kuzum, fırça değil taraklara merak saldım, fırça zaten kullanmıyorum ama elimin altında bulunmasında sakınca yok,bahsettiğin fırçadan nerde bulabilirim? Kuaför toptancılarında normal olarak polyester kıllı fırçalar var...The body shoptaki fırçalarıda beğenmedim mesela ama tarak iyiydi...Tarko, Venusline vs firmaların fırçalarını beğenmiyorum gerçek atkılı değiller çünkü, saçı jilet gibi kesiyorlar...

merhaba, ben de ödemeyi hallettim, almıssınızdır sanırım.

Aldım canım, hatta mailine cevapda verdim...

kızlarr

dün keratin yapmıştım,bekleme evresindeyim, bugün herkes saçlarımı nasıl yaptığımı sordu okuldaki tüm öğretmenler ve öğrenciler, hergün böyle yap dediler, saçlarımı savura savura yürüdüm, kafamda kocaman bir kütle olduğunu düşünmeden, 2 ders sonra sıkılıp, aslan yelesi gibi saçlardan boğulup saçlarımı toplamadan.umarım yıkayınca da böyle olur sabırsızlıkla bekliyorummmm

Oldu bile...

odemeler tam olarak tamamlandigindami siparis veriliyor?
bugün siparis verilirse pzt de bizlerde olur sanirim

Nasıl olacak o tatlım?
Saat 17:00, bu gün Cuma...
Hala eksik var, sipariş veremedim.
Bir ihtimal bu akşam ödeme tamamlanırsa yarın sipariş verebilirim, o da ancak Pazartesi bana ulaşması demek. Eh kargo sabah değil genelde akşamüstü geliyor bana, bunları şişelemek vs benden ancak Salı çıkar...Çarşambadan itibaren elinizde olur... Gerçekçi olmak gerek. Neticede haftasonu...
Sen sanırım keratinlerin direkt firmadan size postalanacağını ümit ettin:43:
Acı gerçekler...

Son düzenleme:
yok ben odemelerin tamamlandigini düsündüm. genelde firmalar 18-19 a kadar siparis alabiliyor o acidan düsünmüstüm bugün verilebilir belki diye ama eksik varmis daha:)

slm balıgım ve dıger keratınsever kızlar bayadır fazla ugrayaıyoru foruma.en fazla 5 dk durabılıp oyle cıkıyorum.ay gene alım varmıs ama bu kez param hazır olmasına ragmen sayıyı tamamladınız sanırım gene yetısemedım:14:

slm balıgım ve dıger keratınsever kızlar bayadır fazla ugrayaıyoru foruma.en fazla 5 dk durabılıp oyle cıkıyorum.ay gene alım varmıs ama bu kez param hazır olmasına ragmen sayıyı tamamladınız sanırım gene yetısemedım:14:

Özel mesaj attım...

slm kızlar kimsenin sesi çıkmamış bugün:44:keratin paralarından ne haber herkes yatırdımı?görüşürüz:7:

Canım, daha fazla bekleyemeyeceğimiz için ben bu gün sipariş verdim artık...

herkese merhaba
sanirim siparis verilmis cok sevindim,tesekkurler kilicbaligi
en gec carsamba elimizde olmaya baslar diye düsünüyorum

bu arada sayfalari okudugum kadariyla saklama konusunda ısıksız ortamda olmasi gerektigi haricinde cok net bisey konusulmamis ama ben gelen 250 ml i 3 e bolmeyi düsünüyorum
ml kabım var
83 ml halinde 3 e ayiricam ve digerlerini vakumlu siselere koyup dolaba kaldiricam
3-4 ayda bir uygulama yapicam ve boyle daha saglikli olacagini dusundum
hem fazla keratin kullanmamis olurum (:

herkese merhaba

bu arada sayfalari okudugum kadariyla saklama konusunda ısıksız ortamda olmasi gerektigi haricinde cok net bisey konusulmamis ama ben gelen 250 ml i 3 e bolmeyi düsünüyorum
ml kabım var
83 ml halinde 3 e ayiricam ve digerlerini vakumlu siselere koyup dolaba kaldiricam

o bahsettin vakumlu kapları nereden temin ettin canım?

canim benimkiler cam sise ve gercekten cok sagliklilar,plastikleride var ama camlar daha saglikli
250 ml her biri
bana yurt disindan set halinde gelmisti
üstlerinde ml isaretleride var

burdan yasak sanirim adres vermek googlea yazarsan ulasabilirsin belki

canim benimkiler cam sise ve gercekten cok sagliklilar,plastikleride var ama camlar daha saglikli
250 ml her biri

evet en iyisi öyle ml li kaplar almak:34:ben hemen yarın marketlere bakayım o zaman teşekkürler:21:

kılıçbalığı sana bi sorum olcak bende brezilya fönü yaptırmayı düşünüyorum ama saçımı yeni açtırdım 3 ay sonrada röfle attırmayı veya boyatmayı düşünüyorum bu işlemden sonra röfle yada boya yapılabiliyor mu hani saçın dış yüzeyini tamamen kaplıyor ya boya yada röfle saça içine girer mi acaba :18: şimdiden tşkler

Son düzenleme:
herkese merhaba

ml kabım var

Eğer kargo yarın erkenden gelirse derhal şişeleyip kargoya götürürüm o zaman Salı'dan itibaren ulaşmaya başlar tatlım ama en kötü Çarşamba dediğin gibi...
Bölme konusu çok iyi bir fikir...

250 ml her biri

İstersen bana mail at, ben Maviş'e ulaştırayım tatlım...

kılıçbalığı sana bi sorum olcak bende brezilya fönü yaptırmayı düşünüyorum ama saçımı yeni açtırdım 3 ay sonrada röfle attırmayı veya boyatmayı düşünüyorum bu işlemden sonra röfle yada boya yapılabiliyor mu hani saçın dış yüzeyini tamamen kaplıyor ya boya yada röfle saça içine girer mi acaba :18: şimdiden tşkler

Canım brezilya fönünden sonra istediğin uygulamayı yaptırabilirsin, hiç bir sorun yok. Keratin tam tersi saçının fazla hasar görmeden işlem yapılmasına olanak sağlıyor, tabii abartılmadığı takdirde...

Son düzenleme:
Back